ania14p Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wszystkie Szczotki, Barbie, Minie, Śmieszki Muszki przecudne są! Quote
agula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ania14p napisał(a):Wszystkie Szczotki, Barbie, Minie, Śmieszki Muszki przecudne są! oj piękne wszystkie. Szczotka2 prześliczny kdłatek:cool3: Quote
tanitka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 malutkie suczki wciąż czekają na domki!!! Quote
agula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Barbie Szczotka2 komu takie cuda:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Ania-Sonia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Szczotunia - maleńki okruszek, nadal w schronie. Nikt się nią nie interesuje :-( Quote
ania14p Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ostatnio, to nikt się psami nie interesuje, ewentualnie to tylko po to żeby się ich pozbyć:angryy: , naprawdę smutno się zrobiło:placz: ! Quote
ania14p Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Barbie jest bardzo ładna, niestety coraz spokojniejsza, taka śliczna puchata przytulanka! No i jeszcze to maleństwo, ładuje się do każdego samochodu, a nikt nie chce jej zabrać:placz: Quote
ania14p Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Komu takie ładne dziewczynki, niech nie zmarnują życia w schronisku:placz: ! Quote
agula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jakia bida:placz: :placz: :placz: :placz: kogo wzruszą te oczka:-( Quote
EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 zaintereowała mnie sunia mini ta trzecia z pierwszego postu chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o tej suni bo szukam starszej malutkiej sunieczki do kochania a ta akurat jest przecudna Quote
tanitka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Minia może mieć ok 5 lat, jest na prawdę malutka i bardzo przyjazna. Nie wiem czy z powodu pobytu w schronisku, w boksie z większymi pieskami, czy z powodu wcześniejszych przejść - jest wystraszona jak chce sie jej dotknąć. Ten strach objawia się kuleniem w sobie, ale ogonkiem macha i zerka oczkami czy ludzka ręka będzie głaskać czy moze chce skrzywdzić. Miła psineczka. Jest w schronisku od kilku miesięcy.:lol: Powinna byc już po sterylizacji. Quote
Bodziulka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Na przykład z Marką 507 920 043 [email protected] lub na priv'a przez dogo ;) Quote
Marka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='agula'] jakia bida:placz: :placz: :placz: :placz: kogo wzruszą te oczka:-( Szczotka2 już ma DOM - i to przewspaniały, naprawdę! jest oczkiem w głowie swojej nowej Pańci, mieszka w W-wie w okolicach parku Saskiego i tylko ptasiego mleka jej ew. do szczęścia brakuje! :lol: :multi: :D Quote
Marka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Na dom czeka nieśmiała, chyba najbardziej wrażliwa sunia, z jaką w ogóle miałam kiedykolwiek do czynienia - "Uszka". Jej imię wzięło się stąd, że suczka ma charakterystyczne uszka - jedno stoi jej na sztorc, a drugie leży - co daje suni odrobinę komicznego wyglądu. Psinka w ogóle jest ciekawym psiakiem - wielkości dużego jamnika, umaszczona raczej jak beagle. A z charakteru - nieśmiały anioł... Uszka to taki pies, który zawsze poczeka aż wszystkie inne zgromadzone na podwórku podbiegną do ciebie, powąchają, poprzymilają się - i wtedy ona podchodzi cichutko od tyłu i zagląda ci w twarz swoimi wielkimi, mądrymi oczami, jakby chciała zapytać "a czy mnie też pogłaszczesz..?" Nie wiem, jak to napisać, bo nie umiem nazwać słowami tego, jaki to niezwykły psiak, z tej Uszki... Pamiętam, jak kiedyś pewna sympatyczna rodzina przyjechała po szczeniaka, i kiedy debatowiali którego wiąć, Uszka weszła im po cichutku do samochodu - chyba jej się wydawało, że jak nikt nie zauważy, to uda się jej opuścić schronisko... A może chciała po prostu wszystkim nam dać do zrozumienia, jak bardzo chciałaby mieć dom... :sad: Jak myślę o tym, że ona jest psem schroniskowym - to po prostu ryczeć mi się chce..! :placz: Quote
Marka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A to jest z kolei ulubienica Ani-Soni - suczka nazwana Kamą, a wcześniej, o ile się nie mylę, przezywana Bezą - bo kolorem i całą sobą przypomina słodką bezę :p Z charakteru - to także prze-słodka psineczka. Ania twierdzi, że Kama to pies idealny - i ja jej wierzę, bo Kama to jeden z najsympatyczniejszych psów w Azorku! Quote
Marka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Tą sympatyczną kulkę nazwałam sobie w myślach "Tonia" po tym, jak pokazywałam m.in. ją kobiecie, która odwiedziła schronisko i chciała niedużą suczkę. No więc pokazuję tej pani różne suczki i przy boksie Toni mówię: "tu jest też ładna, sympatyczna nieduża sunia, tylko trzeba by ją troszkę odchudzić", na co pani stwierdziła "taka gruba TO NIE!" I tak z tego to-nie - zrobiła mi się Tonia :p Quote
tanitka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 ja pogrzebałam jeszcze w archiwum i znalazłam jeszcze takie zdjecia MINI:lol: Quote
EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale Ona Jest Cudna Mała Słodka Minia Aha Mam Jeszcze Jedno Pytanie Bo Nie Wiem Jak Będzie Spowrotem Z Autobusem Czy Mnie Weźmie Pośpieszny Z Psem Bo Wiem że Niektórzy Kierowcy Robią Problemy Quote
EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Mialo Być Na Pw A Wyszło Na Forum No Nic Ale Prosze O Odpowiedz Dzi Ęki Quote
tanitka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 jak pies jest na kolanach, to kierowcy raczej nie robią problemów, a Miniusia jest malutka, mozesz ja schowac pod pazuchę;). Jakby co to mogę wypożyczyć kontener w sam raz dla niej, a potem mi go jakoś odeślesz.:lol: Quote
EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ok to kontener będzie w sam raz jescze się zgadamy bo prawdopodobnie rodzinka bedzie w sobotę z wrocławia do na sjechać więc może zabiorę się znimi ale to jeszcze nic pewnego w każdym bądz razie liczę na autobus jutro zadzwonie na pks i się dowiem o której mam autobusy w ta i z powrotem to wtedy się umówimy dokładnie Quote
Recommended Posts