Elisabeta Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) Na chwilkę... Poczytałam dalej... Carlos?! :crazyeye: Ja to dodrze, że to imię się nie przyjęło. :evil_lol: ;) Szarik, Szariczek... :smile: Sharka, pisałyśmy jednocześnie i teraz zobaczyłam Twój post. :-):-) Edited May 10, 2014 by Elisabeta Quote
Olena84 Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 No proszę a wszystkim Carlos się podobał chyba, tyle że po takim czasie nikt sie nie przyzyczai sie do nowego imienia;) Wysłałam numer konta! Quote
magda222 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Elisabeta']Olena, trochę późno przybywam do Szarika. :oops: Przed Wielkanocą trafiłam na wątek z nowych postów. Nikt mnie tu pewnie nie zna... Na szczęście jest Magda. :loveu: Jestem z Jej Rockim. Przebiegłam całą historię, potem zaczęłam czytać... Znam na razie jedną trzecią i nie wiem, co mnie jeszcze czeka... Oczywiście ostatnie strony śledzę już na bieżąco. Szarik to piękny, kochany psiak. I prawdziwy twardziel. Książkę o swoim życiu mógłby napisać. O latach w melinie nikt nic nie wie... Tylko on... :sad: Wzrusza mnie Wasza wierność... To już tyle czasu... Szarik ma na wątku przepiękne zdjęcia. LILUtosi to Artystka. :loveu: A imię Szarik jest piękne. I dobrze, że zostało, choć to ślad smutnej przeszłości. Ono mnie tu przyciągnęło. ;) Olena, dopisz nową deklarowiczkę. :) Moja stała deklaracja to 20 zł miesięcznie od maja. Zgodnie ze swoim zwyczajem wpłacę za jednym razem stałe od maja do grudnia. Czyli 160 zł. Przelewem pocztowym i dlatego będę wpłacać co pół roku. Jeśli oczywiście Szarik Domu nie znajdzie. :) Poproszę o numer konta. Wpłacę w poniedziałek. Poczta ma teraz usługę za 50 gr dodatkowo i pieniądze będą tego samego dnia na koncie. Jakbym miała konto w necie. ;) Przepraszam za gadulstwo. Musiałam zrobić wstęp. ;););) Wątek Szariczka bardzo wziął mnie za serce. Zostanę z chłopakiem. Moja deklaracja nie jest duża, ale zawsze to dodatkowy grosz. W miarę możliwości i w razie potrzeby wesprę dodatkową wpłatą od czasu do czasu.[/QUOTE] Elisabeta :loveu: :multi: :calus: Brak mi słów :loveu: :Rose: :laugh2_2: DZIĘKUJĘ!!! :loveu: :Rose: :buzi: Jesteś Dobrym Psim Duchem :loveu: Quote
Elisabeta Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Olena dziękuję za konto. :-) Imię Carlos albo Karlos jest bardzo ładne... No ale jak Szarik może byc Carlosem? ;);) Magda, ... :loveu: Wzruszyłam się. Przeczytac coś takiego od Magdy222 to nie byle co... To było trochę tak, że jak Cię tu zobaczyłam, to... Szarik stał się jeszcze bardziej kochany. Tak, tak... :loveu: Quote
magda222 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Jejku... :oops: Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie słowa :oops: Ale bardzo dziękuję :loveu: Święta racja... Szarik nie może być Carlosem ;) Quote
Olena84 Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 A kto powie coś miłego o mnie :placz:... Quote
LILUtosi Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ja Olenko! Całkiem sprawna z Ciebie opiekunka Szariczka. :iloveyou: Quote
Olena84 Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='LILUtosi']Ja Olenko! Całkiem sprawna z Ciebie opiekunka Szariczka. :iloveyou:[/QUOTE] Ale 2 i pół godziny musiałam czekac :mad:. Żartuje, dziękuje;) Quote
sharka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 ja w zasadzie miałam już wcześniej serducha przygotowane do wysłania dla Ciebie Oleno i dla Lilu ale jakoś tak mi się zawstydziło i wykasowałam ;) Quote
Olena84 Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 No wiecie co, a ja czekam i czekam:(, nie no żartuje po prostu troche i Szarika trzeba popodrzucac!;) Quote
magda222 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Olenko :loveu: :loveu: :loveu: Przepraszam, byłam w pracy i dopiero wróciłam... Co my byśmy bez Ciebie zrobili??? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elisabeta Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Dzień dobry, Szariczku. :smile: Fajnie tu... :loveu: Quote
