Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Madzia,a Ty juz z kawa zasiadlas?:crazyeye:;)

To ja sie cykoralam,zeby po 23ej do Ciebie zadzwonic,a Ty jeszcze nie spisz:razz:

Zmierzam ku temu namintnie już od godziny;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):

,boszzzzzzzzz te spojrzenie powala na kolana;-)
Witanko i przytulanko ;-)

Tez tak myślę,a wogóle cześc kochana. Przypuszczam, ż4e u Was tez taka ładna pogoda była , w końcu blisko od siebie mieszkamy.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Izuś:)

A ja myślałam, że Fidelek mi chce PIĄTKĘ przybić ;)

Czesc Wszystkim !

Tak Kasiu,tak wyglada Fidelowe proszenie.Jakby 5 chcial przybic :)

Bylismy wczoraj na szczepieniu.Wscieklizna i wszystko co trzeba.Oj,moj panikarz wial po raz pierwszy z gabinetu:diabloti:
Na poczatku tanecznymi podskokami wbiegl do doktorow,ale jak zaczeli go tarmosic i zagladac do uszu to radosc minela.Serca nie dalo sie posluchac.Fidel musial byc w kagancu,a ze zmeczony byl walka z dwoma chlopami to dyszal jak byk!! Pani doktor przeczyscila mu uszy i w jednym myslala,ze ma swierzbowca !!:crazyeye: Ja juz przerazenie w oczach-SKAD ??!!
No,ale po wnikliwym obejrzeniu okazalo sie,ze to brud,woskowina itd. sie nazbieralo.Fidel nie daje sobie zakropic uszu.Walczylam z nim w ub.roku godzine,bylam cala posiniaczona i nie dalam rady.Dlatego nazbieralo sie az tyle wszystkiego.Teraz musimy przyjezdzac 1x w miesiacu do weta na czyszczenie uszu.Poza tym wszystko OK.Fidel wazy 32,5kg i jak wet powiedzial -"swietnie wyglada".Szkoda,ze jednojajeczny :(
Fotki mam domowe,bo na wyjscie aparatu na bank nie bierzemy,a komorke ostatnio zapominam.
Jak sie zrobi dobrze cieplutko,to wybieramy sie w gory,do Karpacza.Nie wiem jak damy rade tam dojechac,bo Fidel nie lubi podrozy...
Widzialam Gastona zdjecia z podrozy.Tak pieknie siedzial w aucie...A Fidel lazi i nie moze sobie miejsca znalezc.Nie wiem jak ja dzieci pomieszcze.Fidel zajmuje caly tyl,a mamy nie male auto.Chyba wyciagniemy polke z tylu i zrobimy mu poslanko w bagazniku.Jak wy sobie z tym radzicie?

Posted

Hej Izuś...

My mamy Golfa, i Gastek ma do dyspozycji cały tył dla siebie, ale faktycznie zazwyczaj grzecznie siedzi spoglądając przez okno albo leżąć.

Izo, ale są szekli samochodowe dla psa. Dokładnie nie wiem jak to działa, bo nie mamy, ale myślę, że chyba się je przypina normalnie do pasów, i wtedy Fidziu mógłby być w 1 miejscu.
Wpadnie tu ktoś kto takie ma - np Fioneczki nasze to Ci napewno napiszą :)

Posted

Cześć:p

Moja Fiona też za bardzo nie lubi jeździć autkiem,A szeleczki polecam.... dla bezpieczeństwa jak by sie gwałtownie zahamowało to pies nie wyleci do przodu.
A w naszym przypadku jest jeszcze jeden plus ...Fiona sie w nich za bardzo nie kręci bo Ją pasy trzymają i po chwili rezygnuje i sie kladzie:p ( bo tak jest jej wygodniej)

Posted

Kana na poczatku nie lubiła jeździc, kręciła sie , wchodziła na fotelik Łukasza, wygladała przez okna, sapała etc. Z czasem jednak sie przyzwyczaiła. Teraz mamy dośc duże auto (kombiaka) i chcemy nauczy Kane jezdzic z tyłu. W sumie jeszcze nie próbowalismy. Teraz Kana jezdzi obok Łukasza, troche pooglada świat, potem sie kładzie. Tyle, że okno zawsze do czyszczenia:diabloti:

Posted

Witanko kochaniutkaaa;-) ooo wyprawa sie szykujeee heeheh....nasza kudłata tez prawie;-) wszedzie z nami jezdzi i co najwazniejsze bardzo lubi .Zajmuje cały tyl auta ,najpierw siedzi i patrzy a potem sie kładzie .Mamy skode felicje wiec autko niezbyt duze ....gdy zachodzi potrzeba to sciagam deske i Zuzol pakuje sie do baganika. Jako szczenior miała troche problemy lokomocyjne i gdy trasa była na conajmnie 2 -3 godziny to dawałam jej tablety na zoobojetnienie ( nie pamietam nazwy ) i wtedy spokojnie przesypiała podroz ........teraz ta koniecznosc juz znikneła ;-).....a pasy jak najbardziej !!! choc sama ich jeszcze nie kupiłam .......
Buziolki ;-)

Posted

dzieńdoberek:multi::multi::multi:
Imbir uwielbia jeździć samochodem i nie tylko. Bardziej idealnego psa do podróżowania chyba nie mogłam sobie wymarzyć. W samochodzie jeździł już we wszystkich miejscach i gdzie się umości tam mu dobrze:lol: jak wsiadam za kółko to albo grzecznie siedzi z tyłu albo siada na przednim siedzeniu i robi za pasażera:diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: Iza a gdzie ty kobieto jesteś?:cool3:

W pracy kochana....:( Zapierdzielam jak nie wiem co,nie mam sily na Dogo:-(

Tak w ogole to z poczatkiem m-ca dalam wymowienie,ale nie ma nikogo at hot na moje miejsce,no i mnie moj szef(moj maz) przekonal,ze mi pomoze itd.Wiec dalej pracuje...

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
W pracy kochana....:( Zapierdzielam jak nie wiem co,nie mam sily na Dogo:-(

Tak w ogole to z poczatkiem m-ca dalam wymowienie,ale nie ma nikogo at hot na moje miejsce,no i mnie moj szef(moj maz) przekonal,ze mi pomoze itd.Wiec dalej pracuje...

Fajne masz układy w pracy:p:diabloti: