Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

E-S zostawila mi 70 zł na kastracje Huntera .Czyli połowe.Rozmawiałam juz z wetem o kastracji .Wraca za tydzień .I wtedy to zrobimy .Rozumie juz podstawowe komendy .Nie wolno ,nie skacz co nie oaznacza ze je za kazdym razem przestrzega .Wraca tez w 8 na 10 przypadków do kojca ( jak mu sie mówi Hunter na miejsce ) .Myslę ,ze to dlatego ze kojarzy mu sie z jedzeniem w misce .Bo zawsze coś tam podrzuce na zwabienie go .Wdrozył sie juz w rytm naszego dnia i jest całkiem niezle .
Mam nadzieje ,ze po tym zabiegu da spokój bo próbuje naprawde już skakac po wszystkich ....nawet po staruszku Marcelu ,ale jak mu sie odwarknie to rezygnuje .Najwiekszym obiektem seksualnym jest ( bez efektu bo nie pozwalamy na to) Tosia ,Nie wiem moze hormony które wydziela sa dla niego bardzo necące.
Apetyt ma ogromny .Wczoraj juz po kolacji dorwał sie do karmy ,której nie zdazyłam przykryc i wyjadał na oslep wszysttko .Po takiej dawce podejrzewam ,ze boks disiaj do szorowania .Jego organizm i tak oczyszcza się cały czas bo kupy fatalne ,duzo i często ( tak jak zagłodzona Haska )Nie ma jeszcze u niego prawidłowego trawienia i przyswajania tak mnie się wydaje .

Posted

IVV napisał(a):
co wy z tym zboczeniem ? u psow nie ma czegos takiego ,chlopak dominujacy i tyle :)

Teterete, ale to wiadomo i nuuudy, oczywsta oczywistość, ciekawiej napisać i przeczytać, że no patrz pani: gieje! zboczone jakieś ! :D

Posted

a mnie Kajtek bardziej pasuje do takiego postrzeleńca,którego wszedzie pełno :) na Kajtkowego psiula nie można być przecież władczym Panem bo to imię miękko wywołuje banana na twarzy ,jak chłopak spoważnieje to będzie prawdziwym Hunterem :)