Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

Posted

a tutaj rosnę i rosnę i nadal jestem szczuplutki tyle że mięśni mam więcej i klatka piersiowa duża jakaś taka a nie jak u tych śmiesznych szczeniaków...

Teos-macho!

no i w ogóle pan doktor mówił że mogę dostawać żarcie 3x dziennie a nie 2x jak teraz no i jestem bardzo szczęśliwy bo wiadomo... 3x to lepiej niż 2x i nie będę miał takiego chcenia na żarełko :loveu:[/quote]

a zalozymy sie? :lol:

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo.. Pozwolę sobie w wątku Teosia złożyć najlepsze życzenia urodzinowe dla Irmy ! :loveu:
Zdrówka, szczęścia i radości wyrażanej machającymi ogonami podopiecznych :)

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Słodziak z Teosia i tyle.
Irma, uratowałas go :buzi:
Pamiętam go w schronisku...maluteńki, potwornie zapchlony, zawszony, nie umiejący jeść z miseczki... gdyby nie Ty, Teosiek by nie żył :Rose:
Dziękuję Ci za serce, Haniu.

Teosiek żyje też dzięki wujkowi Legionowi. Zaopiekował się malusieńkim szczeniaczkiem jak najlepsza mama. Dziękuję Ci :Rose:

Posted

w naturze Teoś 'to jest to' cud-miód
struś pędziwiatr połączony z kojotem
oj możecie mi zazdrościc, ze miałam możliwośc miziania, głaskania i zostałam wylizana
no i umówiłam się na następne spotkanie

• 5 months later...
  • 5 months later...
Posted

nowe wieści są cały czas takie same

Teoś śliczny i kochany przez swoich
jakiś czas temu spotkałam jego Panią i cały czas psem zachwyceni

Posted

Przypomnieliście mi Teosia:loveu:Pamiętam małą zabiedzoną kulkę u wujka Legiona (co z nim???) na tymczasie z Bunią.:loveu: A potem u Irmy:lol: Teraz to już jest dorosły pies.
A z Irmą kojarzy mi się Serwo (*) Najpiękniejsza i najwspanialsza metamorfoza na dogo:loveu:

• 8 months later...
Posted

u mnie wszystko dobrze... żyje mi się doskonale, mam co jeść :) Państwo nadal mnie kochają i wciąż mam swój dom.

Niedawno przeprowadziłem się do Jeleniej Góry - ja lubię gonić jelenie a Państwo lubią góry i poszliśmy razem na kompromis :) Czasami wypadamy na spacerki w góry cięzko się biega bo mniej tu tlenu, kondycja w ogóle słaba i łapy bolą... Niby w sile wieku (1 czerwca miałem 3 urodziny) ale Gdańsk mnie podle rozleniwił. Teraz wychodzę na spacer i widzę góry :)

Nie martwcie się o mnie, jestem cały i zdrowy i wyglądam tak... i uwielbiam spać wyszczerzony na grzbiecie wrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :)

Posted

Wspaniale odtworzyć historię tak odległą jak historia Teosia. Jest śliczny i wydaje się taki wielki, chyba nie jest wielkości wilka. Widać, że jest bardzo szczęśliwy. Dzięki za zdjęcia, chętnie obejrzymy od czasu do czasu Teosia z rodzinką, taka to była maleńka zawszona kruszynka....

Posted

Oj spojrzałam co on tu wypisuje, jak zwykle zamiast spać zasiadł przed monitorem komputera..
Co do jego rozmiarów, to nie on jest taki duży, tylko my nie należymy do gigantów ;) Nno cóż przyznam, że prawda jest inna. Teodorek zadziwił nie tylko nas jako właścicieli, ale i kilku weterynarzy. Do Wilka mu troszkę brakuje, ale 20 kg też nikt się nie spodziewał... ;)