bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker']b... czeka mnie wyjazd do znajomej, której dom jest jak jeden wielki antyk i strach się bać jak by wyglądał, gdybym Hackera zostawiła tam samego luzem :evil_lol: No to moja droga mogło by Cię drogo kosztować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fajna klateczka! Też mnie czeka w najbliższym czasie zakup takiego przenośnego ustrojstwa, bo jedne zawody agi przeżyłyśmy bez klaty, ale na drugie już się nie piszę w takim układzie. Quote
Ewa3 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hehe no duza ta klateczka :lol: ja mam dwie klateczki i bardzo przedatne sa na wyjazdy:eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Wczoraj wróciliśmy z "VIII Majowego Obozu Klikerowego" :cool3: Na naszej stronie jest galeria z paroma fotkami z wyjazdu :p Tutaj wstawiam kilka wybranych - nie mam czasu wszystkiego wklejać: Calming Signal (lub jak wolicie: CS'ik) do aparatu :roll: Goldziak na pomoście nad jeziorkiem pierwszej klasy czystości :loveu: Hacker bawi się w sterowiec :cool3: Ja z łobuziakiem: :evil_lol: Quote
Madzika Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :) a ta czerwona husta cos oznacza kiedys gdzies o tym pisali :D taaa sterowiec serio wymiata !!!!!!!!! Quote
Ewa3 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A ja poznałam Anze z Hackerem:multi::multi: Hacker jest bardzo grzeczny i wogole nie agresywny do ludzi:eviltong: hehe a czerwona chusta oznacza ze zaden pies ma sie nie zblizac do niego;) Hacker wymiata na frisbee nie da sie opisac tego nakrecenia:lol: Quote
Mudik Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Śliczności:loveu::loveu::loveu:,zazdraszczam wyjazdu:placz: Quote
Anza&Hacker Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Madzika napisał(a)::) a ta czerwona husta cos oznacza kiedys gdzies o tym pisali :D Mniej więcej Ewa Ci już napisała - czerwona chusta generalnie oznacza, że Hacker ma problemy z innymi psami. Gdyby miał żółtą to by znaczyło, że jest problemowy co do ludzi, a z zieloną są psy bezproblemowe, może być też żółto-czerowna, czyli pies ma probelmy zarówno z ludzmi jak i psami - pod chasłem problemy chowa się wszystko, czyli: agresja, lękliwość, nadmierna pobudliwość itp. - to tak, żeby wszystkim było miło i by nikt nie musiał się martwić o "bezpieczeństwo" swojego psa i otoczenia - znaczymy odpowiednio psy na obozie :p Madzika napisał(a): taaa sterowiec serio wymiata !!!!!!!!! Też tak myśle - nieźle mnie to ujęcie rozbawiło :evil_lol: Ewa3 napisał(a):A ja poznałam Anze z Hackerem:multi::multi: ...a ja poznałam Ewe z Azą i bardzo się ciesze z tej znajomości :multi: Wymiziaj ode mnie Azunie - bardzo mi przypadła do gustu ta Twoja sucz :lol: Ewa3 napisał(a): Hacker jest bardzo grzeczny i wogole nie agresywny do ludzi:eviltong: hmmm... czy w ogóle to może nie koniecznie - jak by trzeba było bronić to by zęby pokazał, ale generalnie do ludzi jest w pełni ok ;) Ewa3 napisał(a): Hacker wymiata na frisbee nie da sie opisac tego nakrecenia:lol: ...ale strzeliłaś opis! :crazyeye: ...ale fakt faktem, zawsze mówiłam, że on ma świra na punkcie talerzyków :loveu: - to jest prawdziwe nakręcenie, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia i takie pieski lubie najbardziej :cool3: Mudik napisał(a):Śliczności:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :cool1: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ładne zdjęcia:razz: Wrzucisz więcej na stronkę? Szkoda, że nie mogłyśmy jechać... Quote
Rybka_39 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Super! Zazdroscimy obozu! Mam nadzieje ze fajnie sie bawiliscie! Fajne fotki, pozdrawiam!:multi: Quote
