zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 wowo jakie wielkie łoczyyyyyy ;-) ehheeh Witanko ......albo photobucket .com... Quote
Iza i Fidel Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 a co to za morda wredna drze sie na swoja pania?:evil_lol: -aaaa,chciales cos,nicponiu? -aa,ziemniak moze byc? No pewnie,bo ziemniak to rarytas :evil_lol: Fidel co ty,tucznik jestes? Spadaj,wiecej ziemniakow nie ma! Ale kijkiem mozemy sie pobawic Gon mnie !! No co jest?? Juz spuchlas? ! A tu moj zrobiony juz ogrodek.Zdjecie robione z balkonu i nie widac dobrze kwiatkow :( Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ...rudy netoperek eheheheh;-) i w dodatku pyskaty ;-) Witanko i przytulanko kochaniutka ;-) Quote
Iza i Fidel Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 zuzolandia napisał(a): ...rudy netoperek eheheheh;-) i w dodatku pyskaty ;-) Witanko i przytulanko kochaniutka ;-) Czesc kochane ! a tak,ostatnio nauczyl sie pyskowac.Taki glupi wiek chyba:evil_lol: Przed chwila zrobilam mu fotki jak smiesznie spal.Zobacze jak wyszly,bo to z komorki i jak beda widoczne to wstawie eee,za ciemno bylo,slaby aparat w komorce i nie widac tak jak w rzeczywistosci :( Jak wstalabym po aparat,to Fidel juz by sie obudzil... Quote
e.v.a Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Iza i Fidel napisał(a): no sliczne kwiatuszki:loveu: :loveu: :evil_lol: czesc:multi: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Medek też lubi jak mu tak głowa zwisa:lol: :lol: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 .ekstremalnie wyginam ciało ;-) heheeh Witaj kochana kobitko ;-) Quote
Iza i Fidel Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć :) A gdzie Wy się podziewacie??? Jestesmy Kasiu,jestesmy :) Spimy,bo pogoda jak najlepsza do tego Kasiu,a jak tam Twoje samopoczucie po wyjezdzie TZa? Przyznam ze wstydem,ze nie zajrzalam do Waszego bloga....:oops: Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Kasiu,a jak tam Twoje samopoczucie po wyjezdzie TZa? Przyznam ze wstydem,ze nie zajrzalam do Waszego bloga....:oops: Kiepściutko.... teskno mi bardzo, domek pusty zostal... Wracam z pracy, Gastek mnie wita jak szalony, ale wiadomo że to nie to samo co żywy ukochany TZcik :-( Jeszcze na dodatek teraz coś choroba mnie bierze, choć podejrzewam że to wszystko też ze stresów ostatnich tygodni.... TZcik dzwoni codzień, wczoraj pierwszy dzień w pracy, podobno ok... Szef spoko, mieszkanko spoko, okolica ok.... Tylko angielski beznadziejny - tzn strasznie niedbale mówią.... Nawet z O2 - angielskiej telefonii komórkowej dostaje smsy ze skrótowymi słowami - zamiast For You piszą 4U, zamiast To Be - 2B ... normalnie szok... Jakby Nam z firm przysyłali teksty w rodzaju : 3maj Się ;) Quote
Iza i Fidel Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wyobrazam sobie jak sie czujesz.... Dobrze,ze jest Gastek.Jeden man przy Tobie:p Zabijaj czyms uplywajacy czas,a zobaczysz jak szybko uplynie. Lyknij sobie witC 1000mg,duzo pij i spij.Szkoda czasu na chorobe ! no i 3maj sie! ;) Quote
zuzolandia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ziendoberek popołudniową porą ;-) przytulanko dla SłODZIAKóW !!!!! Quote
Imbirka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć Fidelki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hej Izuniu :) Co tam w Złotoryi słychać? Znów biegasz w eskorcie POLCEMENÓW???:p :p Quote
Iza i Fidel Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Czesc kochane dziewczynki i pieski! Mnie rozlozyl na lopatki jakis wirus:(Chyba przeszedl na mnie jak z Magda na GG gadulilam.Czuje sie paskudnie.Ide obszukac apteczke i wypic moja miksture.Nie mam czasu na chorowanie. Zwierzyniec na szczescie OK. ((((((((((((((((((((((((((((usciski)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Kate I Luka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hej Izuniu... WItaj w klubie chorowitych :placz: Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Taaaaa klub przesilencow wiosennych sie szykuje ;-) heheeh Witanko i przytulanko ;-) zdrowiej złociutkaaaaaaa;-) Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Czesc kochane dziewczynki i pieski! Mnie rozlozyl na lopatki jakis wirus:(Chyba przeszedl na mnie jak z Magda na GG gadulilam.Czuje sie paskudnie.Ide obszukac apteczke i wypic moja miksture.Nie mam czasu na chorowanie. Zwierzyniec na szczescie OK. ((((((((((((((((((((((((((((usciski)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wracaj do zdrówka:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Taaaaa klub przesilencow wiosennych sie szykuje ;-) heheeh Witanko i przytulanko ;-) zdrowiej złociutkaaaaaaa;-) Chyba dobre fluidy na mnie podzialaly,bo juz calkiem niezle sie czuje:multi: Nawet mialam isc dzis na joge,ale za pozno obiad zjadlam. Powstawiam zdjecia,zebyscie mialy co robic pijac rano kawke. Widzicie te glodne oczy? i jeszcze proszace spojrzenie prosto w oczy... No i seria popisowa.Szkoda,ze bez glosu:( -"Co chcesz?" DAJ GLOS !! Popros! Dobry piesek:) A kuku Kicia! [SIZE=2]Ide Fidzia wysikac,zeby mnie w nocy nie budzil. Milego i slonecznego weekendu wszystkim zyczymy! Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Popros! Ale mu się banieczka zrobiła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale mu się banieczka zrobiła :evil_lol: :evil_lol: Madzia,a Ty juz z kawa zasiadlas?:crazyeye:;) To ja sie cykoralam,zeby po 23ej do Ciebie zadzwonic,a Ty jeszcze nie spisz:razz: Quote
Recommended Posts