anita_happy Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 funiu - błagam - zmien tytuł....dział...bo serce boli jak sie pokazuje na tablicy - new wiadomosci..:( Quote
funia Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 anita_happy napisał(a):funiu - błagam - zmien tytuł....dział...bo serce boli jak sie pokazuje na tablicy - new wiadomosci..:( Nie moge Anitko .....Daj jeszcze troche czasu .... Quote
IVV Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 dziekuje ....my wszyscy tez pamietamy ............................................:( Quote
funia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 ......................................................................................... Quote
Tola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja tez dołączam do osób, które wspominają.... Chciałam zaproponowac na zamojskim - w związku z tym czasem refleksji - miejsce na wspomnienia naszych własnych psów, które odeszły i tych wszystkich, które były nam bliskie, a których nie ma juz posród nas. Ale tam teraz nie ada się juz nic zrobic. Quote
Ewanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Też wspominam przystojniaka i jakoś nie mogę usunąć z subskrypcji .................. :( Quote
baster i lusi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie P A M I Ę T A M Quote
Recommended Posts