tanitka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 W Sochaczewie na dom czekają trzy wesołe, małe suczki. Każda jest inna, każda na swój sposób urocza. Pozwólcie, że wam przedstawię: ŚMIESZKA MUSZKA I MINIA Quote
Bodziulka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Śmieszka i Muszka tak ładnie się śmieją, niech Minia też się uśmiechnie! Quote
iwonamaj Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Przesłodkie suczeńki. Właśnie takie malutkie dziewczynki uwielbiam, ale mam już 2... Quote
tanitka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Przesłodkie suczeńki. Właśnie takie malutkie dziewczynki uwielbiam, ale mam już 2... a ja mam trzy w tym jedna tylko malutka;) Quote
Bodziulka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 oooo jakieś maleństwo masz u siebie? :cool3: Quote
tanitka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 no mam jamniczkę 11 letnią z Lublina, która po nieudanej adopcji we Wrocławiu wylądowała u mnie i tak to się stało:razz: Quote
Bodziulka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 aaaa no to już wiem, o którą chodzi - pannę gryzaczkę ;) Quote
tanitka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Śmieszka, Muszka i Minia wciąż czekają:razz: Quote
Bodziulka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tak pięknie się będę uśmiechać, jak tylko weźmiesz mnie w ramiona :loveu: tanitka napisał(a): Quote
ania14p Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dobre domy dla uśmiechniętych, delikatnych panienek poszukiwane. Pilnie, bo jak długo mają dziewczynki uśmiechać się do krat?!!! Quote
eurydyka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jak znajdzie domek to i usmiechac sie zacznie Quote
Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 one pewnie już są po sterylce - a jeżeli nie, to chyba by to było załatwione jeszcze przed adopcją - a jest jakiś chętny? :cool3: Quote
gdgt Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 dopiero wybieram się z propozycją. szukam łagodnej suni, która spędzałaby cały dzień w ogrodzie. Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='tanitka'] MUSZKA Tanitka, super, że założyłaś naszym maleństwom sochaczewskim, dotąd niezauważonym przez krótkowzroczne, gapowate ciotki :evil_lol: I nawet imiona nadałaś :lol: Ta dziewczynka - Muszka :loveu: ostatnio pewnie pierwszy schroniskowy spacer przebyła na rączkach u cioci. Tak się bało biedactwo :shake: Spowrotem było już lepiej i pare kroczków udało się zrobić. Słuchajcie, to naprawdę nieporozumienie i wstyd, że te maleństwa siedzą w ponurych klatkach, zamiast grzać się na kolankach i rezydować na poduszkach :lol: Zróbmy coś, żeby to zmienić! gdgt - nasze suczynki wyglądają na super łagodne! :cool3: Quote
ania14p Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bo to są bardzo łagodne i milutkie sunieczki, zresztą jest ich nawet więcej i pieski też są, jeśli ktoś by się pytał! Quote
gdgt Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 xxxx52 napisał(a):jest to okreslenie o roznej interpretacji. chodzi ci o uwiązanie przy budzie? pani zamyka dom gdy wychodzi do pracy, a psy (już jedną sunie ma) zostają w ogrodzie. W nocy śpią w domu. Nie wiem, co się dzieje w mroźne dnie zimowe, ale mogę oczywiście zapytać. Poprzednia kandydatka odpadła, bo ma tendencje do ucieczek... Myślę jednak, że polecę tej pani tylko tę pierwszą, bo pozostałe są jednak małe, takie kanapowe... Poza tym zgłaszam się w weekend do odwiedzenia schroniska, z którego pochodzi moja Zula. Czy się do czegoś przydam? Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 gdgt napisał(a):Poza tym zgłaszam się w weekend do odwiedzenia schroniska, z którego pochodzi moja Zula. Czy się do czegoś przydam? Wow! Na pewno! Nigdy za wiele rąk do wyprowadzanie i miziania psiaków :lol: Skontakuj się z Marką, czy ma jakieś plany azorkowe na ten weekend, bo ona zawiaduje tym wszystkim :lol: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Z moich wyliczeń wynika, że w następną sobotę jedziemy ;) Quote
Ania-Sonia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Bodziulka']Z moich wyliczeń wynika, że w następną sobotę jedziemy ;) Cieszy mnie ta liczba mnoga :evil_lol: :multi: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Cieszy mnie ta liczba mnoga :evil_lol: :multi: oj, liczba będzie bardzo mnoga, bo ze mną chcą się zabrać torby ze szmatkami, kocykami itp ;) Quote
ania14p Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Super, a kto ma autobus:evil_lol: , nareszcie wszystkie psiaki poszłyby na spacerek, tak bardzo czekają! Quote
Recommended Posts