bonsai_88 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 anetta napisał(a):Inteligentne bestie, nie ma co :razz: Szkodniki w wykonaniu dzieci :diabloti: http://noshit.pl/lubie/53222 Demolujące dzieci to poł biedy - mój syn miał przez 2 lata wszystko "wybaczane" [chociaż tłumaczenie, że nie demoluje się mieszkania i tak było]. W dniu swoich 2 urodzin usłyszał, że jest już duży, więc ma sam umyć po sobie ścianę. Mył tą ścianę chyba z godzinę [później i tak musiałam po nim poprawiać, ale Maciek o tym nie wie :D], a ilość zniszczeń w domu w magiczny sposób spadła. Ba, teraz nawet sam robi za straż porządkową w domu i potrafi przylecieć na skargę jak ktoś inny coś nabroi [ot, Birma ogonem coś ze stolika zrzuci itp.].... Cóż, raz przez przypadek to on musiał zamiatać ziemię, a dopiero później odkryłam, że kto inny zrzucił mi kwiatka. W sumie to aż czasami żałuję, że z psami tej metody się przeprowadzić nie da ;). Ps. Vectra, Ulv.... mam budynek do rozbiórki za jakiś czas... może byscie mi pożyczyły psiaki na parę dni - zajmą się tym szybciej niż dowolna ludzka ekipa. Myślę, że moje 2 potwory im nawet pomogą... a w każdym razie Birma pomoże, bo Rocki jest grzeczny do obżydliwości [po za stałym trwałym i upartym przekopywaniem ogrodu i demolowaniem płotu - w końcu jak my śmiemy ograniczać jego wolność!]. Quote
ulvhedinn Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jak patrzę na wygląd niektórych fragmentów mojego mieszkania, to nie mam watpliwości- rozbiórka budynku dostarczyłaby Kraksie nareszcie jakiejś rozrywki.... Quote
Vectra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Spoko , drużyna destrukcyjna , gotowa do akcji :diabloti: Quote
Kajka_72 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Vectra napisał(a):Spoko , drużyna destrukcyjna , gotowa do akcji :diabloti: Czy to jest druzyna z Twojego podpisu ? ;-) wyjatkowo piekna hahahha ale fakt ....rozbiorka-sadze dla nich to pryszcz :-) Quote
Vectra Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kajka_72 napisał(a):Czy to jest druzyna z Twojego podpisu ? ;-) wyjatkowo piekna hahahha ale fakt ....rozbiorka-sadze dla nich to pryszcz :-) w podpisie , to są i drużyna i genodawcy drużyny , jeszcze ich trochę jest innych w moim domu. A główny napęd , to ten 6 od lewej strony :diabloti: Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Szósty od lewej to Franio, prawda? *fanka Frania :loveu: * Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Szura napisał(a):Szósty od lewej to Franio, prawda? *fanka Frania :loveu: * prawda :) miałam śliczny , nowy zestaw słuchawkowy do telefonu .... wyjęłam by wypróbować , zostałam uprzedzona przez Rekina i Terrierka :mad: <--- córeczki Frania :grins: Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przedstawiam Szirę - moją nową tymczasowiczkę, która nudzi się w czasie mrozów... Słodka, prawda? ;) Narożnikowa poduszka... :angryy: I druga ... wyciągnięta gąbka :angryy: Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Rozum zwątpił... Tak kiedyś wyglądal pudelek zabawka... http://img269.imageshack.us/img269/3580/p1240095e.jpg Teraz wygląda tak... Nie wiem co komu zawiniła różowa miseczka... Ale ewidentnie róż to nie jest kolor preferowany przez Szirę... Więc miskę z wodą przybrała gustownym fioletem z poduszki z sypialni :mdleje: Pół godziny zbieraliśmy z TZem malutkie gąbeczki z całego mieszkania:angryy: Quote
ludwa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 uuuuua....bardzo się nudzi...a jest jeszcze, czy może gdzieś "niechcący" zaginęła?;) Mi by chyba "zaginęła" a jakby tz pierwszy wrócił, to by niechybnie zginęła na miejscu. Aczkolwiek nie powiem, uwielbiam takie obrazki u kogoś. Moje wyrosły na szczęście:) Quote
