Kapsel Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kora78 napisał(a):nie ma co Ci byc glupio! sama jestes glupia, ze jest Ci glupio! wazne, ze ma dom, ze ktos o neigo dba i sie stara, jak moze, az z przesada, jak widze ;D nie wspomne, ile kosztowalo lecznie Gero, a Ty nie pisalas, ze sama to pokrylas, bo nie chcialas sie z tym obnosic. a Monti wyskoczyl z tej samej wyplaty. moze teraz warto przeszukac watek i wyluscic osoby, ktore deklarowaly pomoc finansowa na niego. skoro na stalym, darmowym dt u Ciebie zostaje- mam na mysli koszty wyzywienia, pielegnacji i rozpieszczania. to na lecznie staruszka potrzeba wiecej, niz jakies drobne 50zl..... Kora wali prosto z mostu i dobrze :evil_lol: choć sama żebrzę na mojego Szczylka, ale nie mogę się nie dołożyć na zębolka Montusia :smile: Quote
Maruda666 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Same sadystki na tym dogo :crazyeye:, na co my się składamy?: - obcinanie jajek :angryy:, wyrywanie zębów :shake: - proszę o nr konta :evil_lol: Quote
marta0731 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Dziękuję ciociom......... Zaraz wyślę nr konta na Pm Baaardzo dziękujemy z Montim:loveu: Quote
Nadziejka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 :painting::thumbs:Monteusz sie zadomowil , Martus kibicuje wam serdecznie Quote
andegawenka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 marta0731 napisał(a):Dziękuję ciociom......... Zaraz wyślę nr konta na Pm Baaardzo dziękujemy z Montim:loveu: do mnie nie dotarła wiadomość na pw. obiecałam Ci już przy Gero pomoc:angryy: :Rose::bye: Quote
Boni-Bobo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Moja deklaracja aktualna , nr konta dotarł , jeszcze dzisiaj zrobię przelew.Monti ma DTz marzeń.Marto niewielu jest gotowych zrobić coś takiego jak Ty.Dziękuję za Gero i Montiego. Quote
Jusia&Szila Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Marta, poslalam juz troche kasy, pozdrawiam Was mocno. Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 andegawenka napisał(a):do mnie nie dotarła wiadomość na pw. obiecałam Ci już przy Gero pomoc:angryy: :Rose::bye: Coś mi się zdaje, że ciocia Andegawenka miała wczoraj pełną skrzynkę... Teraz pewnie szybko wyczyściła, a na mnie krzyczy:mad::obrazic: :calus:dziękujemy Wszystkim ciociom baaaaaaaaaaardzo dziękujemy:sweetCyb::Rose::Rose::Rose: Będę dopisywać wpłaty na bieżąco Quote
jostel5 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Co mogłam,to przelałam...Pozdrawiam "agresora" i jego Pańcię! :) Quote
andegawenka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 marta0731 napisał(a):Coś mi się zdaje, że ciocia Andegawenka miała wczoraj pełną skrzynkę... Teraz pewnie szybko wyczyściła, a na mnie krzyczy:mad::obrazic: :calus:dziękujemy Nic nie wyczyściłam, ale mój net ma czkawkę.Umowę mam do 22 września na szczęście, więc na chwilę zamilknę z domu...i nie krzyczę tylko się złoszczę;):evil_lol: Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Otrzymałam już expresowo ;) wpłaty od: Jostel5 - 20zł Boni-Bobo - 30zł Monterek dziękuje bardzo:loveu: Chyba gdzieś w 1poście będę też prowadzić rozliczenie... Quote
wykrywka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Przelew zrobiłam. Marto nie krępuj się wołając o pieniądze dla Montiego, wszyscy wiemy ile kosztuje opieka i zabiegi weterynaryjne. Nie każdy z nas może bezpośrednio pomóc psu a w ten sposób będzie lżej nie tylko w portfelu, ale przede wszystkim na duszy :evil_lol:. To co Ty robisz jest bezcenne, nie wymierne w żadnej walucie :loveu: Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 wykrywka napisał(a):Przelew zrobiłam. Marto nie krępuj się wołając o pieniądze dla Montiego, wszyscy wiemy ile kosztuje opieka i zabiegi weterynaryjne. Nie każdy z nas może bezpośrednio pomóc psu a w ten sposób będzie lżej nie tylko w portfelu, ale przede wszystkim na duszy :evil_lol:. To co Ty robisz jest bezcenne, nie wymierne w żadnej walucie :loveu: Wykrywka doszło już 50zł:multi: Dziękujemy:loveu: Teraz tak tylko musiałam poprosić o pomoc, bo mi się zbiegło i leczenie Gero i Montka w jednym miesiącu, a debet też ograniczony mam... Dalej mi głupio, ale musimy Montusia "doprowadzić do porządku";) Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Kapsel napisał(a):choć sama żebrzę na mojego Szczylka, ale nie mogę się nie dołożyć na zębolka Montusia :smile: Z Kapselkiem dogadałyśmy się tak na PM, że pieniążki które deklarowała dla Monterka wyśle Szczylkowi od razu... Montuś sporo będzie miał na koncie, damy sobie radę, a Szczylkowi się przydadzą bardzo... Dziękuję Kapsel:loveu: i proszę;):razz: Quote
