ania14p Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wiosnę dzisiaj namawiałam, jadąc do pracy w klapkach :evil_lol: , bo rano, po spacerku z psami zapomniałam zmienić je na dorosłe buty, my też mamy problemy z domami dla naszych psiaków schroniskowych, ale ja nie mogę brać na tymczas, bo i tak sąsiedzi wzywają na nas Panów Policjantów, łatwiej byłoby jak byłam o dwadzieścia kilogramów młodsza:mad: ! Quote
malagos Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No to sochaczewskie psiaczki, na górę! Jakie nowe wiadomości po weekendzie? Quote
Bodziulka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nie byłyśmy w Azorku więc na razie nic nowego Quote
ania14p Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Na wszelki wypadek przypomnę, sochaczewskie niewielkie panienki (i chłopcy też) czekają na domki! Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Sochaczewskie Azorki mini i maxi czekają, jutro sobota, można wybrać się na wycieczkę i wrócić do domu z ukochanym pieskiem! Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 na dziewczynki i chłopaków ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4132726 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133061 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133131 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133296 Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Do góry, Azorkowcy, domki czekają, a nawet o tym nie wiedzą! Quote
Bodziulka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 W Azorku jest peeełno "maluchów" starsza babulinka, ale bardzo żywotna towarzysz z boksu Kosma, który już jest w domu ta młodziutka jamnikoposokowcocośtam sunia jest z Huzarem w boksie - jest nieufna, dopóki się czegoś bardzo dobrego nie wyjmnie ;) a ten jamnikowyrośniętopodony chłopak do wczoraj mieszkał z Luką zaraz cd Quote
Bodziulka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 w boksie z bezłapkowym Misiem jest SzczotkaII - mała, strachliwa, kudłata ;) to jest chłopiec ;) a to jest bardzo radosny i spragniony ludzi chłopak ;) jak widać, w Azorku maluszków jest do wyboru do koloru ;) Quote
pajunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kochani, tak ciezko mi sie przebijac przez ten caly watek. Znajdzcie mi prosze mala, starsza ( 6-8 lat), krotkowlosa , 35-40 cm w klebie - sunie. Dzieki. Quote
Bodziulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 pajunia, to są sunie (mam nadzieję, że czegoś nie pomyliłam ;)) z przypruszonymi siwizną pyszczkami, więc są pewnie tak koło 7 roku życia [quote name='Bodziulka'] starsza babulinka, ale bardzo żywotna Quote
ania14p Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja jednak optuję za Kamcią, jest sprawdzona, ale cała reszta też domków potrzebuje! Quote
ania14p Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pajuniu, u asif1 jest jeszcze Mucha, dość młoda, ok 3lat, strrrrasznie przytulasta, ale nie lubi konkurencji? Quote
Lucilla Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ania14p napisał(a):Pajuniu, u asif1 jest jeszcze Mucha, dość młoda, ok 3lat, strrrrasznie przytulasta, ale nie lubi konkurencji? strasznie miłe maluchy na pierwszą strone i domu a nie jak przestepcy za kratami:scared: :Dog_run: :laola: :drink1: Quote
ania14p Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tak strasznie trudno, trafić w czyjś gust, to w zasadzie niewykonalne, trzeba podjechać do Azorka i popatrzeć na psy, pogadać z Pracownikami i dopiero wtedy można zaczynać negocjacje, albo akcję wywozową. W naszym gronie nie ma nikogo z domem otwartym na półroczne przygotowanie psa do adopcji zagranicznej. Większość z nas mieszka w Warszawie w zapsionych domach i albo studiuje, albo pracuje, możemy tylko od czasu do czasu pojechać w dniu wolnym od pracy i pomiziać psy, a później podrzucać je na forum, nie jest łatwo, ale nikt nie mówił, że będzie! Quote
Bodziulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ania14p napisał(a):ale nikt nie mówił, że będzie! bo gdyby ktoś to powiedział, to by było przynajmniej wiadomo, do kogo zgłaszać reklamacje Quote
Ania-Sonia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dziś do bardzo fajnego domu pojechała Śmieszka - ostatnia mała sunia z tego wątku :multi: :multi: :multi: A oto małe podsumowanie (kolejność nie chronologiczna): 1. Minia (teraz Lusia) - adoptowana przez mamę Oktawii z dogo 2. Muszka - adopcja sochaczewska 3. Śmieszka (nowe imię jeszcze nie wybrane, sugerowane imię - Miłka ;) ) - adoptowana przez mamę mojej koleżanki z pracy - adopcja Marki i moja :lol: 4. Sprężynka - adopcja Asif1 5. Czekoladka (córka Sprężynki) - j.w. 6. Ratlerkowata sunia - j.w. 7. Córka ratlerkowatej suni- j.w. 8. Kama - j.w. 9. Uszka - adoptowana przez Larysę z dogo - adopcja Marki 10. Bunia staruszka - j.w. 11. Szczotka 2 (teraz Mila)- j.w. 12. Barbie - adopcja sochaczewska i jeszcze inne małe sunie spoza wątku - Szczotka1, Misia, Mimi, Perełka bez łapki (Asiaf1), także Lisek i Kosmo się tu łapią ;) i pewnie jeszcze kilka, których nie pamiętam Niestety, nowe małe sunie siedzą w schronie... :-( Trzeba założyć im nowy wątek - to prośba do młodego pokolenia azorkowych wolontariuszek!!! Quote
ania14p Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nieźle poszło, mam nadzieję, że młosze siły przegonią nas szybko, oby bardzo szybko, bo niedługo zacznie się letnie wyrzucanie niepotrzebnych psiaków :angryy: :mad: ! Quote
Ania-Sonia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Ania-Sonia']i pewnie jeszcze kilka, których nie pamiętam Zapomniałam np. o Żabce (adopcja - osiolek/Hania i Ania-Sonia z dogomanii ;) :evil_lol: ) Śmieszka :loveu: Quote
tanitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 ależ super wyniki adopcyjne!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BRAWO dziewczyny!!! a Śmieszka jaka szczęśliwa- dzięu Aniu-Soniu:loveu: Quote
Bodziulka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Zapomniałam np. o Żabce (adopcja - osiolek/Hania i Ania-Sonia z dogomanii ;) :evil_lol: ) Żabka :hmmmm: Żabka :hmmmm: no zupełnie nie mogę skojarzyć, która to była :diabloti: a już zupełnie nie kojarzę, kto to ta Osiolek, a ta Ania-Sonia to już w oógle, chyba pierwsze słysze :evil_lol: ;) Super! Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna - jeszcze Mucha na Woli czeka... :( Quote
asiamm Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 no to trza założyć następny wątek małych stworków z Azorka :evil_lol: (i oby nowy wątek jak najszybciej był do zamknięcia ;) ) jak tylko będę miała chwilę to się tym zajmę Quote
Recommended Posts