wilczy zew Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 takiej fryzury jeszcze nie widziałam,ciekawa poka Tazzika w nowym łańcuszku,jaka długość,z blaszką do grawerowania nie było Quote
Saththa Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 eria napisał(a):fajnie! podoba mi się taka asymetria ! :) malawaszka napisał(a):bombowo :klacz: Dziekuję;) wilczy zew napisał(a):takiej fryzury jeszcze nie widziałam,ciekawa poka Tazzika w nowym łańcuszku,jaka długość,z blaszką do grawerowania nie było łańcuszek ejst takiej samej grubości jak stary tylko krótszy;) Mierzyliśmy taki delikatny malutki ale ja to się bałam czy mi przypadkiem jak Tazzio szarpnie o n nie pęknie hmmm I niestety zdjecia nie mam, po piatku zrobie. Jutro wstawie wczorajsze wybiegowe. I ide lulu bo ledwo widzę bo się mój organizm zbuntował w koncu heh Quote
junoo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 achhh super fryzurka, miałam kiedyś podobną ;) teraz zapuszczam na jakiegoś dredka :D mysle o takim kucyku 3 - 5 dredków i jakaś fikuśna asymetryczna fryzurka :D Quote
WATACHA Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 I mi się podoba :). Wilczy Zew, a TY dalej szukasz tego łańcuszka z blaszką do grawerowania?Jak chcesz to ja mogę u siebie w zoologicznych popytać? Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 fajna fryzurka i kolorek też niezły, mi obecnie podoba się rudy. :cool3: pasuje ci ta nowa kompozycja. ;) Quote
wilczy zew Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 WATACHA napisał(a): Wilczy Zew, a TY dalej szukasz tego łańcuszka z blaszką do grawerowania?Jak chcesz to ja mogę u siebie w zoologicznych popytać? szukam,u mnie są bez blaszek :placz: jak możesz to popytaj dobra kobieto :iloveyou: 55cm,raczej delikatniejszy niż masywny Quote
Tekla64 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ej super wygladasz!!! bardzo mnie sie podoba znaczy oba jestescie wyfryzowani i eleganckie mmmm zarypiscie musicie razem wygladac Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 justyska2 napisał(a):achhh super fryzurka, miałam kiedyś podobną ;) teraz zapuszczam na jakiegoś dredka :D mysle o takim kucyku 3 - 5 dredków i jakaś fikuśna asymetryczna fryzurka :D Oooooo mi się dredy podobaja ale nigdy bym ich sobie nie zrobiła;) WATACHA napisał(a):I mi się podoba :). bianka19 napisał(a):fajna fryzurka i kolorek też niezły, mi obecnie podoba się rudy. :cool3: pasuje ci ta nowa kompozycja. ;) Dziękuję :loveu: nie ma to jak się naczytac komplementów od samego rana :lol: Tekla64 napisał(a):ej super wygladasz!!! bardzo mnie sie podoba znaczy oba jestescie wyfryzowani i eleganckie mmmm zarypiscie musicie razem wygladac Dziękuję :loveu: nie ma to jak się naczytac komplementów od samego rana :lol: Zaraz postaram się wstwić Tazzia w środowisku naturalnym :lol: EDIT niesttey nie dam ardy, cos mi tutaj nie działa:( Quote
zerduszko Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Teraz pewnie nikt od Ciebie na ulicy nie może wzroku oderwać :) Bardo ładnie wyglądasz. Saththa napisał(a):Zaraz postaram się wstwić Tazzia w środowisku naturalnym :lol: W błotku :P Quote
Fides79 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ooo fajna fryzurka, do twarzy Ci w takich włoskach :p Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 zerduszko napisał(a):Teraz pewnie nikt od Ciebie na ulicy nie może wzroku oderwać :) Bardo ładnie wyglądasz. W błotku :P Heheh nie w błotku;) Na wybiegu i w dziurze;) Ale niestety nie moge wstawić z pracy bo mi coś photobucket szwankuje :mad: I nie nikt się nie ogląda:lol: Ale może to dlatego, że ja mało po ulicach chodze, :evil_lol::) Fides79 napisał(a):ooo fajna fryzurka, do twarzy Ci w takich włoskach :p Dziekuje;) Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 ahedok napisał(a):fajna fryzurka ;] Dziękuję:) Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 no co, fajnie tak dostawać komplementy z samego rana, dla mnie byłby to zaszczyt. :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 bianka19 napisał(a):no co, fajnie tak dostawać komplementy z samego rana, dla mnie byłby to zaszczyt. :evil_lol: A czy ja napisałam, że to źle?:) Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Saththa napisał(a):A czy ja napisałam, że to źle?:) tak to zabrzmiało, no ale to dobrze, jeżeli się cieszysz, bo ta fryzurka na prawdę ci pasuje. ;) Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 bianka19 napisał(a):tak to zabrzmiało, no ale to dobrze, jeżeli się cieszysz, bo ta fryzurka na prawdę ci pasuje. ;) oj to zostało źle odebrane;) Broń boże nie narzekam;) Quote
WATACHA Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 wilczy zew napisał(a):szukam,u mnie są bez blaszek :placz: jak możesz to popytaj dobra kobieto :iloveyou: 55cm,raczej delikatniejszy niż masywny Słuchaj pytałam dziś znajomej która pracuje w zoologu takim mniejszym.Powiedziała mi, że w małym sklepie to raczej tego się nie znajdzie.W sklepach typu Kakadu, czyli takich większych w galeriach.Z tym, że kupuje się oddzielnie łańcuszek, oddzielnie blaszkę i oni grawerują na miejscu, gdyż posiadają takową maszynę.Nie wiem czy moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje, ale tylko taką mam ;). Quote
WATACHA Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Saththa']Oooooo mi się dredy podobaja ale nigdy bym ich sobie nie zrobiła;) Dziękuję :loveu: nie ma to jak się naczytac komplementów od samego rana :lol: Dziękuję :loveu: nie ma to jak się naczytac komplementów od samego rana :lol: Zaraz postaram się wstwić Tazzia w środowisku naturalnym :lol: EDIT niesttey nie dam ardy, cos mi tutaj nie działa:( Od razu dzień taki fajniejszy się robi i dobry humor do wieczora trwa :). Quote
Saththa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 WATACHA napisał(a):Od razu dzień taki fajniejszy się robi i dobry humor do wieczora trwa :). No pewnie;) A co do tego łancuszka z blaszka co to sie osobno to ja bym sie chyba bała, że jak pies szarpnie to sie rozleci... Quote
WATACHA Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Saththa napisał(a):No pewnie;) A co do tego łancuszka z blaszka co to sie osobno to ja bym sie chyba bała, że jak pies szarpnie to sie rozleci... Myślisz, że takie kruche ;)? Quote
Recommended Posts