Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się rozpłynełam po tych zdjęciach i opisie Kasi :loveu: Liderku, na to zasługiwałeś już od dawna :D zdjęcia w śniegu szczęśliwego Liderka :loveu: i spanko z kotkiem :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Nie ma :shake: Zostały już tylko wspomnienia i marzenia...[/QUOTE]

Właśnie miałam o to samo pytać :) To dobrze, bo przynajmniej odjajeczenie mamy z głowy ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Cudowne zdjecia, jak to dobrze ze cioteczki zadecydowaly o emeryturce dla Liderka w cieplym domku :)[/QUOTE]

Jaka emeryturka? Liderek, to chłopak w sile wieku, jeszcze za babami się ogląda:evil_lol:;)

Posted

Tak sobie oglądam w kółko fotki Liderka z DT i serce mi rośnie-jaki on jest fajny psiak :lol:
tyle lat wytrzymał w schronisku... dzielny chłopak :loveu:
nareszcie zimę spędza w domu , na poduchach w ciepełku :lol:
głaski dla Liderka i oczywiście jego współtowarzyszy :)

Posted

[quote name='Bjuta']Oj to masz wesoło! A ja dziś byłam w Psitulu i tak bardzo się cieszyłam, że już tam nie ma Liderka! :p[/QUOTE]

I już nigdy nie będzie:loveu:
Teraz parówa będzie już tylko na posłankach się grzała ;)

Posted

[quote name='paula_t']I już nigdy nie będzie:loveu:
Teraz parówa będzie już tylko na posłankach się grzała ;)[/QUOTE]
A coicia paula_t dalej wyjezdza z ta parowa . Liderek sie w okoncu obrazi :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Ingrid44']A coicia paula_t dalej wyjezdza z ta parowa . Liderek sie w okoncu obrazi :evil_lol::lol:[/QUOTE]

Liderek wie, że to takie tylko przekomarzanie się, że to tak pieszczotliwie:loveu:;)

Posted

Ktoś kto adopuje Liderka będzie miał cudownego przyjaciela-wiem co mówię,bo ja mam takiego z trochę podobną historią-schron/zły hotelik/dobry hotelik-pomiedzy ym kilka adopcji i zwrotów. Trochę się bałam-wiecie-pies z różnisymi przejściami,z łatką agresora po drodze...a okazał się być aniołem-grzeczny,miziak,stęskniony do człowieka...w domu odżył,wypiękniał...jakby lat mu ubyło...i jeśli kiedyś nadejdzie dzień,w którym przekroczy TM (oby nigdy taki dzień nie nadszedł! )...to już wiem,że w moim domu zagości na stałe jakiś wielkopies-wiek,wygląd-nie ważne...
a moje szczęście wygląda tak