Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Patrz Liderku, dopiero jutro będzie twój pierwszy tydzień w DT, a Twoja osobista księgowa, już cię wywaliła z podpisu. :shake:[/QUOTE]

Hahahaha, Bjutka nasza spostrzegawcza jest :D :evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Patrz Liderku, dopiero jutro będzie twój pierwszy tydzień w DT, a Twoja osobista księgowa, już cię wywaliła z podpisu. :shake:[/QUOTE]

Liderek grzeje doopkę w ciepełku, Ciotek wokół niego co niemiara, to i można na chwilkę zastąpić banerek Liderka innym ;)
Ale tylko na chwilkę, bo naskarżę Liderkowi:mad:

Posted

O tej porze, tydzień temu, braliśmy Liderka ze schroniska... I miał bardzo głupią minę... :evil_lol:

Przypomniało mi się, że jeszcze coś Kasia mówiła o Liderku i Małej! Otóż Mała się bardzo Liderkowi podoba. I jak przychodzi do niego do łóżeczka, to jest bardzo zadowolony! A jak Lidere chce jej się władować na leżanko, to mała go goni... :evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']O tej porze, tydzień temu, braliśmy Liderka ze schroniska... I miał bardzo głupią minę... :evil_lol:

Przypomniało mi się, że jeszcze coś Kasia mówiła o Liderku i Małej! Otóż Mała się bardzo Liderkowi podoba. I jak przychodzi do niego do łóżeczka, to jest bardzo zadowolony! A jak Lidere chce jej się władować na leżanko, to mała go goni... :evil_lol:[/QUOTE]

heheh te kobiety:D:D:D

Posted

[quote name='Bjuta']Wow!!! Nasz największy potentant w tej chwili!! Zrobimy mu wszystkie badania na wiosnę! :)[/QUOTE]

Koniecznie trzeba chłopakowi zrobić przegląd, żeby mieć pewność, że wszystko w porządku :)

Ojjj tam Ciotki, to takie zaloty są, Mała udaje niedostępną, a Liderek musi biedny walczyć jak rycerz o jej serce :D

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale ten czas leci... Jak to dobrze, że na naszej drodze pojawiła się Kasia :)

A Liderek wybrał najlepszą... zgrabną, chudziutką, filigranową Małą ;)[/QUOTE] A parówom to nic się od życia nie należy?;):evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']A parówom to nic się od życia nie należy?;):evil_lol:[/QUOTE]

I ta też wyjechała z parówą :mad::eviltong: aż się głodna zrobiłam :diabloti:

Posted

Ja na swojego Tolusia mówię "Grubilla"-bo okrąglutki taki...i się obraża...ale na "Mięśniaczka" i "Chudzinkę"-już nie:evil_lol: A z Liderka kawałek fajnego faceta jest:diabloti: