Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zacznę od fotek:

Słownie na momencik bez kołnierza (a i nie dziwię się, że chodzi w kołnierzu, a nie tylko materiałowym ubranku, bo... umiejętności gimnastyczne i wolę dobrania się do siebie samego ma ogromną).

Posted

I dalsze:

[video=youtube;Nan88qR1Mts]http://www.youtube.com/watch?v=Nan88qR1Mts[/video]

I tu niefajna niespodzianka ale a propos Bingo. :roll: Zarejestrowałam zaledwie małą przygrywkę. Iksik nie ucierpiał. :shake: :lol: Szerzej opiszę to na wątku Bingo.

[video=youtube;U510cmjdIZ8]http://www.youtube.com/watch?v=U510cmjdIZ8[/video]

Posted

I jeszcze...

I cóż... Tu się nie popiszę słowotokiem, bo... Iks to PIES ZŁOTO!!! :loveu: W moim odczuciu w pełni nadający się do domu, nie jest zaczepny wobec innych psiaków, przełagodny i w człowieka, którego uzna za swego pana będzie wpatrzony jak w obrazek (to widziałam, gdy spoglądał na Sylwię). Rewelacyjny materiał na przyjaciela, takiego psa - cienia człowieka. Nie sposób się w nim nie zakochać. Jego uwaga jest nienachalnie skupiona na człowieku... Aż nie wiem, co dodać.

Od strony zdrówka... Zaglądaniem w pycholka go nie stresowałam. Iksik jest żywotny i na pełnym chodzie. Teraz tylko go podkarmić (choć chudy nie jest) i wio do najlepszego domku pod słońcem. Nie ukrywam, podbił mnie całym sobą, dla mnie to pies marzenie!!! :loveu: Nie pojmę, że tyle czasu się błąkał. Pysiak do zacałowania ze spojrzeniem mówiącym: "Tylko mnie kochaj i daj się pokochać."

Posted

Dogo07 napisał(a):
Już ogłoszenia są robione dla psiaczka ?

Dziś mam popołudnie z grzebaniem w Sylwii kompie. Jutro zrobię Iksikowi tekst i startuję z ogłoszeniami. Jak wspomniałam wcześniej (a mam nadzieję, że wspomniałam) czekałam z ogłoszeniami do odbioru psa po zabiegu (by mieć pewność, że wszystko gra) i do mojej wizyty u niego.

Posted

majqa napisał(a):
Dziś mam popołudnie z grzebaniem w Sylwii kompie. Jutro zrobię Iksikowi tekst i startuję z ogłoszeniami. Jak wspomniałam wcześniej (a mam nadzieję, że wspomniałam) czekałam z ogłoszeniami do odbioru psa po zabiegu (by mieć pewność, że wszystko gra) i do mojej wizyty u niego.

Izuś , to Ty napisz tekst ,a ja Cię wyręcze w ogłoszeniach :)

Posted

Jak to nie ma za co? Daruj! :loveu: Swoje wiem. :roll:

Robię więc tekst/ wrzucam tutaj, Ty puszczasz ogłoszenia/ wstawiasz wykaz stron na wątek, a ja dostukam na brakujących stronach, co już mi ratuje skórę.

Borówko, podeślij mi na PW proszę swój mail. Prześlę zdjęcia, mam ich zgrupowanie. Chcę Ci oszczędzić błąkania się po wątku wstecz.

Aha, o kociaku pamiętam - Łódź - W-wa. :razz: W razie potrzeby dam znać (i tu z kolei proszę Cię o kom. na PW, jeśli to nie problem, bo czasem coś się "urodzi" na szybko i wtedy PW zawodzi.

Edit:
Jutro Sylwia jedzie z Bingo na przegląd/ ogląd do pani doktor.

Posted

majqa napisał(a):
Jak to nie ma za co? Daruj! :loveu: Swoje wiem. :roll:

Robię więc tekst/ wrzucam tutaj, Ty puszczasz ogłoszenia/ wstawiasz wykaz stron na wątek, a ja dostukam na brakujących stronach, co już mi ratuje skórę.

Borówko, podeślij mi na PW proszę swój mail. Prześlę zdjęcia, mam ich zgrupowanie. Chcę Ci oszczędzić błąkania się po wątku wstecz.

Aha, o kociaku pamiętam - Łódź - W-wa. :razz: W razie potrzeby dam znać (i tu z kolei proszę Cię o kom. na PW, jeśli to nie problem, bo czasem coś się "urodzi" na szybko i wtedy PW zawodzi.

Edit:
Jutro Sylwia jedzie z Bingo na przegląd/ ogląd do pani doktor.

Zaraz wysyłam PW :)

Posted

IVV napisał(a):
bjie od niego jakas taka rownowaga i spokoj...to musi byc bardzo madry pies...

się zgodzę z Tobą ;)
Bardzo mądry psiak jest na pewno, samo to jak pozwalał sobie pomóc mówi wiele.