Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm bardzo złe wiesci czyli zyje z bombą zegaraowa w srodku? zastanawiam sie tylko czy Jezunio z tego powodu nie cierpi nie boli go , moze dobrze byłoby zrobic mu USG

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny maluszek.Czyli trzeba mu umilić te dni , w których jeszcze jest z nami.Miejmy nadzieję ,że nie cierpi.
USG niczego nie wniesie, jeżeli nie myśli się o operacji.

Posted

Poker napisał(a):
biedny maluszek.Czyli trzeba mu umilić te dni , w których jeszcze jest z nami.Miejmy nadzieję ,że nie cierpi.
USG niczego nie wniesie, jeżeli nie myśli się o operacji.

dokładnie tak :(

Posted

codziennie ma wymieniane podkłady, czasem jest to kocyk, czasem ręcznik, czasem baranek wełniany, nawet jak dostanie poduszeczke na drugi dzień moze jej już tam nie być

Posted

Tak na szybko, póki mam internet - Jeżunio był na godzinnym spacerku poza schronem i dreptał dzielnie i radośnie. Karola MUS ZAKUP - obroża przeciwkleszczowa! Jutro też będę , to połazimy. Z guzkami jest tak, ze one mogą dawać dyskonfort przy wypróżnianiu i może podczas wypróżniania dojść do pęknięcia jakiegoś guzka. Istotne, żeby nie miał zaparć.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Karola MUS ZAKUP - obroża przeciwkleszczowa!

a wystarczą krople? Dla mojej kupiłam: Bayer, advantage,(dla psów 4-10kg) mogę 1 pipetę odstąpić Jeżowi