ania14p Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dobrze, dobrze, nie kadzić mi tu Chudzinki! A tak wracając do sunieczek, żadna domku w tym tygodniu do domu nie poszła, wie ktoś? Quote
agula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ania14p napisał(a):Dobrze, dobrze, nie kadzić mi tu Chudzinki! A tak wracając do sunieczek, żadna domku w tym tygodniu do domu nie poszła, wie ktoś? no właśnie, co sie dzieje z panienkami? Quote
ania14p Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Boję się, że brak odpowiedzi, to zła odpowiedź :shake: ! Quote
agula Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ????????????????????????????????????????????????????? Quote
Ania-Sonia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Chyba żadna z małych suniek nie została wyadoptowana. Quote
asiaf1 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 2 sunie zabrane w przeciągu ostatnich 4 tyg. ze schroniska + Sprężynka+ Czekloadowe Maleństwo i znaleziona prze schroniskiem Myszka z domu Antonina są już w nowych domkach:multi: w przyszłym tygodniu drużyna cioć zabiera się za kolejne!!!!!!!!!!!! Nie wiem dlaczego posty pisane póżniej przeskakują do góry Quote
ania14p Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jeszcze troszkę, bo mnie ktoś obedrze ze skóry (albo w domu, albo w pracy). Nawet na dogo, muszę troszkę przystopować :angryy: :placz: ! Sunieczki czekają, ale coś się kręci, narazie cichosza. Quote
ania14p Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nie :klacz: , tylko cichutko :thumbs:, ja też jeszcze nic pewnego nie wiem, a wyjazd w tym tygodniu mało prawdopodobny:placz: ! Quote
Osiolek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kochane Anie, skontaktujcie sie z Pajunia - moze ona znajdzie im dom w Niemczech, takie cuda siedzialyby sobie juz niedlugo na poduszeczkach.... Quote
ania14p Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Osiołku, jestem w kontakcie z Pajunią, jeszcze tylko na forum, ale mam nadzieję, że jakoś to się rozwinie. Quote
Osiolek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kobieto, pisz do niej, rob na nia naloty, cokolwiek :-) W razie czego zwal na mnie ;-) Aby te maluchy sie wydostaly..... :-) Quote
ania14p Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Widzisz ze mną tak jest, albo mam za dużo czasu, albo coś mi się nagle zwali na głowę i nawet jednego dnia nie mogę wykroić. Wczoraj miałam jechać do Sochaczewa, a tu pilna praca też wyjazdowa. Teraz wyrwałam godzinkę (sama siedzę w pracowni), ale wieczorkie będę nadrabiać w domu. A żeby uczyć się czegoś nowego, to ja muszę powolutku, bo jak coś pokręcę na początku, to później robię się kompletnie głupia:oops: ! Quote
paros Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Czy nie potrzeba? Cytuję: "..Dzien w dzien można koło mnie z budowy zabierać palety,skrzynie drewniane. Czy ktos może zorganizować składowanie tego. Budowa jest przy rondzie Jazdy Polskiej. Wszystkich chętnych prosze o kontakt na pw..." oraz link marnują się palety :roll: Quote
ania14p Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Podniosę niewielkie suczki, zanim mnie Osiołek ubije :evil_lol: ! Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ania, to jak tam nauka allegro?:evil_lol: Quote
ania14p Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Bodziulko, w pracy to się muszę tajniaczyć, a w domu, to teraz Paweł ma wyłaczność na komputer, więc nie nabijaj się ze mnie ja i tak ostatnio żyję w nieustannym stresie. Quote
tanitka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 suczki z sochaczewa - małe ciałkiem duże sercem czekają na domy przed zimą! Quote
ania14p Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kilka czeka w hotelu, ale reszta w schronisku, a z domkami ciągle nędza:shake: ! Quote
tanitka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 małe suczki czekają na dom pzred zimą MINIA Quote
Recommended Posts