mira_c Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Mam nadzieję,że wiadomość dotrze :)Bo dogo w dalszym ciągu mnie nie lubi :( Marta - tłumaczyłam Ci wczoraj! Z jakiego powodu jest Ci głupio? - bo masz serce i nie pozwoliłaś psiakowi w schronie zostać?Przewietrz się, dotleń to zaczniesz normalnie myśleć :) Nadal uważam, że Monti powinien mieć swoje stałe deklaracje. Jak zliczysz wszystkie wizyty u weta, podaane leki, jedzenie to wyjdzie konkretna suma. Nie chcesz na żarełko dla psiaka, więc chociaż na weta powinien mieć zabezpieczenie! Napisałam Ci pw. Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Wiem wiem Mira...... Tylko nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że mnie nie stać na utrzymanie Montuśka i żeby mu nic nie zabrakło... On zostaje u mnie z moją pełną odpowiedzialnością Tylko ten miesiąc taki... Quote
Maruda666 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 mira_c napisał(a):Mam nadzieję,że wiadomość dotrze :)Bo dogo w dalszym ciągu mnie nie lubi :( Marta - tłumaczyłam Ci wczoraj! Z jakiego powodu jest Ci głupio? - bo masz serce i nie pozwoliłaś psiakowi w schronie zostać?Przewietrz się, dotleń to zaczniesz normalnie myśleć :) Nadal uważam, że Monti powinien mieć swoje stałe deklaracje. Jak zliczysz wszystkie wizyty u weta, podaane leki, jedzenie to wyjdzie konkretna suma. Nie chcesz na żarełko dla psiaka, więc chociaż na weta powinien mieć zabezpieczenie! Napisałam Ci pw. Podpisuję się obiema ręcami :) :) Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Kiepska jakość fot, bo na zbliżeniu, żeby nie budzić, ale tak właśnie Monti śpi na swoim za małym fotelu, choć wielka kołderka czeka ;) Dobrze że ten karton stoi, i ma się na czym jeszcze rozciągnąć... ;) Quote
andegawenka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dostał od losu gwiazdkę z nieba....Martę. Quote
mira_c Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oj Marto :shake:Moja córka by się zapytała "zmundrzysz"? Są ludzie, którzy mogą wziąć psiaka i dać mu "tylko" dach nad głową i swoją miłość. I chwała im za to, że przy finansowej pomocy innych dają psiakowi to na co mogą sobie pozwolić.Gdyby nie tacy ludzie w schhronach siedziałoby zdecydowanie więcej psiaków.I to, że ktoś może dać "tylko" tyle nie jest żadną ujmą czy powodem do wstydu!!! Nim wzięłam Porciaka (*) zaznaczyłam,że nie stać nas na utrzymanie kolejnego psiaka (tym bardziej,że Porciak - tak jak i Laika - wymagał weterynaryjnej karmy i stałego leczenia) i SOS sponsorowało jego karmę i leki.Podobnie nim wzięłam Lakiego - powiedziałam, że nie wiem czy będzie nas stać na zapewnienie mu tego co potrzebne.Okazało się, że damy radę.Pod warunkiem, że Lakuś nie zacznie chorować.Wtedy będziemy zmuszeni skorzystać z pomocy finansowej SOS-u.Nie widzę w tym nic złego czy godnego pogardy; chyba ważniejsze jest to, że psiak nie siedzi w schroniskowym boksie niż to kto wykłada pieniądze na karmę czy leczenie. Quote
mira_c Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jak on słodko wygląda :) Cudny chłopak :) Quote
marta0731 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 mira_c napisał(a):Jak on słodko wygląda :) Cudny chłopak :) Wiem... :) Akurat nie mam ujęcia, jak mu łapy wiszą z tego fotela, to dopiero widok:evil_lol: Quote
Maruda666 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Marta, chyba musisz kupić większy fotel :evil_lol:, kto to widział tak słodziaka męczyć ;) Quote
mira_c Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Chłopak widać lubi wygody :) Choć przesadnie wymagający nie jest, skoro karton mu wystarcza :-) Quote
Recommended Posts