Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']W schronisku nie znajdą nic młodego, ponad 80% psów średnio-większych to psy 8+ lat, a wśród tych młodszych wszystkie do pracy:(

A czy ci znajomi nie mają przypadkiem 2 dzieci i 2 kotów?Bo ostatnio się do mnie tacy zgłosili z takimi wymaganiami co do psa:)[/QUOTE]

Jesli mają koty to Typek odpada!

Posted

[U][B]ODDAM ok. 6-7kg karmy psiej i kociej[/B][/U].
Próbki Hillsa(dużo próbek dla szczeniąt) oraz zaczęty worek Royal Canin Mobility dla kotów. Chętnie podaruję to jakiemuś domu tymczasowemu zajmującemu się kotami oraz psami. Jedyny wymóg - trzeba się po to zgłosić osobiście do mojej Mamy(samo centrum Wrocławia).
Kontakt i detale na pw.

Posted

[quote name='Harley'][U][B]ODDAM ok. 6-7kg karmy psiej i kociej[/B][/U].
Próbki Hillsa(dużo próbek dla szczeniąt) oraz zaczęty worek Royal Canin Mobility dla kotów. Chętnie podaruję to jakiemuś domu tymczasowemu zajmującemu się kotami oraz psami. Jedyny wymóg - trzeba się po to zgłosić osobiście do mojej Mamy(samo centrum Wrocławia).
Kontakt i detale na pw.[/QUOTE]

Ulv mialaby blisko!

Posted

Ta karma przyjechała do Wrocławia dla Ulv(rodzice mieszkają naprzeciw niej), ale od 22 grudnia nie mogę się z nią umówić na odbiór. Rodzice mają małe mieszkanie i po dwóch miesiącach czekania chcieliby ją po prostu "wydać".

Posted

[quote name='Harley']Ta karma przyjechała do Wrocławia dla Ulv(rodzice mieszkają naprzeciw niej), ale od 22 grudnia nie mogę się z nią umówić na odbiór. Rodzice mają małe mieszkanie i po dwóch miesiącach czekania chcieliby ją po prostu "wydać".[/QUOTE]

no wlasnie, ja tez kiedys u mamy zostawilam torbe karmy dla Ulv i tez nie miala jak/kiedy odebrac, w koncu mama oddala to takiej ubogiej sasiadce z psem.

Posted

[quote name='Harley'][U][B]ODDAM ok. 6-7kg karmy psiej i kociej[/B][/U].
Kontakt i detale na pw.[/QUOTE]

Ja bardzo bardzo chętnie! Dla moich tymczasów.

Posted

[quote name='sunia2000']W schronisku nie znajdą nic młodego, ponad 80% psów średnio-większych to psy 8+ lat, a wśród tych młodszych wszystkie do pracy:(

A czy ci znajomi nie mają przypadkiem 2 dzieci i 2 kotów?Bo ostatnio się do mnie tacy zgłosili z takimi wymaganiami co do psa:)[/QUOTE]
Nie ;) to nie oni ;) Byli w schronisku i wybrali piecha. Stety/niestety szczeniaka.

Posted

[quote name='Nilsson']Przepraszam ale pilnie poszukuję osoby do wizyty p/a we Wrocławiu(Krzyki) dla suni z cieszyńskiego schroniska.
[URL]http://schronisko.ustronet.com/index.php?190,doli[/URL][/QUOTE]
[quote name='Nilsson']ul.Pogodna[/QUOTE]A to nie są już Radwanice?
Chyba xmartix blisko mieszka

Posted

[SIZE=3]Kochani, proszę o pomoc dla Belgy'ego, mam nadzieję, że uda się go uratować :-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251355-Depresja-i-nieuleczalne-biegunki-BELGY-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%87-schronisko[/URL]![/SIZE]

Posted

[quote name='brzośka']Wiem, że to nie na temat, ale mam do odsprzedania 2 bilety na sobotni koncert szant "Przeboje 25-lecia"
może znacie kogoś, kto byłby zainteresowany??[/QUOTE]
Mój mąż sie zastanawia, ale z kim miałby iść :niewiem: bo ja to nie jestem koncertowa

Posted

[quote name='Harley']Ta karma przyjechała do Wrocławia dla Ulv(rodzice mieszkają naprzeciw niej), ale od 22 grudnia nie mogę się z nią umówić na odbiór. Rodzice mają małe mieszkanie i po dwóch miesiącach czekania chcieliby ją po prostu "wydać".[/QUOTE]

