Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam tego pieska:p To mieszanka asta i dobry koompel Medorka, pies mojej koleżnki, zapomniałam jak się nazywa:hmmmm: Coś na ,,b" chyba:razz:Jest modziutki, ma około 8 miesięcy:loveu: :loveu:Albo i mniej :P
Puszczają go tak właśnie "samopas" :/

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Kamcia,wy tez jestescie naszymi ulubionymi:loveu:

:bigcool: Wiesz jak ja się cieszę :bigcool:. Teraz jeszcze częściej będę was odwiedzać :razz:.

Posted

kurka wodna!! Baby wredne czemu do nas nie zagladacie??!!:placz:
To ja sie produkuje z filmikami,a tu nikt nie zaglada?!!
Zadnego komenta,NIC !!
Sama ze zwierzyncem tu siedze i czekam na gosci:mad:
Zaraz was psem poszczuje:diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Iza i Fidel']kurka wodna!! Baby wredne czemu do nas nie zagladacie??!!:placz:
To ja sie produkuje z filmikami,a tu nikt nie zaglada?!!
Zadnego komenta,NIC !!
Sama ze zwierzyncem tu siedze i czekam na gosci:mad:
Zaraz was psem poszczuje:diabloti:
Jak to nie zagląda nikt ? A ja to co ?! Ja zaglądam niemal codziennie ;) Nie zawsze coś napiszę ale zawsze wszystko dokładnie obejrzę ;)

Posted

.oooooooooooo matyldooooooooooooo jaki kochaniutki pomarsconyyyyyy pycholekkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy milutko .....wpadlim poogladac .......jestesmy na 1 stronie heeh .no to lecimy dalej .......;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']
.oooooooooooo matyldooooooooooooo jaki kochaniutki pomarsconyyyyyy pycholekkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy milutko .....wpadlim poogladac .......jestesmy na 1 stronie heeh .no to lecimy dalej .......;-)

Mnie to zdjęcie również powala na łopatki:razz: :razz: :razz: :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']

.....uuuuuuu ta mina mówi sama za siebie ........;-)

Witaj u nas :multi:
Z tego zdjecia mam fotomontaz z glosem.Jaja jak nie wiem co:evil_lol:
Niestety glosy sa jakie sa i mowia co mowia,wiec wyboru za duzego nie ma.
Moj syn sie bawil i cos takiego zmontowal.Jak nie zapomne dzis to poprosze go,zeby wstawil to ja youtube to sie posmiejecie.

Madzia,zaluj,ze nie poszlas na joge!! Zawyzylam im troche srednia wieku hyhyhy.Przeze mnie mialy sr.23lata :lol: W pewnym momencie jak weszlam do szatni,to myslalam,ze zabladzilam,bo tam same mlode i chude panienki sie przebieraly...Hmm,a co tam-pomyslalam.W domu nie ma szans na pocwiczenie ,bo zwierzyniec przeszkadza.Fidel mysli ,ze zabawa i zasypuje mnie zabawkami podczas,gdy ja poce sie "brzuszkami".Albo jak leze na ziemi to siada tylkiem na mnie,albo kladzie sie tuz kolo mnie i nie mam miejsca cokolwiek zrobic.Poszlam wiec na ta joge i bylo fajnie.
Pogoda zapowiada sie calkiem niezla,wiec wszystko mozliwe,ze wybierzemy sie z Madzia i psami na spacer.Oczywiscie fotki na bank beda !

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Witaj u nas :multi:
Z tego zdjecia mam fotomontaz z glosem.Jaja jak nie wiem co:evil_lol:
Niestety glosy sa jakie sa i mowia co mowia,wiec wyboru za duzego nie ma.
Moj syn sie bawil i cos takiego zmontowal.Jak nie zapomne dzis to poprosze go,zeby wstawil to ja youtube to sie posmiejecie.

Madzia,zaluj,ze nie poszlas na joge!! Zawyzylam im troche srednia wieku hyhyhy.Przeze mnie mialy sr.23lata :lol: W pewnym momencie jak weszlam do szatni,to myslalam,ze zabladzilam,bo tam same mlode i chude panienki sie przebieraly...Hmm,a co tam-pomyslalam.W domu nie ma szans na pocwiczenie ,bo zwierzyniec przeszkadza.Fidel mysli ,ze zabawa i zasypuje mnie zabawkami podczas,gdy ja poce sie "brzuszkami".Albo jak leze na ziemi to siada tylkiem na mnie,albo kladzie sie tuz kolo mnie i nie mam miejsca cokolwiek zrobic.Poszlam wiec na ta joge i bylo fajnie.
Pogoda zapowiada sie calkiem niezla,wiec wszystko mozliwe,ze wybierzemy sie z Madzia i psami na spacer.Oczywiscie fotki na bank beda !

A, jeszcze pójdę:p Wczoraj byłam padnięta:p

Na spcerek pewnie, że możemy iść, ale gdzieś tak o 13:15, dopiero będę mogła:razz: :razz:

Posted

Madzia,juz wiesz,ze Fidko poszedl na spacerek z moim mezem i dziecmi.Ja wpadlam w szal wiosennych porzadkow.Nie wiem czy jutro dam rade ruszac nogami,ale chcialabym pojsc z nim na spacerek gdzies ok.9 rano.Potem idziemy na obiad do mamy.

Dzis postanowilam wstawic tu kilka fotek Kici.Co Wy na to?

"Pomoge pani w praniu"

"Hmmm,co to takie ??"

"Dzien dobry,jestem Kicia"

"Prosze panstwa,oto Ryb.Ryb jest bardzo grzeczny dzis.Moze panstwu lapke podac.Nie chce podac? A to szkodaaa...Achmmm !!"

"przepraszam,juz nie bede gryzla..."

No i Fidelek musowo chce sie pokazac.

A jak u Was mija sobota?

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Madzia,juz wiesz,ze Fidko poszedl na spacerek z moim mezem i dziecmi.Ja wpadlam w szal wiosennych porzadkow.Nie wiem czy jutro dam rade ruszac nogami,ale chcialabym pojsc z nim na spacerek gdzies ok.9 rano.Potem idziemy na obiad do mamy.

Dzis postanowilam wstawic tu kilka fotek Kici.Co Wy na to?
[B][COLOR=Navy]
"Pomoge pani w praniu"

Ale masz pomocnicę:cool3: :cool3: Pożyczysz mi jej kiedyś:evil_lol:
My już bylismy na spcerku w Jerzmanicach, ale szlismy takimipolami - było super:p

Posted

tygra napisał(a):
fajne filmiki, a z tym leżeniem w śniegu to podziwiam aż mnie dreszcze przeszły

Czemu?? Bo morda-Fidel skakal po moim synu?:evil_lol:
Spox,takie sa jego zabawy:diabloti:

Madzia,duzo zdrowka zycze ! Na pocieszenie powiem Ci,ze po takiej grypie zoladkowej jak nic na wadze ubedzie Ci z 0,5kg:razz:
Tez zaraz Ci smarne esa.
Kobitki,probujcie obejrzec filmiki lub szukajcie ich po moim nicku na youtube-mmarusia.
Milego poczatku tygodnia !