LILUtosi Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Szariczek parę dni nie bierze artroflexu i już namiętnie liże łapy. Nie wiem czy ma to związek bo może to te deszcze. Wszystkich łamie i kręci. I oczywiście kanapowo: i zielono a to było już? Quote
magda222 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Jezusicku ale fajnie się mają :loveu: A dlaczego nie bierze artroflexu? Quote
LILUtosi Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Bo się skończył. Wcześniej zamawiała Obraczuś o ile pamiętam do podziału na Szarika i Odi, później Mortes zamówiła butle w rewanżu. No i teraz się skończyło. Quote
magda222 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 A można wiedzieć ile kosztuje taki preparat? On jest na receptę? Quote
Olena84 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='magda222']Olenko :loveu: :loveu: :loveu: Przepraszam, byłam w pracy i dopiero wróciłam... Co my byśmy bez Ciebie zrobili??? :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Ach :lol:, no kto jeszcze? [quote name='Elisabeta']Dzień dobry, Szariczku. :smile: Fajnie tu... :loveu:[/QUOTE] Zawsze tak jest! [quote name='magda222']A można wiedzieć ile kosztuje taki preparat? On jest na receptę?[/QUOTE] No własnie, szybko w takim razie kaske wysyłam! Quote
Elisabeta Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 (edited) Olena, to jeszcze ja napiszę... ;) Znam już cały wątek... Dobrze, że to Ty przejęłaś jego prowadzenie... Jesteś bardzo dobrą Gospodynią i dbasz o Szarika. :loveu: Wprowadzasz miłą atmosferę. Nawet w ciężkich momentach. Głównie finansowo ciężkich. Zajrzałam na Twój profil i w Twoje wątki. Migały mi często w podróżach po Dogo. Teraz widzę, że to wszystko Olena84. :) Za Twoją pomoc dla psiaków wielki szacun i ciepłe uczucia. :iloveyou: Masz bardzo fajne poczucie humoru. Trafiłam na taki wątek... "Rozmowy o niczym"... ;););) Jesteś tak młoda i tyle lat na Dogomanii... :loveu: Jutro wpłacę deklaracje do grudnia. Zaokrąglę i dodam gratis 40 zł. Może przyda się na ten lek dla obolałego Szariczka. :) Edited May 11, 2014 by Elisabeta Quote
magda222 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Elisabeta szkoda, że tak mało takich ludzi jak Ty dołącza do dogomanii... Psiaki mają szczęście, że tu na dogo kiedyś zajrzałaś i zostałaś :) Jestem ciekawa jak do tego doszło? Ktoś Ci to forum pokazał,wciągnął czy przypadkiem trafiłaś? :) Quote
Elisabeta Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Znalazłam stronę dwa lata temu po śmierci mojej ukochanej suni. Zojka - lisiczka... :sad: Katowałam się na dziale Pożegnania. Chociaż była już ze mną następna sunia. Bo ja długo bez psa nie umiem. Tak do trzech tygodni... ;) Potem były na Dogo karmy, legowiska, smycze... Trafiłam na dział Psy w potrzebie i dalszy ciąg, Magda już znasz... Najpierw były Jaszowe Tobołki. Żeby się tam odezwac i licytowac akwarelki Jaszy, zarejestrowałam się. Późno zaczęłam z komputerem, netem i nic na Dogo nie umiem. Tylko posty piszę... ;) Quote
Olena84 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 O kurcze ale mi miło, pewnie zobaczyłaś też że robię wątek bazarkowy od dwóch tygodni:(, chyba moj rekord w aż takim opóźnianiu się, ale dzis konczę i 40% będzie na Szarika. Proszę nie zaglądać na niedozwolone tematy:evil_lol: Quote
Olena84 Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Ledwo żyje, ale zapraszam na bazarek - 40% na Szarika http://www.dogomania.pl/forum/threads/252777-Mega-ksiazki-filmy-bi%C5%BCu-ubrania-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28dla-psa-itp%29-na-4-cele-do-25-05?p=22106481#post22106481 Quote
LILUtosi Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Kanapa Szarika została dziś zjedzona !!!! Uczcijmy minutą ciszy :-( Quote
Olena84 Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='LILUtosi']Kanapa Szarika została dziś zjedzona !!!! Uczcijmy minutą ciszy :-([/QUOTE] A co sie stało? Kto co??? Quote
Recommended Posts