Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
A który to jest "nasz", bo ja nie wiem.

Wystarczy,że wie IVV, ponieważ to ona podejmuje decyzję.
I jeszcze jedna rada: na dogo nie operujemy danymi personalnymi.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zadra napisał(a):
Iwona u nas kastracja ok 100 pln w najwyższym standardzie.Jesli sie zdecydujesz wykapie Kajtka przed zabiegiem(oczywiście gratis) i do Funi pojedzie za kilka godzin suchy,pachnący,bez jajeczek.
Oczywiście dopłacimy brakującą kwotę.

Zadra oczywiscie ,ze sie zgadzam :) WIELKIE DZIEKI !!!! strasznie sie ciesze ,ze maly nie bedzie musial cierpiec !!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

IVV napisał(a):
wiesz, nie potrzebuje twoich rad i dysponowania moimi pieniedzmi , z tego co zauwazylam gdziekolwiek jestes jest tylko problem ,wiec jesli nie podoba ci sie ten watek wcale nie bedziesz tu mile widziana
i pozostaw pewne tematy miedzy mna a Funia
koniec tematu

To zacznij wreszcie myśleć w kategoriach zimna Polska a nie wymagaj Bóg wie czego bo TY płacisz. Może i Ty płacisz ale nie Ty jesteś z psem na co dzień, nie karmisz go, nie widzisz, nie głaszczesz, oprócz wirtualnej nie sprawujesz nad nim żadnej opieki. Nie zobaczyłaś hotelu na żywo ani razu, nie poznałaś właścicielki (jak może była s w Polsce) więc nie stawiaj wymagań bo TY płacisz. Nie jesteś tu od tego, żeby mieć niesłuszne pretensje o rzeczy awykonalne, Pani Prezes....

Posted

W porządku, cześć i czołem, życzę miłej współpracy, też nie będę się już się wtrącać, bo nie finansuję tego psa. Przykro mi tylko.

Posted

uuups...ale sie porobiło..i u Kajtka wicher zawiał...echh...
bitwe o jajocięcie kto wygrał:)
ooo widzę, że zadra..../zadra niezły nick ;)/

koniec balu i do roboty ogłoszenia rozwieszać :)

bez tego..to z jajami czy bez pies dalej bez Domu:)

p.s.
a jak deszcz pada i psy namakają to co? /to pytanie retoryczne...nie szukam odpowiedzi/
moja jedna sucz jak usłyszy, ze deszcz pada to błaga zeby ja na deszcz wywalić...i kółka w błocie śmiga...

Posted

trzeba chlopaka oglaszac gdzie sie tylko da:cool3: jest piekny i mlody -jak to fajnie brzmi :evil_lol:- wiec miejmy nadzieje ,ze go ktos szybko pokocha

mam nadzieje ,ze sunia Funi czuje sie juz lepiej :roll:

Posted

IVV napisał(a):
trzeba chlopaka oglaszac gdzie sie tylko da:cool3: jest piekny i mlody -jak to fajnie brzmi :evil_lol:- wiec miejmy nadzieje ,ze go ktos szybko pokocha

mam nadzieje ,ze sunia Funi czuje sie juz lepiej :roll:

I takiego planu sie trzymajmy.

Posted

O, widzę, że ruch u chłopaka ... już chyba atmosfera się oczyściła :p

... skacz maluchu po nowy domek, a po drodze jeszcze zrób coś z tymi rodowymi klejnotami ;)

Posted

rita60 napisał(a):
-alegratka.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-kokosy.pl
-CafeAnimal
-ofertka.pl
-OLX