Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o Minię, to ona jest malutka, prawie sama na tym wielkim świecie

i bardzo pięknie ustawia się do zdjęcia,- zobaczcie mnie, zobaczcie moje piękne, wyczekujące oczy!

Posted

Na tych zdjęciach Ani14p to wyraźnie widać, że Minia jednak miała ratlerka w rodzinie :roll: :evil_lol: Ale charakterek - wcale nie ratlerkowaty, ciekawe, czy głos - też nie...??? :diabloti: ;)

Posted

ania14p napisał(a):
Właśnie, po domek, tylko gdzie ten domek jest :cool3: ?!

Jeden być może jest na Bielanach, bo pani bardzo zachwyciła się zdjęciami Muszki (Minię zdecydowanie uznała za zbyt ratlerkowatą :roll: ). Pani jest gotowa z nami jechać, nawet rano, nawet na kilka godzin, tylko ja naprawdę nie wiem kiedy uda mi się jechać teraz do Azorka. Pani może poczekać jeszcze tydzien, dwa, ale boję się, że ten domek przepadnie :shake:

Posted

Jejku, to w tym tygodniu nikt się nie wybiera do Azorka (ja zaraziłam się od Bodziulki :mad: i mam o 10 w sobotę spotkanie z dentystką)?
A pieski czekają :placz: !

Posted

Dziewczynki - Psinki, trzeba nastoszyć piórka, poprawić makijaż i szykować się na sobotnio - niedzielnych gości, może zjawi się ktoś kto właśnie o Was marzy?

• 2 weeks later...
Posted

tanitka napisał(a):
W Sochaczewie na dom czekają trzy wesołe, małe suczki. Każda jest inna, każda na swój sposób urocza.
Pozwólcie, że wam przedstawię:
ŚMIESZKA

MUSZKA

I MINIA

wprowadzcie mile panie w pierwszym watku zbiorczo aktualizujace informacje
1/ ktora z suczek jest do adopcji
2/ obok wiek, charakter, czy sie zgadza z psami, kotami,suczkami, stos do dzieci wszystko co sie da naturalnie napisac z obserwacji waszych czy posiadanych informacji
3/ STERYLIZACJA - ktora jest juz wysterylizowana

i koszt ktory mialby poniesc adoptujacy

uwierzcie, ze znalezienie tych informacji w tym watku i niestety nie tylko w tym watku - jest bardzo trudne

podajcie rownie strony na ktorych sa zdjecia wymienionych do adopcji w watku suczek jesli nie da rady zebrac ich w pierwszym poscie

choc najlepiej byloby aktualizowac potem w pierwszym poscie - ktore juz poszlo do domow a ktore czekaja

pzdr

Posted

Pixie, z tego co wiem wszystkie suczki w Sochaczewie sa sterylizowane.
Koszt adopcji (w zeszlym roku, wiem bo adoptowalam stamtad): 60zl

Na reszte pytan napewno odpowiedza wolontariuszki.
Mnie dziwi tylko jedna rzecz - we wszystkich schroniskach takie kruszynki znikaja natychmiast (wiem bo szukalam takiej), pare tygodni i sa w nowym domu - a tu siedza latami..... Mysle ze ludzie ktorzy sa zainteresowani takimi malenstwami nigdy nie docieraja do Azorka......