Bodziulka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 jesli chodzi o "przechowanie" ;) to do mnie, może być na prv - prawie cały czas siedzę przy kompie, więc na pewno odbiorę wiadomość, a jeśli chodzi o transport - to ja niestety nie jestem w stanie pomóc Quote
EwelinaJ Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 to jest mój nr gg pod którym jestem praktycznie (jak nie jestem w pracy) dostepna 1672433 Quote
EwelinaJ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 w tym tygodniu to ju ż nici z adopcji ale może w następny wekeend coś wyjdzie Quote
pajunia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ewelina, czy ty sie w koncu zdecydowalas, jakiego psiaka chcesz. Na watku Pinia z Olsztyna deklarujesz chec wziecia jego, tutaj chcesz Minie. Kasy nawet na autobus nie masz. Nie mowiac o innych kosztach, jakie wywoluja psiaki. Dziewczyny z Sochaczewa, nad propozycja Eweliny proponuje sie zastanowic. Czy to aby rzeczywiscie powazna propozycja domku, ja mam bardzo duze watpliwosci. Quote
EwelinaJ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pajunia ja wiem że troche namieszłam ale ja mam bzika na punkcie małych piesków sama kiedyś miałam mikroskopa ze schroniska od mnie z miasta lecz niestety ze 3 latat temu umarł a jak widze takie maleństwa to poprostu głupieje Quote
EwelinaJ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a domek jest jak najbadziej poważny tylko ja taka niezdecydowana:shake: Quote
Bodziulka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dziewczynki, na samą górę proszę, ale to już!! Quote
Bodziulka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dziewczynki by chciały miło spędzić życie, nie w schroniskowym boksie. Quote
Ania-Sonia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Małe dziewczynki wychodzą z ukrycia :multi: Quote
agula Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Małe dziewczynki wychodzą z ukrycia :multi: dzisiaj też:eviltong: Quote
Marka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Marka']Jeszcze jedno: kochani, miałam dzisiaj bardzo obiecujący telefon w sprawie USZKI !!! :multi: Trzymajcie kciuki mocno, żeby ten domek wypalił, bo miałaby fajnie! (mieszkałaby ze starszą Panią, mamą pewnego sympatycznego Pana-psiarza, i miłą, niedużą suczką :p ) :kciuki: :kciuki: Niestety - ten miły Pan się nie odezwał, jak obiecywał - więc słodka Uszka pewnie dalej czeka na swoją miłość... :sad: Quote
tanitka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Pana strata niestety, a Uszka tak pięknie patrzy!!:placz: Quote
ania14p Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Uszka w pierwszej kolejności powinna trafić do domu, taka słodka i troszkę nieśmiała i długo już czeka, a później reszta "liputków"! Quote
ania14p Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Podnoszę mniaturki, nia zajmują dużo miejsca, a słodziaki z nich niesamowite! Słowo!!! Quote
tanitka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 ciekawe czy dziś dziewczyny do was okruszynki zajrzały??:lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 tanitka napisał(a):ciekawe czy dziś dziewczyny do was okruszynki zajrzały??:lol: Niestety, nie dojechałyśmy wczoraj do Azorka :-( A piękne, małe, smutne dziewczynki czekają... Quote
ania14p Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Trzeba będzie przy najbliższej wizycie zrobić mini galerię dla mini panienek, wszystkie są śliczne, przyjazne i czekają na domy! Quote
anouk92 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy Minia nadal do wzięcia?? Mam Pania chętną na sunię max. do 5 kg i do tego rudą. Ona jest idealna. Czekam na odpowiedz. Quote
ania14p Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Anouk 92 spróbuj porozumieć się z Marką, ona wczoraj była w schronisku. Sądzę, że sunia jeszcze tam tkwi, bo jak widać nic się na forum w jej sprawie nie pojawiło. Quote
Recommended Posts