Wiem, [rzepraszam, ale ... doba jest po prostu za krótka ostatnio :( zwierzaki, dwa domy do ogarnięcia, w tym likwidacja mieszkania po Cioci, przedtem niemal etatowa opieka nad Ciocią, psy, koty, choroby, praca.... - powiem szczerze, w tej chwili cholernie przydałaby mi się zwyczajna fizyczna pomoc chociażby w postaci odebrania tej karmy i podrzucenia, bo po prostu nie wyrabiam.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wiem, [rzepraszam, ale ... doba jest po prostu za krótka ostatnio :( zwierzaki, dwa domy do ogarnięcia, w tym likwidacja mieszkania po Cioci, przedtem niemal etatowa opieka nad Ciocią, psy, koty, choroby, praca.... - powiem szczerze, w tej chwili cholernie przydałaby mi się zwyczajna fizyczna pomoc chociażby w postaci odebrania tej karmy i podrzucenia, bo po prostu nie wyrabiam.[/QUOTE]

Gdybyś potrzebowała jakiejś fizycznej pomocy, obojętnie przy czym to daj znać (czy żeby coś odebrać czy żeby coś pomóc przy zwierzakach). Od razu mówię, że nie mam samochodu ale w razie czego mam trochę czasu i może pomogę.
Zapomniałam dodać, że jestem we Wrocławiu od poniedziałku do piątku. W weekend mam dyżur w domu u swoich zwierzaków.

Posted

[quote name='sunia2000']Szukam kogoś na szybką wizytę pa jutro w Świdnicy.Panstwo chcą przyjechać po naszego Bruno w nd. Znacie kogoś?[/QUOTE]

chyba nie bardzo z dogo.

szukaj w necie nr do TOZ swidnica, tam panie chetne do wizyt są. ja korzystalam.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wiem, [rzepraszam, ale ... doba jest po prostu za krótka ostatnio :( zwierzaki, dwa domy do ogarnięcia, w tym likwidacja mieszkania po Cioci, przedtem niemal etatowa opieka nad Ciocią, psy, koty, choroby, praca.... - powiem szczerze, w tej chwili cholernie przydałaby mi się zwyczajna fizyczna pomoc chociażby w postaci odebrania tej karmy i podrzucenia, bo po prostu nie wyrabiam.[/QUOTE]
ulv jak ja Cię świetnie rozumiem, mam taką samą niewyróbkę:( doba jest o 1/3 za krótka;
w obecnej sytuacji Ci nie pomogę, mimo, że mieszkam we wrocławiu, choć, na obrzeżach:( czasami jak jadę po bóg wie, co do miasta (a nie znoszę się do niego ruszać) i przejeżdżam koło Ciebie zastanawiam się jak sobie dajesz radę;

Posted

uwaga, cioteczki z okolic Armii Krajowej, Borowskiej, Gajowej
zaginęła suczka adoptowana w tym tygodniu ze schroniska,
niestety to bardzo przestraszona mała psina, dzikuska,
w schronisku tylko leżała skulona w klatce w szczeniakarni,

[url]http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/wroclaw/zaginela-sunia-570908739[/url]
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=353651671441056&set=a.127567554049470.20897.127535134052712&type=1&theater[/url]

z ogłoszenia wynika że zaginęła wczoraj, 28.02.2014

rozglądajcie się, udostępniajcie

Posted

Czy ktoś chce choinkę sztuczną 1,80 cm ? W jednym miejscu uszkodzenie, ale bez problemu stoi :) Dokładnie ta poniżej - oczywiście bez ozdób ;)
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8VCYFPfRA6U/TRnuS_Qa5sI/AAAAAAAAG-M/23BhagCwxbg/w385-h577-no/tn_IMG_5910.JPG[/IMG]

Posted

pilnie szukam kogokolwiek do wizyty przedadopcyjnej w sobotce. niestety mam 2 dni bardzo slabe dojscie do internetu, wiec chetnych prosze o kontakt przez sms, oddzwonie 668 836 964
odwdziecze sie, jak tylko bede mogla.

Posted

kto mógłby porozwieszać plakaty z zaginioną dzikuską w okolicy Gajowej, Przestrzennej?
[url]http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/wroclaw/zaginela-sunia-570908739[/url]
"właściciele" ograniczyli się do ogłoszeń internetowych i nawet miejscowi psiarze nie wiedzą, że taka suczka zaginęła,
ona może być teraz w każdej dziurze,
to taka Kredka
dzisiaj przeszłyśmy okolicę, ale niestety jak igła w stogu siana,
a suczka jest bardzo dzika i złapanie jej nie będzie proste, nie mówiąc już o znalezieniu:(