Ewa3 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anza co prawda to prawda jak chciałas porzucac bez niego to wyrywał rece twojej siostrze:evil_lol: ale fakt takie swirusy sa najlepsze:p choc moje tez kocham:eviltong::loveu: ok poprawiam z ta agresja do ludzi:P Hacker wogle nie był agresywny do mnie:razz: i dziekuje za komplement o Azie;) juz ja miziam;) Quote
Mudik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anza&Hacker napisał(a): ...ale strzeliłaś opis! :crazyeye: ...ale fakt faktem, zawsze mówiłam, że on ma świra na punkcie talerzyków :loveu: - to jest prawdziwe nakręcenie, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia i takie pieski lubie najbardziej :cool3: Skąd ja to znam,moja szefowa sie śmieje ze mnie ,że zanim zaczęłam rzucać Vicowi dysk był normalnym psem ,a teraz ma w głowie poprzewracane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez kocham takie świry:loveu:(a jakie to przydatne jak mam dysk to jest jak zahipnotyzowany i nic go nie rusza,psy,rowery itp.,no prawie ale daje się odwołać;)) Quote
ewka i haker Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 super zdjecia z wyjazdu prosimy w miare mozliwosci wiecej:multi: Quote
Anza&Hacker Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Our relationship: :cool1: Ula_czarnuszka - dziękujemy!:oops: Pewnie, że wstawie więcej zdjęć - ale zapewne po maturach :roll: Na razie jest nowa mini galeryjka (9 zdjęć) w dziale "sport" autorstwa Oli Muchy z zajęć frisbee, które miałam przyjemność poprowadzić :cool1: Nam też szkoda, że Was nie było - ale może za rok? :p Rybka_39 - jezioro, las, długie spacery, czas, czas, czas i jeszcze raz czas dla psa, którego tak bardzo brakuje na codzień... jak mogło by się nie podobać :loveu: Ewa3, Mudik - bo świrusy rulzzz! :evil_lol: ewka i haker - będą, będą... ale na razie jeszcze w poniedziałek, piątek i następny poniedziałek musze zaliczać matury, a w ogóle jeszcze nie miałam czasu zacząć się przygotowywać do ustnych :shake: Quote
wiq Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 fajne tereny mieliście na obozie :) 3mam kciuki za matury! :) Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 czesc obozowiczko klikerowa :) fajne fotki ;) i relacje z obozu. Ja bardzo lubie Hackerka, :loveu:. a on Tosie :) Quote
aneta_zyleta Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 witam po raz pierwszy! Sliczny piesek:loveu: Quote
anetta Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Mniej więcej Ewa Ci już napisała - czerwona chusta generalnie oznacza, że Hacker ma problemy z innymi psami. Gdyby miał żółtą to by znaczyło, że jest problemowy co do ludzi, a z zieloną są psy bezproblemowe, może być też żółto-czerowna, czyli pies ma probelmy zarówno z ludzmi jak i psami - pod chasłem problemy chowa się wszystko, czyli: agresja, lękliwość, nadmierna pobudliwość itp. - to tak, żeby wszystkim było miło i by nikt nie musiał się martwić o "bezpieczeństwo" swojego psa i otoczenia - znaczymy odpowiednio psy na obozie No nie żartuj! :o :lol: Szkoda że w normalnym środowisku ludzie tego by nie odczytali....np. w autobusie, od razu bym miała miejsce :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 foty foty foty :loveu: ..... dawaj :diabloti: Quote
Naikari Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Przeglądałam sobie od początku tą galerie... ("trochę" tych str. było :crazyeye:) I zakochałam się w tym zdjęciu :oops::loveu:Boskie! :cool3: [quote name='Anza&Hacker'] Quote
Mi. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jakie ladne:loveu: http://i31.tinypic.com/103925v.jpg dawaj wiecej zdjec:diabloti::loveu: Quote
Polna Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://www.hacker.topworld.org/klikerowy/images/DSCF9317.JPG Świetną ma minke. :) Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts