Iza i Fidel Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Myslalam,ze wszyscy o nas zapomnieli...I tak mi smutno bylo:-( Dla Was ,za to,ze pamietacie wstawie fotecki.Ale pozniej ,bo idem na zakupy. Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Myslalam,ze wszyscy o nas zapomnieli...I tak mi smutno bylo:-( Dla Was ,za to,ze pamietacie wstawie fotecki.Ale pozniej ,bo idem na zakupy. A tam gadasz babo;):loveu::loveu: Iza, jak będziesz odezwij się do mnie na gg:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']A tam gadasz babo;):loveu::loveu: Iza, jak będziesz odezwij się do mnie na gg:cool3: OK,odezwe sie,ale najpierw wstawie dla naszych wiernych fanow fotki Na tym zdjeciu jest Bella,ktora bardzo chciala wejsc do nas do domu oraz po drugiej stronie szyby Fidel i Kicia.Serce mi sie kroilo,jak nie moglam Belli wziasc do domu...Dobrze,ze znalazla domek:multi: A wiecie,ze czekamy na drugiego kotka? Bo moj maz po niewczasie rzekl,ze szkoda,ze Belli nie zostawilismy.Fidel ja polubil,a Kicia pokochala.Kicia bardzo przezywala jak Belli zabraklo... a to przeglad Fidelowego uzebienia Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wielki brat patrzy :p Witaj Izuś :) Ja też wytrwała fanka waszego blożka, ale zaległości miałam ostatnio ponad tygodniowe ;) Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Izuś, zaglądamy, zaglądamy, ale wrociliśmy dopiro z nad morza:p i troszku mam zaległości:cool3: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hehhehheh DRAKULITO FAFLUNITO ;-) eheheheheheheh witaj kofffnaa Izabello ;-) Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pozdrawiamy milusio!!!! gdzie jestesta ????? Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Izulka się pogniewała, że nikt nie zaglądał do nich ;) Albo padli z upału :) albo z przejedzenia sushi :eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 HEJ HEJ ;-) juz wieczór nadzchodzi wroc do nas !!!! Quote
Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 HHHHHHHAAAAAAALLLLLLLLLLOOOOOOO Izuś :roll: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Izabelllooooooooooooo!!!!!!!! gdzie sie podziewaszz????????? Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To juz jakas bosiowa epidemia !!!! znikaja same faflunce !!!! Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='zuzolandia']To juz jakas bosiowa epidemia !!!! znikaja same faflunce !!!! hej,a kto zniknal ?:razz: Sorki,ze nas troszke nie bylo.Duzo sie u mnie dzialo(i w sumie dzieje nadal). Na szczescie ze zwierzami wszystko OK:loveu: Cierpimy troche ,bo znow upaly sie zaczely.Fidel nie daje sie nawet polac woda.Nie chce zapeszac,ale chyba zmadrzal nieco i zaczal sie mnie troche sluchac:) Kiciulka w poniedzialek idzie na sterylke.Boje sie troche...Przez ponad tydzien nie bedzie mogla wychodzic z domu.Toz to meka dla niej bedzie!Umeczymy sie troche,no,ale trzeba. Nie wstawie Wam zdjec(wybaczcie!!),bo moj komp tak slimaczy,ze musialabym do wieczora siedziec.Tzn.powiem tak-sprobuje chociaz te z komorki.Jak nie wyjda to :placz: Zycze Wam i Waszym psiakom wspanialego dnia!! Quote
Imbirka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 nooooo nareszcie:cool3:, kobieto, jak można nas na tak długo zostawiać biez zadnych wieści?:cool3: Witaj Iza:multi: Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Imbir1']nooooo nareszcie:cool3:, kobieto, jak można nas na tak długo zostawiać biez zadnych wieści?:cool3: Witaj Iza:multi: psieplasiam.... Ja myslalam,ze moze Madzia mnie usprawiedliwi,a tymczasem i ona milczala? Za to fotki Wam pokaze.Z naszej "plazy". Przed domem robilismy chodnik z kostki i zabraklo.Nigdzie jej nie bylo,wiec Fidel zaadaptowal wykopalisko na plaze:evil_lol: a tu walka z odkurzaczem:evil_lol: Wiecej zdjec nie wchodzi-strona sie nie wczytuje:( Z tymi z aparatu nawet nie probuje. Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Iza i Fidel napisał(a):hej,a kto zniknal ?:razz: Sorki,ze nas troszke nie bylo.Duzo sie u mnie dzialo(i w sumie dzieje nadal). Na szczescie ze zwierzami wszystko OK:loveu: Cierpimy troche ,bo znow upaly sie zaczely.Fidel nie daje sie nawet polac woda.Nie chce zapeszac,ale chyba zmadrzal nieco i zaczal sie mnie troche sluchac:) Kiciulka w poniedzialek idzie na sterylke.Boje sie troche...Przez ponad tydzien nie bedzie mogla wychodzic z domu.Toz to meka dla niej bedzie!Umeczymy sie troche,no,ale trzeba. Nie wstawie Wam zdjec(wybaczcie!!),bo moj komp tak slimaczy,ze musialabym do wieczora siedziec.Tzn.powiem tak-sprobuje chociaz te z komorki.Jak nie wyjda to :placz: Zycze Wam i Waszym psiakom wspanialego dnia!! Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Iza i Fidel napisał(a):psieplasiam.... Ja myslalam,ze moze Madzia mnie usprawiedliwi,a tymczasem i ona milczala? Jak ja samaa nie wiem, co się u Was dzieje:razz: Fidzio plażowicz;) ;) Quote
Recommended Posts