brazowa1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków... Teos-macho! no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu:[/quote] a zalozymy sie? :lol: Quote
crazik Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 oj Teoś, Teoś.. skończysz z figurą swojego pana... Też tylko 'same mięśnie' :evil_lol: Trzymaj się ciepło maluszku :) Quote
crazik Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 oo.. Pozwolę sobie w wątku Teosia złożyć najlepsze życzenia urodzinowe dla Irmy ! :loveu: Zdrówka, szczęścia i radości wyrażanej machającymi ogonami podopiecznych :) Quote
masienka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ale "szczurzy" ryjek nic a nic mu sie nie zmianil :):) Quote
Tigraa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Słodziak z Teosia i tyle. Irma, uratowałas go :buzi: Pamiętam go w schronisku...maluteńki, potwornie zapchlony, zawszony, nie umiejący jeść z miseczki... gdyby nie Ty, Teosiek by nie żył :Rose: Dziękuję Ci za serce, Haniu. Teosiek żyje też dzięki wujkowi Legionowi. Zaopiekował się malusieńkim szczeniaczkiem jak najlepsza mama. Dziękuję Ci :Rose: Quote
irma Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 w naturze Teoś 'to jest to' cud-miód struś pędziwiatr połączony z kojotem oj możecie mi zazdrościc, ze miałam możliwośc miziania, głaskania i zostałam wylizana no i umówiłam się na następne spotkanie Quote
irma Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 to moje ulubione zdjęcia maleńkiego Teosia z wujkiem Serwem Quote
irma Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 crazik napisał(a):Ale ale.. co tam u Teosia ? :) hmmmmmmmmmm .... to chyba ja powinnam zadac to pytanie ... Quote
red Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No właśnie, czekamy na nowe wieści....:shake: Quote
irma Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nowe wieści są cały czas takie same Teoś śliczny i kochany przez swoich jakiś czas temu spotkałam jego Panią i cały czas psem zachwyceni Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kota mogliby mu wziac...Teos przeciez lubi koty. Quote
Kara. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Przypomnieliście mi Teosia:loveu:Pamiętam małą zabiedzoną kulkę u wujka Legiona (co z nim???) na tymczasie z Bunią.:loveu: A potem u Irmy:lol: Teraz to już jest dorosły pies. A z Irmą kojarzy mi się Serwo (*) Najpiękniejsza i najwspanialsza metamorfoza na dogo:loveu: Quote
smile_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 u mnie wszystko dobrze... żyje mi się doskonale, mam co jeść :) Państwo nadal mnie kochają i wciąż mam swój dom. Niedawno przeprowadziłem się do Jeleniej Góry - ja lubię gonić jelenie a Państwo lubią góry i poszliśmy razem na kompromis :) Czasami wypadamy na spacerki w góry cięzko się biega bo mniej tu tlenu, kondycja w ogóle słaba i łapy bolą... Niby w sile wieku (1 czerwca miałem 3 urodziny) ale Gdańsk mnie podle rozleniwił. Teraz wychodzę na spacer i widzę góry :) Nie martwcie się o mnie, jestem cały i zdrowy i wyglądam tak... i uwielbiam spać wyszczerzony na grzbiecie wrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :) Quote
izulkabu Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no bosko :loveu::evil_lol: Teośku całuj swoich państwa często,zasłużyli :lol: a kondycję nadrobisz haha Quote
red Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wspaniale odtworzyć historię tak odległą jak historia Teosia. Jest śliczny i wydaje się taki wielki, chyba nie jest wielkości wilka. Widać, że jest bardzo szczęśliwy. Dzięki za zdjęcia, chętnie obejrzymy od czasu do czasu Teosia z rodzinką, taka to była maleńka zawszona kruszynka.... Quote
smile_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Oj spojrzałam co on tu wypisuje, jak zwykle zamiast spać zasiadł przed monitorem komputera.. Co do jego rozmiarów, to nie on jest taki duży, tylko my nie należymy do gigantów ;) Nno cóż przyznam, że prawda jest inna. Teodorek zadziwił nie tylko nas jako właścicieli, ale i kilku weterynarzy. Do Wilka mu troszkę brakuje, ale 20 kg też nikt się nie spodziewał... ;) Quote
Recommended Posts