Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj robie sto pytań do :) czy minia jest wysterelizowana i czy jest zaszczepiona chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami musze się liczyć aha i czy adopcja mini coś kosztuje?

Posted

to dobrze że jestwysterelizowana kurcze narazie krucho u mnie z kasą jestem przed wypłatą:oops: i jeszcze bilet na autobus w dwie strony ale coś wykombinuje nie poddam się minia na to zasługuje będe o nią walczyć jak lwica:razz: jest urocza

Posted

Koszt adopcja suczki wysterylizowanej to 60zł (50 zł to opłata za szczenię do 6 m-cy).
Ja wożę psy PKSem - u mnie nic nie mówią i nie biorą za to grosza - mam nadzieję, że inni podobnie :p
A ją faktycznie możnaby przewieźć w kontenerku - nawet taki dla kota by wystarczył :lol:
Tanitka - a bedziesz mogla pomoc z transportem z Socho do W-wy w sobote? bo moj TZ jedzie w sobote po drewno i nie bedzie go do popoludnia :sad:

PS. Ewelina - daj znać tylko gdzie w Warszawie zatrzyma się ten PKS!

Posted

[quote name='pajunia']Barbie, jak sie dowiedzialam w schronisku, ma niedlugo jechac do domku. mam nadzieje, ze pojedzie. Czy ktos moglby domek sprawdzic?
No nie wiem - dziewczyny powyjezdzaly... Mam tylko nadzieje, ze pracownicy powiedza zainteresowanym, ze Barbie przelazi przez ogrodzenia i ze nie moze biegac samopas, bo zwieje (ona powinna mieszkac w bloku i tylko wychodzic na spacery pod czujnym okiem wlasciciela...)

Posted

Jeszcze jedno: kochani, miałam dzisiaj bardzo obiecujący telefon w sprawie USZKI !!! :multi: Trzymajcie kciuki mocno, żeby ten domek wypalił, bo miałaby fajnie! (mieszkałaby ze starszą Panią, mamą pewnego sympatycznego Pana-psiarza, i miłą, niedużą suczką :p )
:kciuki: :kciuki:

Posted

przepraszam ale a adopcji w ten weekend nici niestety przeliczyłam się z kasą nie będe tyle aż miała ale bede ciułać bo minia jest przeurocza jeszcze raz przepraszam że zawracałam głowe i rozbudzilam nadzieje ale myślałam że będzie to mniejszy koszt kurcze czemu akurat teraz mam taki deficyt :placz: jak na złośc prosze pogłaskać odemnie minie, będe kombinować

Posted

kurcze w niedziele moja rodzina jedzie przez warszawę tylko nie wiem o której czy dzisiaj dało by się coś zorganizować na jutro czy to za późno bo normalnie bym autobusem przyjecha ła a potem bym się z nimi zabrała z warszawy to byśmy się zminią nie ciągały autobusem tylko że ja jeszcze nie wiem o której mniej więcej oni będą jechać będe wiedziała dopiero wieczorem

Posted

z kim wrazie czego mogę się skontaktować bo ja jeszcze nie wiem o której oni będą przez tą warszawę przejeżdżać dopiero dowiem się wieczorem i to tak nawet o 21 niestety oni już tacy są żę wszystko w ostatniej chwili i trudno cokolwiek zaplanować