Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiosnę dzisiaj namawiałam, jadąc do pracy w klapkach :evil_lol: , bo rano, po spacerku z psami zapomniałam zmienić je na dorosłe buty, my też mamy problemy z domami dla naszych psiaków schroniskowych, ale ja nie mogę brać na tymczas, bo i tak sąsiedzi wzywają na nas Panów Policjantów, łatwiej byłoby jak byłam o dwadzieścia kilogramów młodsza:mad: !

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Azorku jest peeełno "maluchów"

starsza babulinka, ale bardzo żywotna

towarzysz z boksu Kosma, który już jest w domu

ta młodziutka jamnikoposokowcocośtam sunia jest z Huzarem w boksie - jest nieufna, dopóki się czegoś bardzo dobrego nie wyjmnie ;)

a ten jamnikowyrośniętopodony chłopak do wczoraj mieszkał z Luką

zaraz cd

Posted

w boksie z bezłapkowym Misiem jest SzczotkaII - mała, strachliwa, kudłata ;)

to jest chłopiec ;)

a to jest bardzo radosny i spragniony ludzi chłopak ;)

jak widać, w Azorku maluszków jest do wyboru do koloru ;)

Posted

pajunia, to są sunie (mam nadzieję, że czegoś nie pomyliłam ;)) z przypruszonymi siwizną pyszczkami, więc są pewnie tak koło 7 roku życia

[quote name='Bodziulka']
starsza babulinka, ale bardzo żywotna

Posted

ania14p napisał(a):
Pajuniu, u asif1 jest jeszcze Mucha, dość młoda, ok 3lat, strrrrasznie przytulasta, ale nie lubi konkurencji?

strasznie miłe maluchy na pierwszą strone i domu a nie jak przestepcy za kratami:scared: :Dog_run: :laola: :drink1:

Posted

Tak strasznie trudno, trafić w czyjś gust, to w zasadzie niewykonalne, trzeba podjechać do Azorka i popatrzeć na psy, pogadać z Pracownikami i dopiero wtedy można zaczynać negocjacje, albo akcję wywozową. W naszym gronie nie ma nikogo z domem otwartym na półroczne przygotowanie psa do adopcji zagranicznej. Większość z nas mieszka w Warszawie w zapsionych domach i albo studiuje, albo pracuje, możemy tylko od czasu do czasu pojechać w dniu wolnym od pracy i pomiziać psy, a później podrzucać je na forum, nie jest łatwo, ale nikt nie mówił, że będzie!

• 1 month later...
Posted

Dziś do bardzo fajnego domu pojechała Śmieszka - ostatnia mała sunia z tego wątku :multi: :multi: :multi:

A oto małe podsumowanie (kolejność nie chronologiczna):

1. Minia (teraz Lusia) - adoptowana przez mamę Oktawii z dogo
2. Muszka - adopcja sochaczewska
3. Śmieszka (nowe imię jeszcze nie wybrane, sugerowane imię - Miłka ;) ) - adoptowana przez mamę mojej koleżanki z pracy - adopcja Marki i moja :lol:
4. Sprężynka - adopcja Asif1
5. Czekoladka (córka Sprężynki) - j.w.
6. Ratlerkowata sunia - j.w.
7. Córka ratlerkowatej suni- j.w.
8. Kama - j.w.
9. Uszka - adoptowana przez Larysę z dogo - adopcja Marki
10. Bunia staruszka - j.w.
11. Szczotka 2 (teraz Mila)- j.w.
12. Barbie - adopcja sochaczewska

i jeszcze inne małe sunie spoza wątku - Szczotka1, Misia, Mimi, Perełka bez łapki (Asiaf1), także Lisek i Kosmo się tu łapią ;)

i pewnie jeszcze kilka, których nie pamiętam

Niestety, nowe małe sunie siedzą w schronie... :-( Trzeba założyć im nowy wątek - to prośba do młodego pokolenia azorkowych wolontariuszek!!!

Posted

Nieźle poszło, mam nadzieję, że młosze siły przegonią nas szybko, oby bardzo szybko, bo niedługo zacznie się letnie wyrzucanie niepotrzebnych psiaków :angryy: :mad: !

Posted

ależ super wyniki adopcyjne!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
BRAWO dziewczyny!!!

a Śmieszka jaka szczęśliwa- dzięu Aniu-Soniu:loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Zapomniałam np. o Żabce (adopcja - osiolek/Hania i Ania-Sonia z dogomanii ;) :evil_lol: )

Żabka :hmmmm: Żabka :hmmmm: no zupełnie nie mogę skojarzyć, która to była :diabloti: a już zupełnie nie kojarzę, kto to ta Osiolek, a ta Ania-Sonia to już w oógle, chyba pierwsze słysze :evil_lol: ;)

Super! Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna - jeszcze Mucha na Woli czeka... :(

Posted

no to trza założyć następny wątek małych stworków z Azorka :evil_lol:
(i oby nowy wątek jak najszybciej był do zamknięcia ;) )
jak tylko będę miała chwilę to się tym zajmę