Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anza&Hacker']b... czeka mnie wyjazd do znajomej, której dom jest jak jeden wielki antyk i strach się bać jak by wyglądał, gdybym Hackera zostawiła tam samego luzem :evil_lol:

No to moja droga mogło by Cię drogo kosztować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna klateczka!
Też mnie czeka w najbliższym czasie zakup takiego przenośnego ustrojstwa, bo jedne zawody agi przeżyłyśmy bez klaty, ale na drugie już się nie piszę w takim układzie.

• 4 weeks later...
Posted

Wczoraj wróciliśmy z "VIII Majowego Obozu Klikerowego" :cool3:

Na naszej stronie jest galeria z paroma fotkami z wyjazdu :p

Tutaj wstawiam kilka wybranych - nie mam czasu wszystkiego wklejać:

Calming Signal (lub jak wolicie: CS'ik) do aparatu :roll:

Goldziak na pomoście nad jeziorkiem pierwszej klasy czystości :loveu:

Hacker bawi się w sterowiec :cool3:

Ja z łobuziakiem: :evil_lol:

Posted

A ja poznałam Anze z Hackerem:multi::multi:

Hacker jest bardzo grzeczny i wogole nie agresywny do ludzi:eviltong:

hehe a czerwona chusta oznacza ze zaden pies ma sie nie zblizac do niego;)

Hacker wymiata na frisbee nie da sie opisac tego nakrecenia:lol:

Posted

Madzika napisał(a):
:) a ta czerwona husta cos oznacza kiedys gdzies o tym pisali :D

Mniej więcej Ewa Ci już napisała - czerwona chusta generalnie oznacza, że Hacker ma problemy z innymi psami. Gdyby miał żółtą to by znaczyło, że jest problemowy co do ludzi, a z zieloną są psy bezproblemowe, może być też żółto-czerowna, czyli pies ma probelmy zarówno z ludzmi jak i psami - pod chasłem problemy chowa się wszystko, czyli: agresja, lękliwość, nadmierna pobudliwość itp. - to tak, żeby wszystkim było miło i by nikt nie musiał się martwić o "bezpieczeństwo" swojego psa i otoczenia - znaczymy odpowiednio psy na obozie :p

Madzika napisał(a):
taaa sterowiec serio wymiata !!!!!!!!!

Też tak myśle - nieźle mnie to ujęcie rozbawiło :evil_lol:

Ewa3 napisał(a):
A ja poznałam Anze z Hackerem:multi::multi:

...a ja poznałam Ewe z Azą i bardzo się ciesze z tej znajomości :multi:
Wymiziaj ode mnie Azunie - bardzo mi przypadła do gustu ta Twoja sucz :lol:

Ewa3 napisał(a):
Hacker jest bardzo grzeczny i wogole nie agresywny do ludzi:eviltong:

hmmm... czy w ogóle to może nie koniecznie - jak by trzeba było bronić to by zęby pokazał, ale generalnie do ludzi jest w pełni ok ;)

Ewa3 napisał(a):
Hacker wymiata na frisbee nie da sie opisac tego nakrecenia:lol:

...ale strzeliłaś opis! :crazyeye: ...ale fakt faktem, zawsze mówiłam, że on ma świra na punkcie talerzyków :loveu: - to jest prawdziwe nakręcenie, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia i takie pieski lubie najbardziej :cool3:

Mudik napisał(a):
Śliczności:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy :cool1:

Posted

Anza co prawda to prawda

jak chciałas porzucac bez niego to wyrywał rece twojej siostrze:evil_lol:
ale fakt takie swirusy sa najlepsze:p
choc moje tez kocham:eviltong::loveu:

ok poprawiam z ta agresja do ludzi:P

Hacker wogle nie był agresywny do mnie:razz:
i dziekuje za komplement o Azie;)
juz ja miziam;)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

...ale strzeliłaś opis! :crazyeye: ...ale fakt faktem, zawsze mówiłam, że on ma świra na punkcie talerzyków :loveu: - to jest prawdziwe nakręcenie, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia i takie pieski lubie najbardziej :cool3:

Skąd ja to znam,moja szefowa sie śmieje ze mnie ,że zanim zaczęłam rzucać Vicowi dysk był normalnym psem ,a teraz ma w głowie poprzewracane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tez kocham takie świry:loveu:(a jakie to przydatne jak mam dysk to jest jak zahipnotyzowany i nic go nie rusza,psy,rowery itp.,no prawie ale daje się odwołać;))

Posted

Our relationship: :cool1:

Ula_czarnuszka
- dziękujemy!:oops: Pewnie, że wstawie więcej zdjęć - ale zapewne po maturach :roll: Na razie jest nowa mini galeryjka (9 zdjęć) w dziale "sport" autorstwa Oli Muchy z zajęć frisbee, które miałam przyjemność poprowadzić :cool1: Nam też szkoda, że Was nie było - ale może za rok? :p

Rybka_39 - jezioro, las, długie spacery, czas, czas, czas i jeszcze raz czas dla psa, którego tak bardzo brakuje na codzień... jak mogło by się nie podobać :loveu:

Ewa3, Mudik - bo świrusy rulzzz! :evil_lol:

ewka i haker - będą, będą... ale na razie jeszcze w poniedziałek, piątek i następny poniedziałek musze zaliczać matury, a w ogóle jeszcze nie miałam czasu zacząć się przygotowywać do ustnych :shake:

Posted

Mniej więcej Ewa Ci już napisała - czerwona chusta generalnie oznacza, że Hacker ma problemy z innymi psami. Gdyby miał żółtą to by znaczyło, że jest problemowy co do ludzi, a z zieloną są psy bezproblemowe, może być też żółto-czerowna, czyli pies ma probelmy zarówno z ludzmi jak i psami - pod chasłem problemy chowa się wszystko, czyli: agresja, lękliwość, nadmierna pobudliwość itp. - to tak, żeby wszystkim było miło i by nikt nie musiał się martwić o "bezpieczeństwo" swojego psa i otoczenia - znaczymy odpowiednio psy na obozie

No nie żartuj! :o :lol:
Szkoda że w normalnym środowisku ludzie tego by nie odczytali....np. w autobusie, od razu bym miała miejsce :evil_lol::evil_lol:

Posted

Przeglądałam sobie od początku tą galerie... ("trochę" tych str. było :crazyeye:)
I zakochałam się w tym zdjęciu :oops::loveu:Boskie! :cool3:
[quote name='Anza&Hacker']