Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Tak pięknie się będę uśmiechać, jak tylko weźmiesz mnie w ramiona :loveu:

czy ktos juz chwalił wspaniałe wolontariuszki z Sochaczewskiego Azorka?sa waleczne jak lwy i to kobiety,czy mezczyzni nie chca byc wolontariuszami,maja wiecej siły??????:klacz: :cool2: :laola:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Tak pięknie się będę uśmiechać, jak tylko weźmiesz mnie w ramiona :loveu:

czy ktos juz chwalił wolontariuszki z Sochaczewskiego Azorka sa waleczne jak lwy,czemu brak męzczyzn wolontariuszy ????????:multi: :Dog_run: :Dog_run: :laola:

Posted

Sunieczki czekają i śliczne są i bardzo kochane (a jeśli chodzi o Panów, to od czasu do czasu, uda się ściągnąć jakiegoś TZ - ta, ale z nimi to zawsze kłopot).

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Z małych jest jeszcze moja ulubienica Kama-Beza, wieczorem wstawię foty i oczywiście kilka innych, bezimiennych :-(

Ania - Sonia

Nadal czekamy na zdjecia wedlug Twojego postu
zacytowanego powyzej.

Posted

[quote name='daisy']Ania - Sonia

Nadal czekamy na zdjecia wedlug Twojego postu
zacytowanego powyzej.

Cudna suncia :loveu:

pisalas rowniez o wystawieniu zdjec cyt.

" wstawię foty i oczywiście kilka innych, bezimiennych :-( "

prosimy rowniez o te zdjecia ;)

Posted

A jako, że moją faworytą jest Barbie, to zaczęłam rozdawać jej zdjęcia - może się uda, tak jak z Grubcią - zdjęcia, indoktrynacja i suczydło jest damą na włościach, żeby i Barbie tak się trafiło!

Posted

Małe suczki czekają na weekendowych gości, chętnie pojadą z nimi do domków, gdzie będą kochane, tulone i głaskane, gdzie czeka ciepłe łóżeczko, pełna miseczka i cudowne zabawy z własnym człowiekiem!

Posted

Przypominam o małych sunieczkach z sochaczewskiego Azorka, czekają zasypane śniegiem, ale można dojechać w pobliże schroniska, sunieczkę na ręce i biegiem do domku!