majqa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zacznę od fotek: Słownie na momencik bez kołnierza (a i nie dziwię się, że chodzi w kołnierzu, a nie tylko materiałowym ubranku, bo... umiejętności gimnastyczne i wolę dobrania się do siebie samego ma ogromną). Quote
majqa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 I dalsze: [video=youtube;Nan88qR1Mts]http://www.youtube.com/watch?v=Nan88qR1Mts[/video] I tu niefajna niespodzianka ale a propos Bingo. :roll: Zarejestrowałam zaledwie małą przygrywkę. Iksik nie ucierpiał. :shake: :lol: Szerzej opiszę to na wątku Bingo. [video=youtube;U510cmjdIZ8]http://www.youtube.com/watch?v=U510cmjdIZ8[/video] Quote
__Lara Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Jak można się w nim nie zakochać :D :D :D Quote
majqa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 I jeszcze... I cóż... Tu się nie popiszę słowotokiem, bo... Iks to PIES ZŁOTO!!! :loveu: W moim odczuciu w pełni nadający się do domu, nie jest zaczepny wobec innych psiaków, przełagodny i w człowieka, którego uzna za swego pana będzie wpatrzony jak w obrazek (to widziałam, gdy spoglądał na Sylwię). Rewelacyjny materiał na przyjaciela, takiego psa - cienia człowieka. Nie sposób się w nim nie zakochać. Jego uwaga jest nienachalnie skupiona na człowieku... Aż nie wiem, co dodać. Od strony zdrówka... Zaglądaniem w pycholka go nie stresowałam. Iksik jest żywotny i na pełnym chodzie. Teraz tylko go podkarmić (choć chudy nie jest) i wio do najlepszego domku pod słońcem. Nie ukrywam, podbił mnie całym sobą, dla mnie to pies marzenie!!! :loveu: Nie pojmę, że tyle czasu się błąkał. Pysiak do zacałowania ze spojrzeniem mówiącym: "Tylko mnie kochaj i daj się pokochać." Quote
majqa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Isadora7 napisał(a):mordziaka ma przesympatycznego Gdyby nie moja bonanza domowa już bym go zgarniała. :-( Jest boski! :-) Quote
IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 bjie od niego jakas taka rownowaga i spokoj...to musi byc bardzo madry pies... Quote
mamanabank Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A tu widać jak ma ładnie przodek wytrymowany :p :p :p http://img840.imageshack.us/img840/6052/p1090822.jpg Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 On jest przecudny ! :) IKSIKU , musisz chwycić za serce jakiegoś fana jamników , oj musisz ! Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Już ogłoszenia są robione dla psiaczka ? Quote
majqa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):Już ogłoszenia są robione dla psiaczka ? Dziś mam popołudnie z grzebaniem w Sylwii kompie. Jutro zrobię Iksikowi tekst i startuję z ogłoszeniami. Jak wspomniałam wcześniej (a mam nadzieję, że wspomniałam) czekałam z ogłoszeniami do odbioru psa po zabiegu (by mieć pewność, że wszystko gra) i do mojej wizyty u niego. Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 majqa napisał(a):Dziś mam popołudnie z grzebaniem w Sylwii kompie. Jutro zrobię Iksikowi tekst i startuję z ogłoszeniami. Jak wspomniałam wcześniej (a mam nadzieję, że wspomniałam) czekałam z ogłoszeniami do odbioru psa po zabiegu (by mieć pewność, że wszystko gra) i do mojej wizyty u niego. Izuś , to Ty napisz tekst ,a ja Cię wyręcze w ogłoszeniach :) Quote
majqa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 O, Bogini!!! :loveu: Dziękuję!!! :multi: Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 majqa napisał(a):O, Bogini!!! :loveu: Dziękuję!!! :multi: Izuś :oops::oops::oops: Nie ma za co , jak jestem chora i w domu siedzę ,to chociaż ogłoszenia porobię ;) Quote
majqa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jak to nie ma za co? Daruj! :loveu: Swoje wiem. :roll: Robię więc tekst/ wrzucam tutaj, Ty puszczasz ogłoszenia/ wstawiasz wykaz stron na wątek, a ja dostukam na brakujących stronach, co już mi ratuje skórę. Borówko, podeślij mi na PW proszę swój mail. Prześlę zdjęcia, mam ich zgrupowanie. Chcę Ci oszczędzić błąkania się po wątku wstecz. Aha, o kociaku pamiętam - Łódź - W-wa. :razz: W razie potrzeby dam znać (i tu z kolei proszę Cię o kom. na PW, jeśli to nie problem, bo czasem coś się "urodzi" na szybko i wtedy PW zawodzi. Edit: Jutro Sylwia jedzie z Bingo na przegląd/ ogląd do pani doktor. Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 majqa napisał(a):Jak to nie ma za co? Daruj! :loveu: Swoje wiem. :roll: Robię więc tekst/ wrzucam tutaj, Ty puszczasz ogłoszenia/ wstawiasz wykaz stron na wątek, a ja dostukam na brakujących stronach, co już mi ratuje skórę. Borówko, podeślij mi na PW proszę swój mail. Prześlę zdjęcia, mam ich zgrupowanie. Chcę Ci oszczędzić błąkania się po wątku wstecz. Aha, o kociaku pamiętam - Łódź - W-wa. :razz: W razie potrzeby dam znać (i tu z kolei proszę Cię o kom. na PW, jeśli to nie problem, bo czasem coś się "urodzi" na szybko i wtedy PW zawodzi. Edit: Jutro Sylwia jedzie z Bingo na przegląd/ ogląd do pani doktor. Zaraz wysyłam PW :) Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 majqa napisał(a):Odebrane, a foty właśnie idą. :-) Już dostałam foty :) Czekam na tekst i biorę się za ogłoszenia :p Quote
majqa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 OKI. :-) Zdrowiej Borówko! :-) Bakcylom mówimy STOP! :-) Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 majqa napisał(a):OKI. :-) Zdrowiej Borówko! :-) Bakcylom mówimy STOP! :-) Dziękuję :) :loveu: Quote
papatkiole Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 IVV napisał(a):bjie od niego jakas taka rownowaga i spokoj...to musi byc bardzo madry pies... się zgodzę z Tobą ;) Bardzo mądry psiak jest na pewno, samo to jak pozwalał sobie pomóc mówi wiele. Quote
Recommended Posts