Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Izuś jaka Walentynka śliczna :) Od Nas dla Was na Walentynki: Quote
Iza i Fidel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Kate I Luka']Izuś jaka Walentynka śliczna :) Od Nas dla Was na Walentynki: Dziekuje Kasiu :lol: Zmontowana w pospiechu wielkim,bo w necie nic super fajnego nie moglam znalezc,nie mam czasu.... Mam juz swojego kompa i wieczorem mam nadzieje bede miala czas i sily,zeby zajrzec do Was,bo slyszalam od Madzi o wypadku Gastonka.... Dzis moj syn obchodzi urodziny i mamy gosci. Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dziękujemy za walentynkę! My też witamy walentynkowo i w tym dniu, zyczmy wielu wspaniałch chwil, duzo radośći i miłości!! A co ważne jeszcze to wreszcie udało mi sie zobaczyc Medorka!! :multi::multi: Zdjęcia niby z telefonu ale świetne i tak!! A Medor to piekny psiak!! CUDNY!! :loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Dziekuje Kasiu :lol: Mam juz swojego kompa i wieczorem mam nadzieje bede miala czas i sily,zeby zajrzec do Was,bo slyszalam od Madzi o wypadku Gastonka.... Dzis moj syn obchodzi urodziny i mamy gosci. Izo, u nas alarm odwołany - zła diagnoza weta. Gastek zdrów i w pełni sił. Lekko tylko obite ma żeberko, i krwiaka. Ale to bardzo optymistyczne w porównaniu ze złamanym żeberkiem. A dla Synusia: Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Właśnie, właśnie, to dla synusia: Iżycz mu wszystkiego naj, spełnienia marzeń wszelakich :D Quote
Iza i Fidel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Moj niedlugo 15latek bardzo dziekuje za zyczenia !! Tort juz zrobiony.Cykne mu fotke jak znika w paszczy Fidela,bo Kicia nie lubi slodyczy. Zapomnialam wam dac linki do filmikow Fidela i Medora. Jakosc koszmarna,pikseloza straszna!! No bo to z komorki...Dlatego usune filmiki za jakis tydzien. Ale poki co zobaczcie jak zachowuja sie nasze psiaki. Pod koniec spaceru Fidel sie nudzi i zaczepia Medora.Ten sie czasem wkurzy jak mu tak Fidel szczeka i szczeka na spacerze.Ale na warknieniu na szczescie sie konczy. Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=3ieCHjqz40k http://www.youtube.com/watch?v=bckU7dfyVuw Mam jeszcze fotki z ostatniego naszego spaceru,ale czasu nie mam ,aby je tu wstawic.Niebawem...Prosze o cierpliwosc. Quote
Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Super filmiki... Ale mój siostrzeniec Medorek robi olew Fidzia... Biedny ile sie musiał naszczekać, a Medor i tak go olewał :evil_lol: Super Filmiki... Sister, jak miło było Cie usłyszeć :cool3: Quote
Anja33 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć Izuś Wesołych Walentynek Miłego Romantycznego Wieczoru i Dużo Miłości Quote
Medorowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wyjątek napisał(a): A co ważne jeszcze to wreszcie udało mi sie zobaczyc Medorka!! :multi::multi: Zdjęcia niby z telefonu ale świetne i tak!! A Medor to piekny psiak!! CUDNY!! :loveu: Dzięki:loveu: Kate I Luka napisał(a):Super filmiki... Ale mój siostrzeniec Medorek robi olew Fidzia... Biedny ile sie musiał naszczekać, a Medor i tak go olewał :evil_lol: Super Filmiki... Sister, jak miło było Cie usłyszeć :cool3: Hie hie, mi również miło;) ;) :p Iza i Fidel napisał(a): Tort juz zrobiony. Iza:cool3: :cool3: Ty wiesz o co mi chodzi:evil_lol: A żeby nie było, że niby potem nie wiedziałaś;) to JUTRO LICZĘ NA KAWAŁEK TORTU:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Złóż Konradowi ode mnie życzenia:p No i dużo miłości w to dzisiejsze święto:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Filmiki kapitalne:evil_lol: tak samo na spacerku zachowywał się mój Imbir seniorek i Roki:diabloti:;) Quote
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 WItajcie, pewnie przejedzeni po wczorajszych urodzinkach... A ja ze słodkim poczęstunkiem wpadłam :D Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cześć, i jak tam, pączusie już zjedzone :cool3:??? Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Właśnie, właśnie?? Fidel wciął juz jakiegoś pączusia?? Czy faworki woli??:cool3: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hejka:multi:, a ja faworki teraz pochłaniam:p Quote
Iza i Fidel Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Kochane,Fidel wczachnal nie wiem ile paczkow.Moje 2 napewno,bo mi nie smakowaly.Zostalo jeszcze 6 w domu kiedy ja poszlam na aerobik.Nie ma zadnego i napewno Fidziowi troche skapnelo. Wczoraj z Konrada mojego chrzestna siedzialysmy do 2ej w nocy!!:crazyeye: Rano zrywka o 7mej...Nooo,troche zmeczona dzis bylam. Ide spac,ale jeszcze pare zdjec wkleje,bo wiem ,ze to lubicie,a ja was lubie :razz: Mniaaam ! Fidel uwielbia ravioli !! "dziadku ,daj torta..." Przepychanko z Kicia na lozku Tort-[SIZE=2]naprawde pyszny mi wyszedl ! No i mordeczka madrasna:loveu: [SIZE=2]Noo,moge isc spac co nie? Dobranoc wszystkim !! Jutro postaram sie wkleic fotki Medzia i Fidzia z niedzielnego spaceru i spotkania z koniami :-o Medor chcial je ugryzc,a Fidel nie wiedzial co to takiego i jak na to zareagowac. Quote
Iza i Fidel Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madzia i medor napisał(a): JUTRO LICZĘ NA KAWAŁEK TORTU:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Złóż Konradowi ode mnie życzenia:p Madzia dopiero dzis przeczytalam,ze mialas ochote na torta.Niestety nie bylo szans ,aby chocby okruszek sie uchowal.Dzieci wrabaly po dwa kawaly,no i goscie,my.... W niedziele bedzie drugi,troche inny,bo czeka nas powtorka z rozrywki:p Zaraz przekaze Konradowi zyczenia.Zreszta Ty sama moglabys jakas laurke mu podarowac.Torta chcesz? To do roboty :mad: Quote
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Ide spac,ale jeszcze pare zdjec wkleje,bo wiem ,ze to lubicie,a ja was lubie :razz::loveu: :loveu: :loveu: Sępiszonek :cool3: Quote
teqquila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Doberek :) super zdjecie z kotkiem:) Quote
Iza i Fidel Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Malo osob nas odwiedza :-(:flaming: Dziekujemy tym,ktorzy do nas wytrwale przychodza:bigcool: Oto kolejna dokumentacja zdjeciowa spaceru Fidzia i Medzia zlizywanie sniegu z lawki Magda z Medorem Ja robilam zdjecia,a Fidelek patrzyl i patrzyl.... Az w koncu wyrwal sie mi i pognal do koni!!! Nie jest latwo trzymac tak zywiolowego psa i jeszcze robic zdjecia ,chociazby komorka.Dobrze,ze Magda w pore zlapala Fidela. Za chwile Medor rzucil sie z zebami na konia!!! Madzia musiala uzyc drstycznych srodkow,aby przyteperowac Medzia [SIZE=2]I to tyle nowych fotek.Jak wam sie podobaja? W ten weekend nie pojdziemy z psami w pola,bo pogoda okropna,bloto po kolana :cry: Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja zaglądam i odwiedzam wytrwale Siostra Ty mi chcesz siostrzeńca zamordować :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Fidel zawadiaka ;) Quote
Medorowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kate I Luka napisał(a): Siostra Ty mi chcesz siostrzeńca zamordować Hie hie, to taka improwizorka;) :diabloti: :diabloti: :razz: Quote
Recommended Posts