zadra Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 E-S napisał(a):A który to jest "nasz", bo ja nie wiem. Wystarczy,że wie IVV, ponieważ to ona podejmuje decyzję. I jeszcze jedna rada: na dogo nie operujemy danymi personalnymi. Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 zadra napisał(a):Iwona u nas kastracja ok 100 pln w najwyższym standardzie.Jesli sie zdecydujesz wykapie Kajtka przed zabiegiem(oczywiście gratis) i do Funi pojedzie za kilka godzin suchy,pachnący,bez jajeczek. Oczywiście dopłacimy brakującą kwotę. Zadra oczywiscie ,ze sie zgadzam :) WIELKIE DZIEKI !!!! strasznie sie ciesze ,ze maly nie bedzie musial cierpiec !!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
eve-w Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 IVV napisał(a):wiesz, nie potrzebuje twoich rad i dysponowania moimi pieniedzmi , z tego co zauwazylam gdziekolwiek jestes jest tylko problem ,wiec jesli nie podoba ci sie ten watek wcale nie bedziesz tu mile widziana i pozostaw pewne tematy miedzy mna a Funia koniec tematu To zacznij wreszcie myśleć w kategoriach zimna Polska a nie wymagaj Bóg wie czego bo TY płacisz. Może i Ty płacisz ale nie Ty jesteś z psem na co dzień, nie karmisz go, nie widzisz, nie głaszczesz, oprócz wirtualnej nie sprawujesz nad nim żadnej opieki. Nie zobaczyłaś hotelu na żywo ani razu, nie poznałaś właścicielki (jak może była s w Polsce) więc nie stawiaj wymagań bo TY płacisz. Nie jesteś tu od tego, żeby mieć niesłuszne pretensje o rzeczy awykonalne, Pani Prezes.... Quote
E-S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 W porządku, cześć i czołem, życzę miłej współpracy, też nie będę się już się wtrącać, bo nie finansuję tego psa. Przykro mi tylko. Quote
anita_happy Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 uuups...ale sie porobiło..i u Kajtka wicher zawiał...echh... bitwe o jajocięcie kto wygrał:) ooo widzę, że zadra..../zadra niezły nick ;)/ koniec balu i do roboty ogłoszenia rozwieszać :) bez tego..to z jajami czy bez pies dalej bez Domu:) p.s. a jak deszcz pada i psy namakają to co? /to pytanie retoryczne...nie szukam odpowiedzi/ moja jedna sucz jak usłyszy, ze deszcz pada to błaga zeby ja na deszcz wywalić...i kółka w błocie śmiga... Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 trzeba chlopaka oglaszac gdzie sie tylko da:cool3: jest piekny i mlody -jak to fajnie brzmi :evil_lol:- wiec miejmy nadzieje ,ze go ktos szybko pokocha mam nadzieje ,ze sunia Funi czuje sie juz lepiej :roll: Quote
zadra Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 IVV napisał(a):trzeba chlopaka oglaszac gdzie sie tylko da:cool3: jest piekny i mlody -jak to fajnie brzmi :evil_lol:- wiec miejmy nadzieje ,ze go ktos szybko pokocha mam nadzieje ,ze sunia Funi czuje sie juz lepiej :roll: I takiego planu sie trzymajmy. Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 strasznie mi przykro Funi z powodu Twojej suni :( najwazniejsze ,ze juz nie cierpi ... Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 O, widzę, że ruch u chłopaka ... już chyba atmosfera się oczyściła :p ... skacz maluchu po nowy domek, a po drodze jeszcze zrób coś z tymi rodowymi klejnotami ;) Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nikt tu do ciebie maluszku nawet nie zaglada ? :( Quote
Ewanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dzień dobry przystojniaku ... pokazuj się światu :) Quote
rita60 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 -alegratka.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -kokosy.pl -CafeAnimal -ofertka.pl -OLX POWODZENIA MAŁY:loveu: Quote
Tola Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 rita60 napisał(a):-alegratka.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -kokosy.pl -CafeAnimal -ofertka.pl -OLX POWODZENIA MAŁY:loveu: Super:lol: Pięknie dziękuję:loveu: Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 allegro dla kurdupla:P http://allegro.pl/show_item.php?item=1220738292 Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 anita_happy napisał(a):allegro dla kurdupla:P http://allegro.pl/show_item.php?item=1220738292 Super:loveu: Quote
agada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Rzeczywiście suchelec straszny, zapisuję się do grona wielbicielek. Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 sie pokazujemy i o ogłoszenia prosimy Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dzieki Anita i Rita :) moze go ktos wypatrzy ! :cool3: Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 IVV napisał(a):dzieki Anita :) jor łelkom :P ładny ten budrysek...ma łądne oczka..jakby mu tak pyknac foteczke jak prosi o paróweczke...echhh Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no tak ,masz racje przydaly by sie jakies fajne zdjecia ...poczekamy na Kasie Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jestem i ja na zaproszenie IVV :) w wolnej chwili przejrzę wątek chudzinki... Quote
ilon_n Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ja również zaglądam do chudziny. No faktycznie Kajtek to nie imię dla takiego przystojniaka :no-no-no: Czy już jest przechrzczony? Quote
Recommended Posts