Lili8522 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Haha bo zwierzaki nie chcą żebyśmy się nudzili po przyjściu do domu to wynajdują Nam przeróżne zajęcia jak np zbieranie malutkich gąbeczek :D Już to przerabiałam :diabloti: Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja wrócilam pierwsza, nie sprzątając wyszłam z psami, a w międzyczasie przyszedł TZ ;) Weszlam do mieszkania, spojrzeliśmy na siebie i parsknęliśmy śmiechem ;) Na tą małą cholerę nie można się gniewać, ale lekko mnie przeraża w jakim tempie się rozwija - aż się boję, co zastanę jutro po powrocie ... :( Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 h,\mm, ja w koncu musze zrobic zdjecia drzwi które moja sunia 'ozdobiła' Quote
Nutusia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Patent z miliardem mikrogąbeczek, którymi napychają różnego rodzaju poduszki i materace jest CHORY! Też przerabiałam sprzątanie tego świństwa - z tarasu, przy dużym... wietrze! :) Quote
Andzike Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nutusia napisał(a):Patent z miliardem mikrogąbeczek, którymi napychają różnego rodzaju poduszki i materace jest CHORY! Też przerabiałam sprzątanie tego świństwa - z tarasu, przy dużym... wietrze! :) Tego wiatru to współczuję, bo chyba wtedy gąbeczki są nie do ogarniecia... To cholerstwo się do wszystkiego przyczepia i elektryzuje, nawet dziś wypełzło tego sporo z pod mebli :mdleje: Oświadczam, że dziś gadzinę zatłukę, jak powtórzy niszczycielskie dzieło! Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Gąbeczke to dużo razy sprzątałam. . Fajniejsze jest przerobienie jednolitej gąbki na gąbeczki ;) Kra "oświadczyła", że jeszcze tydzień szlabanu i moge kupować nowe drzwi do mieszkania. W ramach prezentacji załatwiła już na amen te w łazience..... Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Andzike napisał(a):Ja wrócilam pierwsza, nie sprzątając wyszłam z psami, a w międzyczasie przyszedł TZ ;) Weszlam do mieszkania, spojrzeliśmy na siebie i parsknęliśmy śmiechem ;) Na tą małą cholerę nie można się gniewać, ale lekko mnie przeraża w jakim tempie się rozwija - aż się boję, co zastanę jutro po powrocie ... :( Dlatego moje baski pija z metalowych misek. Plastikowe nigdy nie sprawdziły się...:) A do lezenia mają dywaniki, żadnych poduszek z gąbeczkami, groszkiem czy innym "nadzieniem". Grube dywaniki i juz! pzdr. Quote
Vectra Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Asiaczek napisał(a):Dlatego moje baski pija z metalowych misek. Plastikowe nigdy nie sprawdziły się...:) A do lezenia mają dywaniki, żadnych poduszek z gąbeczkami, groszkiem czy innym "nadzieniem". Grube dywaniki i juz! pzdr. słusznie !!! precz z gąbeczkami , kuleczkami styropianu i plastikowym miseczkom :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 W dywaniki się fantastycznie leje, wiesz..... Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Vectra napisał(a):słusznie !!! precz z gąbeczkami , kuleczkami styropianu i plastikowym miseczkom :diabloti: Tak jest:) ulvhedinn napisał(a):W dywaniki się fantastycznie leje, wiesz..... E, tam, nie zauwazylam... Pies nie leje tam, gdzie spi i się bawi. No, chyba, że to maluch... A moje juz dorosłe:) pzdr. Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ale ja mam jeszcze koty, to raz. Dwa- niektóre moje głupki sobie nawzajem lubią podlać miskę, czy posłanie.... Quote
Cajus JB Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Za dwa dni będę miał nowe łóżko :multi:. Obecne dokonało żywota wraz z kilkoma kompletami pościeli :diabloti: Quote
Vectra Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cajus JB napisał(a):Za dwa dni będę miał nowe łóżko :multi:. Obecne dokonało żywota wraz z kilkoma kompletami pościeli :diabloti: Ciesz się póki że jest nowe , póki jeszcze go nie masz :diabloti: Tej radości , nikt Ci nie odbierze :evil_lol: Potem będzie sie cieczyć zwierzyniec , że dostał nowy super gryzak :cooldevi: Quote
Cajus JB Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sam mu daję trzy miesiące :evil_lol:. Zwierzyniec pozna co to materac zamiast wersalki. Full wypas rwanko :diabloti:. Quote
necianeta89 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 to mi małe odgryzają dół łóżka, tzn te deski... hm.. wcale się nie zdziwię jak kiedyś pięknej nocy będę chciała się położyć do łóżka i wpadnę... hmm... Quote
Recommended Posts