IVV Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 czekamy na wiadomosci od Funi o terminie kastracji Quote
rita60 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Joodith napisał(a):Ależ erotoman z niego :roflt: No coz,nikt nie jest doskonały;):evil_lol: Quote
funia Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 E-S zostawila mi 70 zł na kastracje Huntera .Czyli połowe.Rozmawiałam juz z wetem o kastracji .Wraca za tydzień .I wtedy to zrobimy .Rozumie juz podstawowe komendy .Nie wolno ,nie skacz co nie oaznacza ze je za kazdym razem przestrzega .Wraca tez w 8 na 10 przypadków do kojca ( jak mu sie mówi Hunter na miejsce ) .Myslę ,ze to dlatego ze kojarzy mu sie z jedzeniem w misce .Bo zawsze coś tam podrzuce na zwabienie go .Wdrozył sie juz w rytm naszego dnia i jest całkiem niezle . Mam nadzieje ,ze po tym zabiegu da spokój bo próbuje naprawde już skakac po wszystkich ....nawet po staruszku Marcelu ,ale jak mu sie odwarknie to rezygnuje .Najwiekszym obiektem seksualnym jest ( bez efektu bo nie pozwalamy na to) Tosia ,Nie wiem moze hormony które wydziela sa dla niego bardzo necące. Apetyt ma ogromny .Wczoraj juz po kolacji dorwał sie do karmy ,której nie zdazyłam przykryc i wyjadał na oslep wszysttko .Po takiej dawce podejrzewam ,ze boks disiaj do szorowania .Jego organizm i tak oczyszcza się cały czas bo kupy fatalne ,duzo i często ( tak jak zagłodzona Haska )Nie ma jeszcze u niego prawidłowego trawienia i przyswajania tak mnie się wydaje . Quote
IVV Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 z tego co Funiu piszesz to chlopak zupelnie normalny;) ja tez podesle Ci to 70zl na kastracje ,tylko daj znak kiedy Quote
IVV Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Kajtus pokazuj sie jaki jestes przystojny ;) Quote
Joodith Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cześć KJajtku niewyżyty ;) Ciekawe co Ty zrobisz bez jajeczek... Quote
rita60 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Joodith napisał(a):Cześć KJajtku niewyżyty ;) Ciekawe co Ty zrobisz bez jajeczek... To samo,co z jajeczkami:evil_lol:;) Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 a tacy byliśmy najlepsi kumple: przed wiadomo czym ..... ujawnieniem zboczenia giejowkiego u Huntera .... Quote
IVV Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 co wy z tym zboczeniem ? u psow nie ma czegos takiego ,chlopak dominujacy i tyle :) Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 IVV napisał(a):co wy z tym zboczeniem ? u psow nie ma czegos takiego ,chlopak dominujacy i tyle :) Teterete, ale to wiadomo i nuuudy, oczywsta oczywistość, ciekawiej napisać i przeczytać, że no patrz pani: gieje! zboczone jakieś ! :D Quote
IVV Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 tu trza chlopa reklamowac ;) jaki cudowny!!!!! Quote
sonia71 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 a mnie Kajtek bardziej pasuje do takiego postrzeleńca,którego wszedzie pełno :) na Kajtkowego psiula nie można być przecież władczym Panem bo to imię miękko wywołuje banana na twarzy ,jak chłopak spoważnieje to będzie prawdziwym Hunterem :) Quote
Recommended Posts