EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dzisiaj robie sto pytań do :) czy minia jest wysterelizowana i czy jest zaszczepiona chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami musze się liczyć aha i czy adopcja mini coś kosztuje? Quote
tanitka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 wysterylizowana chyba już jest, opłata chyba 50 zł (?), na coś była szczepiona- ale to wie najlepiej Marka.;) Quote
EwelinaJ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 to dobrze że jestwysterelizowana kurcze narazie krucho u mnie z kasą jestem przed wypłatą:oops: i jeszcze bilet na autobus w dwie strony ale coś wykombinuje nie poddam się minia na to zasługuje będe o nią walczyć jak lwica:razz: jest urocza Quote
pajunia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Barbie, jak sie dowiedzialam w schronisku, ma niedlugo jechac do domku. mam nadzieje, ze pojedzie. Czy ktos moglby domek sprawdzic? Quote
EwelinaJ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 autobus mam do w-wy 8:10 i 9:15 tylko trzeba się liczyć że to 2 i pół godziny drogi to się jeszcze umówimy gdzie się spotkamy bo ja kompletnie nie znam warszawy Quote
Marka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Koszt adopcja suczki wysterylizowanej to 60zł (50 zł to opłata za szczenię do 6 m-cy). Ja wożę psy PKSem - u mnie nic nie mówią i nie biorą za to grosza - mam nadzieję, że inni podobnie :p A ją faktycznie możnaby przewieźć w kontenerku - nawet taki dla kota by wystarczył :lol: Tanitka - a bedziesz mogla pomoc z transportem z Socho do W-wy w sobote? bo moj TZ jedzie w sobote po drewno i nie bedzie go do popoludnia :sad: PS. Ewelina - daj znać tylko gdzie w Warszawie zatrzyma się ten PKS! Quote
Marka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='pajunia']Barbie, jak sie dowiedzialam w schronisku, ma niedlugo jechac do domku. mam nadzieje, ze pojedzie. Czy ktos moglby domek sprawdzic? No nie wiem - dziewczyny powyjezdzaly... Mam tylko nadzieje, ze pracownicy powiedza zainteresowanym, ze Barbie przelazi przez ogrodzenia i ze nie moze biegac samopas, bo zwieje (ona powinna mieszkac w bloku i tylko wychodzic na spacery pod czujnym okiem wlasciciela...) Quote
Marka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jeszcze jedno: kochani, miałam dzisiaj bardzo obiecujący telefon w sprawie USZKI !!! :multi: Trzymajcie kciuki mocno, żeby ten domek wypalił, bo miałaby fajnie! (mieszkałaby ze starszą Panią, mamą pewnego sympatycznego Pana-psiarza, i miłą, niedużą suczką :p ) :kciuki: :kciuki: Quote
Marka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ups :oops: , to ja zmieniam, a Ty Bodziulka wyrzuć ten cytowany tekst ze swojego postu, żeby się Ania nie dowiedziała ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :evil_lol: P.S. Minia chyba ma szczepienia na wirusówki, bo psy są co jakiś czas grupowo szczepione na nie. Quote
EwelinaJ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 przepraszam ale a adopcji w ten weekend nici niestety przeliczyłam się z kasą nie będe tyle aż miała ale bede ciułać bo minia jest przeurocza jeszcze raz przepraszam że zawracałam głowe i rozbudzilam nadzieje ale myślałam że będzie to mniejszy koszt kurcze czemu akurat teraz mam taki deficyt :placz: jak na złośc prosze pogłaskać odemnie minie, będe kombinować Quote
Marka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ewelina - nie przejmuj się, jeszcze nic straconego - nie może być tak, żeby z takiego powodu psiak stracił szansę na dom! Wysyłam Ci PW! Quote
tanitka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ewelina czy tylko brak kasy jest przeszkodą? temu można jakoś zaradzić:roll: Quote
tanitka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 EwelinaJ pogadaj z Marką, przecież pieniadze to nie wszystko...:razz: Quote
EwelinaJ Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tanitka już rozmawiałam ale niektórych kosztow nie da się ominąć niestety Quote
EwelinaJ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 mam pytanie ile minia może ważyć? bo ona tak pewnie tylko tyle ponad kostkę ma wzrostu Quote
tanitka Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 ważyć??- no max z 5 kg- na moje oko:lol: Quote
EwelinaJ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 kurcze w niedziele moja rodzina jedzie przez warszawę tylko nie wiem o której czy dzisiaj dało by się coś zorganizować na jutro czy to za późno bo normalnie bym autobusem przyjecha ła a potem bym się z nimi zabrała z warszawy to byśmy się zminią nie ciągały autobusem tylko że ja jeszcze nie wiem o której mniej więcej oni będą jechać będe wiedziała dopiero wieczorem Quote
Bodziulka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Co prawda nie dysponuję samochodem, żeby jechać do Sochaczewa, ale w razie czego mogę Was "przechować" z Minią w Warszawie dopóki rodzinka się nie zjawi. Quote
EwelinaJ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 z kim wrazie czego mogę się skontaktować bo ja jeszcze nie wiem o której oni będą przez tą warszawę przejeżdżać dopiero dowiem się wieczorem i to tak nawet o 21 niestety oni już tacy są żę wszystko w ostatniej chwili i trudno cokolwiek zaplanować Quote
EwelinaJ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 aha czy byłaby możliwośc aby przywieźć minie z sochaczewa do w-wy Quote
Recommended Posts