Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'] Myślisz ze nie jest za póżno:cool3::evil_lol: ,a masz jakiś fajny przepis na sushi?

Ano pewnie,ze mam! a mam tu napisac? Produkty kupuje na allegro u mkitlo(Marta).Ona ma nie tylko to co wystawia na aukcji.Czesto nic nie wystawia,ale jak sie do niej napisze to wysle co potrzeba.Recze za nia,to swietny dostawca i przemila osoba ! Wlasnie Marta wprowadzila mnie w arkana przygotowania sushi:) Ona i jej maz uwielbiaja kuchnie japonska.U niej kupowalam tez produkty na zupe miso.Mnie i mojemu mezowi ona smakuje,ale dzieci tego nie tykaja,a Fidel nie zebrze :) Zupa ta ma wielka zalete,bo ma b.malo kalorii.

Jaka pozerka:loveu:
Ile córcia ma latek?

Zuzia vel Pitulka ma 8 lat.Uwieeelbia pozowac:) Ma sie za najladniejsza dziewczynke na swiecie:loveu: Szkoda,ze nie widzialas jak paradowala po basenie :cool3:
Moj syn ma 15 lat i jest przeciwienstwem Zuzi.Uwaza sie za brzydkiego(absolutnie taki nie jest) i nie cierpi pozowac.
No i Zuzia kocha kazdego zwierza,a Konrad nie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Ano pewnie,ze mam! a mam tu napisac? Produkty kupuje na allegro u mkitlo(Marta).Ona ma nie tylko to co wystawia na aukcji.Czesto nic nie wystawia,ale jak sie do niej napisze to wysle co potrzeba.Recze za nia,to swietny dostawca i przemila osoba ! Wlasnie Marta wprowadzila mnie w arkana przygotowania sushi:) Ona i jej maz uwielbiaja kuchnie japonska.U niej kupowalam tez produkty na zupe miso.Mnie i mojemu mezowi ona smakuje,ale dzieci tego nie tykaja,a Fidel nie zebrze :) Zupa ta ma wielka zalete,bo ma b.malo kalorii.

Dzięki:loveu: muszę kiedy spróbować

[B]Zuzia vel Pitulka ma 8 lat.Uwieeelbia pozowac:) Ma sie za najladniejsza dziewczynke na swiecie:loveu: Szkoda,ze nie widzialas jak paradowala po basenie :cool3:
Moj syn ma 15 lat i jest przeciwienstwem Zuzi.Uwaza sie za brzydkiego(absolutnie taki nie jest) i nie cierpi pozowac.

:evil_lol: U mnie też dzieci sią całkiem inne. Mam dwie córki jedna ma 9( w tym roku komunię:p ) a druga 7. Mają całkiem inne charaktery, jedna to modelka jak Twoja:cool3: ,a druga smoli to jak wygląda:evil_lol: to pasjonatka wszelkiego rodzaju zwierzątek- maniaczka:evil_lol: .

Posted

[quote name='Iza i Fidel']
Zuzia vel Pitulka ma 8 lat.Uwieeelbia pozowac:) Ma sie za najladniejsza dziewczynke na swiecie:loveu: Szkoda,ze nie widzialas jak paradowala po basenie :cool3:

:evil_lol: dlatego synem sie nei chwalisz:eviltong:

czesc:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: dlatego synem sie nei chwalisz:eviltong:

czesc:multi:

Ooo,bo moj Konrad jest w takim wieku,ze nie chce zadnych zdjec,uwaza ze jest brzydki ,bo ma pryszcze.Ale udalo mi sie zrobic mu jedno zdjecie i wstawie je niebawem.Teraz jestem zdeczka zmeczona,bo bylam na jodze,a i wczesniej zaczelam prace porzadkowe w ogrodzie.
Fidel poszedl wlasnie na siku tylko,a slysze,ze znow szczeka.Jeszcze mu malo!! Caly dzien zdeptywal mi trawe i szczekal,morda jedna:evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Ooo,bo moj Konrad jest w takim wieku,ze nie chce zadnych zdjec,uwaza ze jest brzydki ,bo ma pryszcze.Ale udalo mi sie zrobic mu jedno zdjecie i wstawie je niebawem.Teraz jestem zdeczka zmeczona,bo bylam na jodze,a i wczesniej zaczelam prace porzadkowe w ogrodzie.
Fidel poszedl wlasnie na siku tylko,a slysze,ze znow szczeka.Jeszcze mu malo!! Caly dzien zdeptywal mi trawe i szczekal,morda jedna:evil_lol:

:evil_lol: lepszy taki syn niz zadufany w sobie nastolatek:evil_lol: ktory mysli ze jest bogiem:evil_lol:

a Fidzio poczuł wiosne:evil_lol:

Posted

Hej Izuniu, całuski dla Fidelka...A co ty tak wcześnie w ogrodzie robisz????

Myslałam, że w skalniaku dzis posprzatam, ale u nas padało, a tak poza tym to poczekam na cieplejsze dni....:lol:

Posted

majoka napisał(a):
Hej Izuniu, całuski dla Fidelka...A co ty tak wcześnie w ogrodzie robisz????

Myslałam, że w skalniaku dzis posprzatam, ale u nas padało, a tak poza tym to poczekam na cieplejsze dni....:lol:

Czesc Kochane !

Mariolka,jak wczesnie? Toz moja znajoma z Chojnowa juz od miesiaca dziabie na dzialce.Ma juz pieeknie!! Ja wyplawilam i oczyscilam z lisci kawalek dzialki.Przynajmniej krokusy teraz widac ;) Jeszcze mam duuuzo.....
No,ale pogoda dzis dopisuje,wiec tez troche podziabie.

Posted

witam naszych wiernych czytaczy i ogladaczy:)
Chcialam wstawic fotki.Nawet zrzucilam je do kompa,ale net co chwile znika...:(
Moj maz przywiozl troche wiecej pamieci do naszego kompa i teraz instaluje.Ja korzystam z okazji,ze moj tato zostawil nam swoj komp i
postanowilam skrobnac choc troszke.
Pogoda u nas cudna!Dzis ok.10tej przyszedl do nas facet spisujacy stan wodomierzy i Fidel chcial go dziabnac w reke !! Facet bardzo boi sie Fidzia i ja zawsze pilnuje,aby pies sie do niego nie zblizyl.Teraz jednak Fidel wymsknal sie i juz stal przy facecie!!
Obylo sie bez uzycia sily z obu stron,ale Fidel juz od 10tej do ok.19tej oral moj ogrodek.Trawy juz niedlugo prawie wcale nie bedzie.Na sciezkach Fidzia juz jej nie ma...Nowej nie ma co siac,bo i tak nie wzejdzie.Zostanie wdeptana zbyt gleboko...:placz:
Narwaniec moj kochany:loveu:
A wiecie co dzis znalazlam w trawie? Wyrzygana kocia zabawkowa myszke!! Fidel juz wszystkie zalatwil,tj.zjadl futerko,a plastik memlal.
Ta chcial pozrec w calosci ,ale mu zaszkodzila.2 dni temu zazygal mi dywan.Juz pewnie wtedy myszka mu szkodzila.
No i Kicia nie ma zabawek:(

Posted

Witanko i przytulanko ;-)
Wreszcie moge na spokojnie poodwiedzac galeryjki ponadrabiac zaległosci bo przez ten week roboczy troszku sie tego namnozyło ;-)
Jutro jedziemy na działeczke i bedziem sie byczyc ;-)
Buziaczki przesyłamy ;-)

Posted

Pogoda pikna,wprost wymarzona,ale ja fotek na dworze nie robilam,bo nie mialam czasu.Wstawie Wam awaryjne,tez fajne:)

Oddaj moja myszke !![SIZE=1](ta co ja pozarl i wyzygal na ogrodzie)

[SIZE=3]a kuku !!

Zabawy z panem

Fidel w telewizorni:)

[SIZE=1][SIZE=3][SIZE=2]Wiecie co,mimo moich najszczerszych checi nie moge Wam wkleic wiecej zdjec:( Kasperski caly czas daje komunikat,ze strona imageshack jest z wirusem.W ogole net mi chodzi jak krew z nosa.Moze juz ten wirus jest w moim kompie...
Czy jest inny sposob na wklejanie zdjec?