Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja słodziutka Barbie, troszkę gorzej wygląda, bo jej piękna puszysta kita i powiewne porteczki mocno utytłane w błocie, ale radosna jak zawsze, malutka Śmieszka trochę smutna, bo została w boksie samiutka -Minia i Lisek już grzeją doopinki w nowych domkach, a na czeka :shake: !
Zrobiłam kilka zdjęć Barbie, ale jedną ręką trzymałam smycz, drugą robiłam zdjęcia, a nie miałam trzeciej, żeby zdejmować i zakładać okulary :oops: !

Piękna stójka?

Pyszne zapaszki!

Zdjęcia zbliżeniowe nie wyszły, bo jak tylko przysiadłam na pieńku, to sunia pędziła całować ciotkę i wtykała nosek w obiektyw!

Posted

Niech się wszyscy co za długo myśleli martwią, Muszka i Barbie już grzeją łapki w nowych domkach, dzisiaj w schronisku Opiekunka powiedziała, że obie trafiły do dobrych domów, bo do innych by nie oddali, a poza tym wcześniej groziłam śmiercią bądź kalectwem jeśli oddaliby bez sensu!

Posted

Niech się wszyscy co za długo myśleli martwią, Muszka i Barbie już grzeją łapki w nowych domkach, dzisiaj w schronisku Opiekunka powiedziała, że obie trafiły do dobrych domów, bo do innych by nie oddali, a poza tym wcześniej groziłam śmiercią bądź kalectwem jeśli oddaliby bez sensu!

OOOOOOO, jaka piękna wiadomość!!! małe suczki znalazły wreszcie swoje domy!!!:lol:

czy to znaczy ze zamykamy ten wątek???!!!

Posted

tanitka napisał(a):

czy to znaczy ze zamykamy ten wątek???!!!

Została jeszcze Śmieszka, druga sunia "śmieszkopodobna" (w zasadzie dzisiaj zgłupiałam, która jest która :oops: ), są inne małe nowe sunie.

Może tylko uaktualnij pierwszy post, Tanitko - napisz przy Muszce i Mini, że już są w domu.

Mam nadzieję, że Muszka i Barbie znajdą szczęście w tych domkach!

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli będzie możliwość, (czyli mój TZ będzie w stanie pojechać), to w przyszłym tygodniu ruszę do Azorka i postaram się o nowe zdjęcia do tego tematu. Tymczasem pomagajmy asif1 w utrzymaniu psiaków przeniesionych do hoteli, to niestety kosztuje!

Posted

ania14p napisał(a):
Katar, to masz wyleczyć natychmiast, ale wyjazd pod duuużym znakiem zapytania, bo może będę musiała i w sobotę popracować :placz: !

Oj, biedna Ty jesteś. Szkoda, bo ja w niedzielę nie mogę :-(

Posted

Bodziulko, w mojej prawie nowej pracy, to na ból gardła się pija obrzydliwość z majeranku, pachnie nie najgorzej, ale smaku nie odważyłam się sprawdzić!

Posted

Jak tam żyjecie , kobitki? Oprócz katarkówi chrypek, oczywiscie? Jak pieski W Sochaczewie? Ja mam od 6 tyg. sunię na tymczasie i nie mogę jej znaleźć domu, jakoś, kurteczka, nie umiem szukać domu :placz: chyba wcale nie będę brać do siebie nic wiecej, bo szkoda nerwów....
Alem poza tym wiosna, u Was też? :cool3: