Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Gratki :klacz: ja bym mogła nie pracować :D tylko nie udało mi się z bogatym mężem :D[/QUOTE]

zawsze można wymienić na "lepszy" model :evil_lol:

Posted

Kinga moim zadaniem beda rozrachunki :lol: i księgowanie faktur ;)

Wiecie ja tez mym mogła nie pracowac, jakby mnie na to stac było. Ale ilez mozna siedzieć na głowie mamie heh:(

Fajnie się siedziało w domu ale juz zaczynałam miec z lekka deprechę...

A Tazzio z TZ siedzi bo on ma akurat urlop 2 tygodnie;) zrezta no musi dac rade sam taka kolej rzyczy;)

jak byłam w kielcach to też siedział sam;) od 7.30 do 16. Tylko mnie denerwuje bo rano mi kupy nie chce zrobić :zalamka:

Posted

Co do kupowych problemów, to się przyłączam. Liz najchętniej koło 12 by robiła. Już nie wiem o której ją karmić :/ Za to nagradzanie trochę zmotywowało, ale jak nie pora, to na siłę nic z tego :/

Posted

[quote name='zerduszko']Co do kupowych problemów, to się przyłączam. Liz najchętniej koło 12 by robiła. Już nie wiem o której ją karmić :/ Za to nagradzanie trochę zmotywowało, ale jak nie pora, to na siłę nic z tego :/[/QUOTE]

no ja nie wiem co mam z nim zrobić jak sie nie przestawi:mdleje: bedzie czekał do 16 :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie pocieszę Cię, ja 2 lata czekam na przestawienie. A o której Tazz je kolację?[/QUOTE]

jak mnie nie było to jak o 18 zeby właśnie rano kupe robic. i i tak nic z tego :shake:

Posted

no proszę,do tej pory temat kupowy był tylko u malawaszki :eviltong:

ja swojego psa nauczyłam,że siku robił na polecenie,przydawało się w momencie pośpiechu

próbujesz aby najpierw ważne sprawy załatwił a potem latanie?

gratulacje

Posted

[quote name='zerduszko']18 też jest dla Liz kiepska. Mi ostatnio działało o 21-22, to nie robiła na noc i rano raz dwa się załatwiała. A teraz znów nie.[/QUOTE]

Wogule ejst kiedpska bo teraz jak jestem to zazwyczaj kolo 20 wracamy z wybiegu/szkolenia to dostaje później :lol:
[quote name='wilczy zew']no proszę,do tej pory temat kupowy był tylko u malawaszki :eviltong:

ja swojego psa nauczyłam,że siku robił na polecenie,przydawało się w momencie pośpiechu

próbujesz aby najpierw ważne sprawy załatwił a potem latanie?

gratulacje[/QUOTE]
Z siku nie mam problemu.Wychodzimy przed dom i wskazuje skwerek mój zielony i każę sikac i sika.

Z kupa mamy problem.

A co do najpierw wszytsko potem bieganie to nie mam problemu. Bo mamy osobne spacery na potrzeby a osobne na ganianie :lol:A kupa sie rozpowszechnia :lol:

Posted

no mnie juz od lat niestety inaczej nie wychodzi jak najsamprzod pobiegac a potem grube i nie wiem czy to dlatego ze maja takie mozliwosci czy bo takie sa ale chyba te miejskie mialy wlasnie na odwyrtkie najsamprzod zrobic co trza a potem biegac
skleroza nie boli ale trza sie naglowic hihihi

ale ja to mam zupelnie insza inszosc, z samego rana jak ino da sie mnie obudzic tak miedzy 5a7 idziemy na spaceroobchod wsiego wiec sie i wylataja i pozalatwiaja

Posted

[quote name='Saththa']Wogule ejst kiedpska bo teraz jak jestem to zazwyczaj kolo 20 wracamy z wybiegu/szkolenia to dostaje później :lol:

Z siku nie mam problemu.Wychodzimy przed dom i wskazuje skwerek mój zielony i każę sikac i sika.

Z kupa mamy problem.

A co do najpierw wszytsko potem bieganie to nie mam problemu. Bo mamy osobne spacery na potrzeby a osobne na ganianie :lol:A kupa sie rozpowszechnia :lol:[/QUOTE]

to tak jak u mnie:)

Posted

Ja tam nie mam żadnych kupowych problemów z Foksiastą, uregulowana jest hihih. A siku robi właściwie na komendę i doskonale wie ,kiedy idę z nią tylko po to by się załatwiła,a kiedy na dłuższy spacer ;)

Posted

Nasze mogą zrobić w ogródku, ale Lump trzyma zwykle i czeka na wyjście do lasu, więc jak tylko tam dojdzie, to od razu robi :)

Posted

M@d napisał(a):
Nasze mogą zrobić w ogródku, ale Lump trzyma zwykle i czeka na wyjście do lasu, więc jak tylko tam dojdzie, to od razu robi :)

No przeca w domu swoim nie bedzie robił;) Na terenie ;)
eria napisał(a):
Ja tam nie mam żadnych kupowych problemów z Foksiastą, uregulowana jest hihih. A siku robi właściwie na komendę i doskonale wie ,kiedy idę z nią tylko po to by się załatwiła,a kiedy na dłuższy spacer ;)

Heh my po 5 dniach i ani razu rano kupa... robi kolo 13 jak TZ z nim wychodzi... Zaraz bedzie do 16.30 czekał jak się nie ogarnie hhe

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Jak to? Co zrobiłaś?

Ja nic nie zrobiłam :obrazic: sama się zepsuła, kabelek przy wtyczce się poluzował :mad: i doooooopcia. Ale pojechałam do sklepu i kupiłam nowa bez kabelka niech się teraz nie zepsuje :modla: