Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']Izuś jaka Walentynka śliczna :)

Od Nas dla Was na Walentynki:

Dziekuje Kasiu :lol:

Zmontowana w pospiechu wielkim,bo w necie nic super fajnego nie moglam znalezc,nie mam czasu....
Mam juz swojego kompa i wieczorem mam nadzieje bede miala czas i sily,zeby zajrzec do Was,bo slyszalam od Madzi o wypadku Gastonka....
Dzis moj syn obchodzi urodziny i mamy gosci.

Posted

Dziękujemy za walentynkę!
My też witamy walentynkowo i w tym dniu, zyczmy wielu wspaniałch chwil, duzo radośći i miłości!!

A co ważne jeszcze to wreszcie udało mi sie zobaczyc Medorka!! :multi::multi:
Zdjęcia niby z telefonu ale świetne i tak!! A Medor to piekny psiak!! CUDNY!! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Dziekuje Kasiu :lol:
Mam juz swojego kompa i wieczorem mam nadzieje bede miala czas i sily,zeby zajrzec do Was,bo slyszalam od Madzi o wypadku Gastonka....
Dzis moj syn obchodzi urodziny i mamy gosci.

Izo, u nas alarm odwołany - zła diagnoza weta. Gastek zdrów i w pełni sił. Lekko tylko obite ma żeberko, i krwiaka. Ale to bardzo optymistyczne w porównaniu ze złamanym żeberkiem.

A dla Synusia:

Posted

Moj niedlugo 15latek bardzo dziekuje za zyczenia !!
Tort juz zrobiony.Cykne mu fotke jak znika w paszczy Fidela,bo Kicia nie lubi slodyczy.

Zapomnialam wam dac linki do filmikow Fidela i Medora.
Jakosc koszmarna,pikseloza straszna!! No bo to z komorki...Dlatego usune filmiki za jakis tydzien.
Ale poki co zobaczcie jak zachowuja sie nasze psiaki.
Pod koniec spaceru Fidel sie nudzi i zaczepia Medora.Ten sie czasem wkurzy jak mu tak Fidel szczeka i szczeka na spacerze.Ale na warknieniu na szczescie sie konczy.

Oto link:
http://www.youtube.com/watch?v=3ieCHjqz40k
http://www.youtube.com/watch?v=bckU7dfyVuw

Mam jeszcze fotki z ostatniego naszego spaceru,ale czasu nie mam ,aby je tu wstawic.Niebawem...Prosze o cierpliwosc.

Posted

Wyjątek napisał(a):

A co ważne jeszcze to wreszcie udało mi sie zobaczyc Medorka!! :multi::multi:
Zdjęcia niby z telefonu ale świetne i tak!! A Medor to piekny psiak!! CUDNY!! :loveu:

Dzięki:loveu:
Kate I Luka napisał(a):
Super filmiki...
Ale mój siostrzeniec Medorek robi olew Fidzia... Biedny ile sie musiał naszczekać, a Medor i tak go olewał :evil_lol:
Super Filmiki...

Sister, jak miło było Cie usłyszeć :cool3:

Hie hie, mi również miło;) ;) :p
Iza i Fidel napisał(a):

Tort juz zrobiony.

Iza:cool3: :cool3: Ty wiesz o co mi chodzi:evil_lol: A żeby nie było, że niby potem nie wiedziałaś;) to JUTRO LICZĘ NA KAWAŁEK TORTU:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Złóż Konradowi ode mnie życzenia:p
No i dużo miłości w to dzisiejsze święto:loveu: :loveu:

Posted

Kochane,Fidel wczachnal nie wiem ile paczkow.Moje 2 napewno,bo mi nie smakowaly.Zostalo jeszcze 6 w domu kiedy ja poszlam na aerobik.Nie ma zadnego i napewno Fidziowi troche skapnelo.
Wczoraj z Konrada mojego chrzestna siedzialysmy do 2ej w nocy!!:crazyeye:
Rano zrywka o 7mej...Nooo,troche zmeczona dzis bylam.
Ide spac,ale jeszcze pare zdjec wkleje,bo wiem ,ze to lubicie,a ja was lubie :razz:

Mniaaam ! Fidel uwielbia ravioli !!

"dziadku ,daj torta..."

Przepychanko z Kicia na lozku

Tort-[SIZE=2]naprawde pyszny mi wyszedl !

No i mordeczka madrasna:loveu:

[SIZE=2]Noo,moge isc spac co nie?

Dobranoc wszystkim !!

Jutro postaram sie wkleic fotki Medzia i Fidzia z niedzielnego spaceru i spotkania z koniami :-o
Medor chcial je ugryzc,a Fidel nie wiedzial co to takiego i jak na to zareagowac.

Posted

madzia i medor napisał(a):
JUTRO LICZĘ NA KAWAŁEK TORTU:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Złóż Konradowi ode mnie życzenia:p

Madzia dopiero dzis przeczytalam,ze mialas ochote na torta.Niestety nie bylo szans ,aby chocby okruszek sie uchowal.Dzieci wrabaly po dwa kawaly,no i goscie,my....
W niedziele bedzie drugi,troche inny,bo czeka nas powtorka z rozrywki:p

Zaraz przekaze Konradowi zyczenia.Zreszta Ty sama moglabys jakas laurke mu podarowac.Torta chcesz? To do roboty :mad:

Posted

Malo osob nas odwiedza :-(:flaming:
Dziekujemy tym,ktorzy do nas wytrwale przychodza:bigcool:

Oto kolejna dokumentacja zdjeciowa spaceru Fidzia i Medzia

zlizywanie sniegu z lawki

Magda z Medorem

Ja robilam zdjecia,a Fidelek patrzyl i patrzyl....

Az w koncu wyrwal sie mi i pognal do koni!!!

Nie jest latwo trzymac tak zywiolowego psa i jeszcze robic zdjecia ,chociazby komorka.Dobrze,ze Magda w pore zlapala Fidela.
Za chwile Medor rzucil sie z zebami na konia!!!

Madzia musiala uzyc drstycznych srodkow,aby przyteperowac Medzia

[SIZE=2]I to tyle nowych fotek.Jak wam sie podobaja?
W ten weekend nie pojdziemy z psami w pola,bo pogoda okropna,bloto po kolana :cry: