ania14p Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sobota się zbliża, proszę szykować łóżeczka dla małych, milutkich sunieczek, przed następnym załamaniem pogody! Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak tam, wyprawki przygotowane, samochody zatankowane ? Maleństwa czekają! Quote
oktawia6 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Malutkie sunie czekają-z daleka od Warszawy-schowane przy lesie małe schronisko-i wielka tęsknota za domem:placz: Quote
ania14p Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Odwiedzę Was jutro, może Barbie uda się wyjść na spacerek, mam malutkie śmierdziuszki dla 100 psiaków, szkoda, że 100 domków nie mam :placz: ! Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moja słodziutka Barbie, troszkę gorzej wygląda, bo jej piękna puszysta kita i powiewne porteczki mocno utytłane w błocie, ale radosna jak zawsze, malutka Śmieszka trochę smutna, bo została w boksie samiutka -Minia i Lisek już grzeją doopinki w nowych domkach, a na czeka :shake: ! Zrobiłam kilka zdjęć Barbie, ale jedną ręką trzymałam smycz, drugą robiłam zdjęcia, a nie miałam trzeciej, żeby zdejmować i zakładać okulary :oops: ! Piękna stójka? Pyszne zapaszki! Zdjęcia zbliżeniowe nie wyszły, bo jak tylko przysiadłam na pieńku, to sunia pędziła całować ciotkę i wtykała nosek w obiektyw! Quote
Ania-Sonia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Teraz, po adopcji Mini i Liska, maleńka Muszka została tam sama :-( Nie możemy jej tak zostawić :shake: Quote
ania14p Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dwie cudowne, młode dziewczynki, Muszka i Barbie proszą o domki, są niewielkie, urocze, przyjazne i co tylko chcecie! Quote
ania14p Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Muszkę wrzuciłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42626&page=6 , niestety Barbie nie spełnia warunków, jest kudłata i trochę za duża :placz: , a to taka śliczna i przytulaśna sunia z charakterkiem, moja ulubiona! Quote
ania14p Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Niech się wszyscy co za długo myśleli martwią, Muszka i Barbie już grzeją łapki w nowych domkach, dzisiaj w schronisku Opiekunka powiedziała, że obie trafiły do dobrych domów, bo do innych by nie oddali, a poza tym wcześniej groziłam śmiercią bądź kalectwem jeśli oddaliby bez sensu! Quote
Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :drinking: chyba muszę wygrzebać zapasy z szafy :drinking: ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 w takim razie na inne psiaki pod opieką Asif1 ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3431781 Quote
tanitka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Niech się wszyscy co za długo myśleli martwią, Muszka i Barbie już grzeją łapki w nowych domkach, dzisiaj w schronisku Opiekunka powiedziała, że obie trafiły do dobrych domów, bo do innych by nie oddali, a poza tym wcześniej groziłam śmiercią bądź kalectwem jeśli oddaliby bez sensu! OOOOOOO, jaka piękna wiadomość!!! małe suczki znalazły wreszcie swoje domy!!!:lol: czy to znaczy ze zamykamy ten wątek???!!! Quote
ania14p Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie Tanitko, na ten wątek trafiają co jakiś czas nowe maleństwa, chyba, że założymy jakiś nowy, w którym i dla chłopaków znajdą się miejsca! Quote
Ania-Sonia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 tanitka napisał(a): czy to znaczy ze zamykamy ten wątek???!!! Została jeszcze Śmieszka, druga sunia "śmieszkopodobna" (w zasadzie dzisiaj zgłupiałam, która jest która :oops: ), są inne małe nowe sunie. Może tylko uaktualnij pierwszy post, Tanitko - napisz przy Muszce i Mini, że już są w domu. Mam nadzieję, że Muszka i Barbie znajdą szczęście w tych domkach! Quote
agula Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ale super:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ania14p Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jeśli będzie możliwość, (czyli mój TZ będzie w stanie pojechać), to w przyszłym tygodniu ruszę do Azorka i postaram się o nowe zdjęcia do tego tematu. Tymczasem pomagajmy asif1 w utrzymaniu psiaków przeniesionych do hoteli, to niestety kosztuje! Quote
Bodziulka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no właśnie, do kieedy mam wyleczyć katar? :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Katar, to masz wyleczyć natychmiast, ale wyjazd pod duuużym znakiem zapytania, bo może będę musiała i w sobotę popracować :placz: ! Quote
Ania-Sonia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ania14p napisał(a):Katar, to masz wyleczyć natychmiast, ale wyjazd pod duuużym znakiem zapytania, bo może będę musiała i w sobotę popracować :placz: ! Oj, biedna Ty jesteś. Szkoda, bo ja w niedzielę nie mogę :-( Quote
Bodziulka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 buuu a katar prawie wyleczony... za to gardło :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Bodziulko, w mojej prawie nowej pracy, to na ból gardła się pija obrzydliwość z majeranku, pachnie nie najgorzej, ale smaku nie odważyłam się sprawdzić! Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja to chyba jednak zostanę przy tradycyjnym czosnku :evil_lol: Quote
malagos Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak tam żyjecie , kobitki? Oprócz katarkówi chrypek, oczywiscie? Jak pieski W Sochaczewie? Ja mam od 6 tyg. sunię na tymczasie i nie mogę jej znaleźć domu, jakoś, kurteczka, nie umiem szukać domu :placz: chyba wcale nie będę brać do siebie nic wiecej, bo szkoda nerwów.... Alem poza tym wiosna, u Was też? :cool3: Quote
Recommended Posts