Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Sochaczewie na dom czekają trzy wesołe, małe suczki. Każda jest inna, każda na swój sposób urocza.
Pozwólcie, że wam przedstawię:
ŚMIESZKA

MUSZKA

I MINIA

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']
MUSZKA

Tanitka, super, że założyłaś naszym maleństwom sochaczewskim, dotąd niezauważonym przez krótkowzroczne, gapowate ciotki :evil_lol: I nawet imiona nadałaś :lol:
Ta dziewczynka - Muszka :loveu: ostatnio pewnie pierwszy schroniskowy spacer przebyła na rączkach u cioci. Tak się bało biedactwo :shake: Spowrotem było już lepiej i pare kroczków udało się zrobić.

Słuchajcie, to naprawdę nieporozumienie i wstyd, że te maleństwa siedzą w ponurych klatkach, zamiast grzać się na kolankach i rezydować na poduszkach :lol: Zróbmy coś, żeby to zmienić!

gdgt - nasze suczynki wyglądają na super łagodne! :cool3:

Posted

xxxx52 napisał(a):
jest to okreslenie o roznej interpretacji.

chodzi ci o uwiązanie przy budzie?
pani zamyka dom gdy wychodzi do pracy, a psy (już jedną sunie ma) zostają w ogrodzie. W nocy śpią w domu. Nie wiem, co się dzieje w mroźne dnie zimowe, ale mogę oczywiście zapytać. Poprzednia kandydatka odpadła, bo ma tendencje do ucieczek...

Myślę jednak, że polecę tej pani tylko tę pierwszą, bo pozostałe są jednak małe, takie kanapowe...
Poza tym zgłaszam się w weekend do odwiedzenia schroniska, z którego pochodzi moja Zula. Czy się do czegoś przydam?

Posted

gdgt napisał(a):
Poza tym zgłaszam się w weekend do odwiedzenia schroniska, z którego pochodzi moja Zula. Czy się do czegoś przydam?

Wow! Na pewno! Nigdy za wiele rąk do wyprowadzanie i miziania psiaków :lol: Skontakuj się z Marką, czy ma jakieś plany azorkowe na ten weekend, bo ona zawiaduje tym wszystkim :lol: