Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj przystojniaku, widzę, że ciotki żarty sobie z Ciebie robią ... biegaj na spacerek :)

... nasza tymczasowiczka, Lena też wskakuje na Zorbę, dwa razy od niej większego .... wykorzystuje sytuację, gdy on leży i wtedy mu pokazuje jak to się robi i kto tu rządzi ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
tu trza chlopa reklamowac ;) jaki cudowny!!!!!

A to się akurat zgadza, jest cudowny - dla takich co lubią myśliwce postrzelone, nigdy nie do ułożenia do końca, zawsze ze swoim marginesem niezależności i szaleństwa nie do opanowania w fazie fiksum dyrdum. Dla starszej pani poszukującej pieska - kanapowca z temperamentem 15 letniego kota kastrata - stanowczo odradzam. Snobom - też odradzam, wszystko im zniszczy bawiąc się i w momencie kiedy akurat będą chcieli zrobić lans i pochwalić się pieskiem przed sąsiadem coby mu gul skoczył, bo to i ze schrosniska - patrz pan jakie serce dobre mamy - i w typie rasy, piękny - to im momentalnie taki numer wytnie, że rajstopy i szczęki wszystkim opadną :D
Niestety - kandydat na pana Kajtka-Huntera też musi być lekko postrzelony, inaczej z nim nie wytrzyma :D

Posted

IVV napisał(a):
E-S trzeba sklonowac:eviltong: ona ma najwieksze serce dla takich postrzelencow :cool3:

A żebyś wiedziała, w dodatku jakbym była w 3 osobach, a wiadomo - omne trinum perfectum - to byłabym w stanie Bugiego dopilnować :D
Jak wyszedł ze schroniska - identycznie zachowywał się jak Hunter, nawet gorzej - bo ścigał i gwałcił listonosza oraz zgwałcił nawet ... skrzynkę z jabłkami i oczywiście w domu się załatwiał, bo nic nie jarzył po 2 latach w schronie.
Sporo czasu zajmuje opanowywanie psa w typie tej rasy co Hunter .... i nigdy nie będzie do końca opanowany.

Posted

Nie ,no z ta skrzynka na jabłka to sie posikałam ze śmiechu ....Dzisiaj nie zauwazyłam zadnego gwałtu ,ALE stanał bezczelnie podniósł noge i nasikał na biedną Tosię aż po niej ściekało ....To trzeba byc typkiem...

Posted

funia napisał(a):
Nie ,no z ta skrzynka na jabłka to sie posikałam ze śmiechu ....Dzisiaj nie zauwazyłam zadnego gwałtu ,ALE stanał bezczelnie podniósł noge i nasikał na biedną Tosię aż po niej ściekało ....To trzeba byc typkiem...

No, zaznaczył ją sobie - znaczitsa - jego jest.
Jak to mówią - co macane należy do macanta - tym bardziej zasikanie, nie ? :D

Posted

IVV napisał(a):
niezly artysta ;) he,he,he
no i jak takiego lajdusa nie uwielbiac ? :)

Nie da się :D Taki pies to wcielona radość, życie, ze wszystkimi jego nieprzewidywalnymi szaleństwami, lek na wszystkie smutki i depresje, a te tam takie małe zniszczonka, bałaganik, to tam tego się nie liczy.

Posted

E-S napisał(a):
Nie da się :D Taki pies to wcielona radość, życie, ze wszystkimi jego nieprzewidywalnymi szaleństwami, lek na wszystkie smutki i depresje, a te tam takie małe zniszczonka, bałaganik, to tam tego się nie liczy.

tez mysle ,ze sama radosc :)
tylko ,ze trzeba psa tak baaardzo kochac by to wiedziec

Posted

IVV napisał(a):
tez mysle ,ze sama radosc :)
tylko ,ze trzeba psa tak baaardzo kochac by to wiedziec

I taki dom musi się dla niego znaleźć - który kocha NAPRAWDĘ.

Posted

funia napisał(a):
Kastracja umówiona na poniedziałek godz 9 .

Będę trzymała kciuki :)
Ewanka ma rację - po kastracji chirurgicznej hormony wyciszają się nawet do 8 miesięcy, a przez kilka tygodni - do 6 tygodni o ile pamiętam - pies jest jeszcze płodny ...

Posted

rita60 napisał(a):
No nie wiem:razz:

Nie, przy tej kastracji bezszwowej pies po wybudzeniu zaczyna fikać jak i przed, już to przerabiałam i ja i Funia, nie kapują się zupełnie, że coś się zmieniło, trochę wylizują worek mosznowy - ale powinny bo w ten sposób oczyszcza się wnętrze. A tak, po minięciu oszołomienia po narkozie pies jest taki sam jak przed kastracją. TAKI SAM - czyli serii gwałtów nie będzie to koniec :D