Iza i Fidel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hello Izuś, miłego weekendziku :) Dzieki Kasiu-wzajemnie !:) U nas znow pada niewielkimi przerwami...:( Ja sprzatam i gotuje,a moj maz i Fidel poszli do sklepu. Musze zrobic obiad jeszcze na jutro...no i na dzis:) Zrobilismy sobie sushi na pozne sniadanie i przez to obiad tez sie opoznil. Nawet fotke cyknelam jak Fidel sie slinil na sushi:) Fotka niestety nie wiem czy dzis bedzie,bo nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim w kuchni. Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witanko kochaniutka !!!!!! przesyłamy słodkie weekendowe buzioleee!! Quote
mar....ka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć kochana, o foteczke poproszę. Swoja droga nigdy nie robiłam sushi , nawet nie jadłam:oops: Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Zrobilismy sobie sushi na pozne sniadanie i przez to obiad tez sie opoznil. my dziś też pospaliśmy długo, śniadanie jedliśmy o 12.30, a odbiad o 17stej :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witanko;-) i jak tam ????? zyjecie po tym sushi ??? heheeheheheh ....jakos do mnie nie przemawia akurat ta potrawa ...eheheheh Buziaczki przesyłamy Quote
Iza i Fidel Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kochane ,pol godz.temu wrocilam z pracy...Jestem padnieta i marze o kapieli i cieplym lozeczku,wiec nici dzis z fotek.Mam jednak radosna nowine! Otoz jeszcze 2 dni i mam wooolne !! Nadrobie zaleglosci fotkowe,spox :) Co do sushi,to uwielbiam !! Ja i moj maz moglibysmy je jesc codziennie,ale nie zawsze jest swieza ryba i sily na pichcenie.Fidel tez lubi,ale umiarkowanie tak jak moja Zuzia.Naprawde polecam Wam-chociaz sprobujcie ! My w ub.roku pojechalismy do baru sushi we Wroclawiu i tam po raz pierwszy je jedlismy.Zaplacilismy ogromny rachunek i chociaz jedzonko bylo przednie,to powiedzialam,ze juz nigdy wiecej tam nie pojade.Poznalam jednak przez allegro swietna dziewczyne z Wawy,ktora sprzedaje mi w dobrych cenach wszelkie produkty do sushi.Zaczelam u niej zamiawiac i produkowac w domu. Suuuper ! Mniaaam ! Zdjecie mam z komorki,ale zaraz zerkne w kompie czy mam z aparatu ,to szybko Wam wrzuce. Zdjecie pochodzi stad: http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,196262.html a mmarusia to ja :) Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale apetycznie wygląda:eating: :eating: :eating: Cześć Izuś :laola: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czesc:multi: ojojj az sie glodna zrobilam :razz: :razz: :razz: :razz: pyyycha wyglada:D Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Izuś:multi::multi::multi: no jak się ogląda z samego rana takie fotki to zgłodnieć można:cool3: idem po śliniaczek bo się uplułam:cool3::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 spieszy mi sie,wiec wybaczcie,ze nie opisze fotek... Net u mnie tak zamula,ze niestety nie mam czasu wstawic wiecej fotek.Zmykam do pracy.Aaaa,dzis rano z Fidziem poszlam na pola i widzielismy dwa piekne lecace labedzie!! Milego dzionka kochani !! Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ....hmmmmmmm wyglada niezwykle smakowicie ..ale surowa ryba ????? ........no mam mieszane uczucia ....... Dziendoberek kochaniutka ;-) Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hello Izuś :) Ja też nie jadłam sushi... Nie wiem, może i dobre... wygląda w każdym bądź razie apetycznie , a i składniki - Do srodka oprocz oczywiscie ryzu z zaprawa z octu ryzowego dodalam lososia,rzepe marynowana,avocado,ogorek swiezy,papryke i wasabi. Nie ma to jak rozpoczac dzien dobrym jedzonkiem :) są przezemnie lubiane :) może kiedyś jednak się skuszę??? a kuku :) Quote
Iza i Fidel Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 nie bede goloslowna.Mata fotki:) Zaczynam od fotek z sushi Fidel jak zwykle ma nadzieje,ze sie zalapie Spacerek.Krotki,bo pani spieszyla sie ostatnio.I jeszcze teskne spojrzenie na pola,gdzie ostatnio w nocy hulalem... Niestety trza zejsc...:( Wczoraj poszlismy na pola.Kiedys biegalem po nich z Medorem... Teraz jednak na smyczy i w ...KOLCZATCE !!! Moja pani sie napatrzyla jak to Gaston chodzi w cierniach i tez mi to zalozyla,brrr-koniec ciagniecia... Pani serce pekalo i uwolnila mnie od smyczy:multi: Gadala mi ze 100x,zebym byl grzeczny.Jak tylko mnie uwolnila to ja wrzucilem turbo doladowanie i bieglem,bieglem,bieglem....Nagle uslyszalem w oddali rozpaczliwy glos mojej pani!! W tyl zwrot i znow pedem do mojej pani ! Potem byla kapiel blotna w wielkiej kaluzy,ale fotek nie ma,bo pani byla zajeta wyciaganiem mnie stamtad. I to tyle o poranku od nas.Bedziemy tu teraz czesciej,bo mam juz prawie wolne:multi: Quote
DORRAG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Apetycznie wyglądają:p A Fidel jaka ma minkę:evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Iza :) Aż wstyd się przyznać, ja suszi nigdy jeszcze nie jad łam:shake: Wygląda bardzo zachęcająco :D Fidelkowi widać też by pasiło:evil_lol: , czyli musi być dobre.:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Fidelki :multi: :multi: :multi: Gastek się zasmucił, że przez niego Fidziu jest na kolczatce ;) No ale co, ciągnie mniej na niej? Sushi wygląda naprawdę super... A jeszcze cała zastawa do niego pasująca... Jak w restauracji :cool3: :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ......pedem pedem do panci ;-) Witaj kochaniutka ;-)...oj pewnie Toska pobawiłaby sie z Fidelkiem ;-) ..mieliby gdzie hasac eheheh ..;-) zreszta nie dzieli nas znowu AZ taka wielka odleglosc eheheh wiec moze jakis cieplejszy weekendzik ,kwietniowy badz majowy ..zapraszamy ;-) Buziaczki Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Iza i Fidel']nie bede goloslowna.Mata fotki:) Zaczynam od fotek z sushi Fidel jak zwykle ma nadzieje,ze sie zalapie I pewnie dobrze myślał:diabloti: :diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pokim rozpedzona to wstawie Wam jeszcze kilka fotek i siebie nawet pokaze:eviltong: No i kto mi powie,ze wiosny jeszcze niet? Fidel dzis biega pol dnia po ogrodzie,bo u nas w poludnie bylo...20stopni !!! Ja i Zuzia pojechalysmy na basen do Jawora.Wlasnie wrocilysmy.Faaajnie bylo :) A to moja Zuziola i ja:) No i jako,ze album Fidzia i Kici,to nie wypada ich nie zamiescic. Czy to juz bylo? no wylaz tchorzu !! oj pewnie Toska pobawiłaby sie z Fidelkiem ;-) ..mieliby gdzie hasac eheheh ..;-) zreszta nie dzieli nas znowu AZ taka wielka odleglosc eheheh wiec moze jakis cieplejszy weekendzik ,kwietniowy badz majowy ..zapraszamy ;-) Z Fidziem nie ma nic pewnego:roll: Skurkowaniec nawet do dziewczynek czasem podskakuje:oops: Fidel nie lubi podrozowac.Przymusowe wyjazdy do Legnicy(20km) znosi okropnie.Dlatego siedzimy w domu.Dziekujemy za zaproszenie i my rowniez serdecznie zapraszamy:lol: Aż wstyd się przyznać, ja suszi nigdy jeszcze nie jadłam:shake: Dlaczego wstyd?! Wstyd to krasc:p Nigdy nie jest za pozno na sushi.To naprawde nie jest nic trudnego,choc kiedys ci,ktorzy zwijali maki(sushi) wydawali mi sie mistrzami swiata w kucharzeniu:evil_lol: I pewnie dobrze myślał:diabloti: :diabloti: Madzia,a tym razem sie pomylil:eviltong: Bo on ma odpaly i potrafi zebrac,a potem jak poczuje,ze mu jednak nie podchodzi to pomemla,pomemla i wypluje na dywan np. Kiedys nie jadl surowej ryby.Jednak jak zobaczyl,ze Kicia wcina,to i on zaczal.No ,ale maki (sushi) byly dosc ostre,bo do srodka dodalam sporo wasabi,wiec wolalam psa nimi nie czestowac. Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 CZeść Izuś :hand: :hand: :hand: ale się lustrują :D Quote
bonita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dlaczego wstyd?! Wstyd to krasc:p Nigdy nie jest za pozno na sushi.To naprawde nie jest nic trudnego,choc kiedys ci,ktorzy zwijali maki(sushi) wydawali mi sie mistrzami swiata w kucharzeniu:evil_lol: Myślisz ze nie jest za póżno:cool3::evil_lol: ,a masz jakiś fajny przepis na sushi? Jaka pozerka:loveu: Ile córcia ma latek? Quote
Recommended Posts