Medorowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Znam tego pieska:p To mieszanka asta i dobry koompel Medorka, pies mojej koleżnki, zapomniałam jak się nazywa:hmmmm: Coś na ,,b" chyba:razz:Jest modziutki, ma około 8 miesięcy:loveu: :loveu:Albo i mniej :P Puszczają go tak właśnie "samopas" :/ Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kamcia,wy tez jestescie naszymi ulubionymi:loveu: :bigcool: Wiesz jak ja się cieszę :bigcool:. Teraz jeszcze częściej będę was odwiedzać :razz:. Quote
Anja33 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Izuniu Fidel jak zawsze przystojny ja też nielubiam jak obcy psies bez opieki do Jokera podlata Quote
Iza i Fidel Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czesc dziewczeta :O W pospiechu wielkim pragne poinformowac,ze wstawilam na youtube nowe filmiki,niestety tylko z komorki...Ale zapraszam ! http://www.youtube.com/watch?v=AjS6iN_MK3c http://www.youtube.com/watch?v=SXwvk-A5Urw Quote
Iza i Fidel Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 kurka wodna!! Baby wredne czemu do nas nie zagladacie??!!:placz: To ja sie produkuje z filmikami,a tu nikt nie zaglada?!! Zadnego komenta,NIC !! Sama ze zwierzyncem tu siedze i czekam na gosci:mad: Zaraz was psem poszczuje:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Właśnie obejrzałam:razz: pijąc kawusię z cykorii;) , która bardzo mi smakuje:p Fajne odgłosy, jakby Fidel stepował:lol: :lol: Quote
DORRAG Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja też obejrzałam filmiki:p super:loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Iza i Fidel']kurka wodna!! Baby wredne czemu do nas nie zagladacie??!!:placz: To ja sie produkuje z filmikami,a tu nikt nie zaglada?!! Zadnego komenta,NIC !! Sama ze zwierzyncem tu siedze i czekam na gosci:mad: Zaraz was psem poszczuje:diabloti: Jak to nie zagląda nikt ? A ja to co ?! Ja zaglądam niemal codziennie ;) Nie zawsze coś napiszę ale zawsze wszystko dokładnie obejrzę ;) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .oooooooooooo matyldooooooooooooo jaki kochaniutki pomarsconyyyyyy pycholekkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! Witamy milutko .....wpadlim poogladac .......jestesmy na 1 stronie heeh .no to lecimy dalej .......;-) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .....uuuuuuu ta mina mówi sama za siebie ........;-) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .......jakie słodziaki ...........;-) miodziooooooo Sorrki ze tak wrzucam te starsze fotki .......ale mnie siem podobaja ;-) Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='zuzolandia'] .oooooooooooo matyldooooooooooooo jaki kochaniutki pomarsconyyyyyy pycholekkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! Witamy milutko .....wpadlim poogladac .......jestesmy na 1 stronie heeh .no to lecimy dalej .......;-) Mnie to zdjęcie również powala na łopatki:razz: :razz: :razz: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nio obejrzelim galeryjke ..swietna;-) a zwierzaczki milusie .....Kicia rozkosznie sie przezentujeeeeee;-) .....bedziemy stałymi bywalcami;-) Pozdrowionka Quote
Iza i Fidel Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] .....uuuuuuu ta mina mówi sama za siebie ........;-) Witaj u nas :multi: Z tego zdjecia mam fotomontaz z glosem.Jaja jak nie wiem co:evil_lol: Niestety glosy sa jakie sa i mowia co mowia,wiec wyboru za duzego nie ma. Moj syn sie bawil i cos takiego zmontowal.Jak nie zapomne dzis to poprosze go,zeby wstawil to ja youtube to sie posmiejecie. Madzia,zaluj,ze nie poszlas na joge!! Zawyzylam im troche srednia wieku hyhyhy.Przeze mnie mialy sr.23lata :lol: W pewnym momencie jak weszlam do szatni,to myslalam,ze zabladzilam,bo tam same mlode i chude panienki sie przebieraly...Hmm,a co tam-pomyslalam.W domu nie ma szans na pocwiczenie ,bo zwierzyniec przeszkadza.Fidel mysli ,ze zabawa i zasypuje mnie zabawkami podczas,gdy ja poce sie "brzuszkami".Albo jak leze na ziemi to siada tylkiem na mnie,albo kladzie sie tuz kolo mnie i nie mam miejsca cokolwiek zrobic.Poszlam wiec na ta joge i bylo fajnie. Pogoda zapowiada sie calkiem niezla,wiec wszystko mozliwe,ze wybierzemy sie z Madzia i psami na spacer.Oczywiscie fotki na bank beda ! Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Witaj u nas :multi: Z tego zdjecia mam fotomontaz z glosem.Jaja jak nie wiem co:evil_lol: Niestety glosy sa jakie sa i mowia co mowia,wiec wyboru za duzego nie ma. Moj syn sie bawil i cos takiego zmontowal.Jak nie zapomne dzis to poprosze go,zeby wstawil to ja youtube to sie posmiejecie. Madzia,zaluj,ze nie poszlas na joge!! Zawyzylam im troche srednia wieku hyhyhy.Przeze mnie mialy sr.23lata :lol: W pewnym momencie jak weszlam do szatni,to myslalam,ze zabladzilam,bo tam same mlode i chude panienki sie przebieraly...Hmm,a co tam-pomyslalam.W domu nie ma szans na pocwiczenie ,bo zwierzyniec przeszkadza.Fidel mysli ,ze zabawa i zasypuje mnie zabawkami podczas,gdy ja poce sie "brzuszkami".Albo jak leze na ziemi to siada tylkiem na mnie,albo kladzie sie tuz kolo mnie i nie mam miejsca cokolwiek zrobic.Poszlam wiec na ta joge i bylo fajnie. Pogoda zapowiada sie calkiem niezla,wiec wszystko mozliwe,ze wybierzemy sie z Madzia i psami na spacer.Oczywiscie fotki na bank beda ! A, jeszcze pójdę:p Wczoraj byłam padnięta:p Na spcerek pewnie, że możemy iść, ale gdzieś tak o 13:15, dopiero będę mogła:razz: :razz: Quote
Iza i Fidel Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Madzia,juz wiesz,ze Fidko poszedl na spacerek z moim mezem i dziecmi.Ja wpadlam w szal wiosennych porzadkow.Nie wiem czy jutro dam rade ruszac nogami,ale chcialabym pojsc z nim na spacerek gdzies ok.9 rano.Potem idziemy na obiad do mamy. Dzis postanowilam wstawic tu kilka fotek Kici.Co Wy na to? "Pomoge pani w praniu" "Hmmm,co to takie ??" "Dzien dobry,jestem Kicia" "Prosze panstwa,oto Ryb.Ryb jest bardzo grzeczny dzis.Moze panstwu lapke podac.Nie chce podac? A to szkodaaa...Achmmm !!" "przepraszam,juz nie bede gryzla..." No i Fidelek musowo chce sie pokazac. A jak u Was mija sobota? Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Madzia,juz wiesz,ze Fidko poszedl na spacerek z moim mezem i dziecmi.Ja wpadlam w szal wiosennych porzadkow.Nie wiem czy jutro dam rade ruszac nogami,ale chcialabym pojsc z nim na spacerek gdzies ok.9 rano.Potem idziemy na obiad do mamy. Dzis postanowilam wstawic tu kilka fotek Kici.Co Wy na to? [B][COLOR=Navy] "Pomoge pani w praniu" Ale masz pomocnicę:cool3: :cool3: Pożyczysz mi jej kiedyś:evil_lol: My już bylismy na spcerku w Jerzmanicach, ale szlismy takimipolami - było super:p Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 .buzi buzi ;-) eheheh Witanko;-) .KICIA ma sliczneeeeee kolorkiiiiiiiiiii ......zazdraszczam ;-) Buziaczki Quote
Iza i Fidel Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] .buzi buzi ;-) eheheh Witanko;-) .KICIA ma sliczneeeeee kolorkiiiiiiiiiii ......zazdraszczam ;-) Buziaczki To prawda-Kicia jest sliczna trikolorka.Ciesze sie ,ze i Tobie sie podoba:) Wrzucilam filmik na youtube.Juz nie z komorki,tylko z kamery,wiec jakosc jest lepsza.Zapraszam razem z Fidelkiem do ogladania: http://www.youtube.com/watch?v=Jh7CjHNxxks Quote
Iza i Fidel Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 No i kto ogladal? Tu sa linki do wszystkich filmikow: http://www.youtube.com/watch?v=dqCPkIo3bs0 http://www.youtube.com/watch?v=Jh7CjHNxxks http://www.youtube.com/watch?v=SXwvk-A5Urw http://www.youtube.com/watch?v=AjS6iN_MK3c a zreszta ja na youtube jestem pod nickiem mmarusia. Obejrzyjcie sobie wszystkie filmiki ,bo kilka ich dzis tam wstawilam,ale jeszcze wszystkich nie widac. Quote
tygra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fajne filmiki, a z tym leżeniem w śniegu to podziwiam aż mnie dreszcze przeszły Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A ja nie mogę obejrzeć:shake: :shake: Nie wiem co mi się z kompem porobiło:shake: A na dodatek jestem jeszcze chora:placz: Zaraz Ci zresztą esa maznę;) :p :p :p Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hello.....kochaniutka;-) ..a mnie tez sie nie chca otworzyc ;-((((((((( Moze uda mi sie jutro na innym kompie bom ogromnie ciekawskaaaaaaaaa!!!!!! Buzioczki Quote
Iza i Fidel Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 tygra napisał(a):fajne filmiki, a z tym leżeniem w śniegu to podziwiam aż mnie dreszcze przeszły Czemu?? Bo morda-Fidel skakal po moim synu?:evil_lol: Spox,takie sa jego zabawy:diabloti: Madzia,duzo zdrowka zycze ! Na pocieszenie powiem Ci,ze po takiej grypie zoladkowej jak nic na wadze ubedzie Ci z 0,5kg:razz: Tez zaraz Ci smarne esa. Kobitki,probujcie obejrzec filmiki lub szukajcie ich po moim nicku na youtube-mmarusia. Milego poczatku tygodnia ! Quote
Recommended Posts