Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
tylko baterie aby nie padły

Mam zapas:)
deer_1987 napisał(a):
bez kabelka sie lubi wieszac :P i tracic kontakt i rozladowywac :D

Nie podejrzewam aby się wieszać miała ;) Kontakt też nie staci bo jest róznica jakiś 30 cm między mysza a USB A jak się rozładuje to patrz wyżej :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;)

albo w wode ;)

łobejrzałam wfszysko, i nadrobiłam wfusko terz :)

Saththa napisał(a):
z jednej strony chłopczyk z drugiej dziewczynka;)

he he he jakiś konflikt osobowości? :diabloti:

a ja przepraszam, ale czy temat roweru jeszcze aktualny?

wilczy zew napisał(a):
mam doswiadczenie z rowerem,mój mix ONka wiele lat biegał i odradzam szelki,psa w szelkach nie jesteś w stanie w pełni kontrolować a pies przy rowerze nie może ciągnąć i musi być w pelni posłuszny;prowadzisz po prawej stronie roweru

możesz zadawać pytania

czemu po prawej? Aron biegał po lewej - tak samo jak był przyzwyczajony do chodzenia przy nodze, jak mówiłam równaj to równał do koła od roweru :)
tez w szelkach nie biegał - posłuszeństwo posłuszeństwem, ale ja bym sie tej mojej "oazy spokoju" nie odważyła prowadzac na szelkach :evil_lol:
zatem zawsze na obroży i pięknie nam to razem wychodziło :0 jak sie pojawiła Balbina to kupilismy koszyk, który został umocowany na kierownicy i Balbina jeździła w koszyczku, w szelkach przypięta na krótko a Aron biegł obok :) pół miasta sie za nami oglądało :megagrin:

najważniejsza rzecz - utrzymac tempo dobre dla psa! żadne galopy, pies ma biec swobodnie kłusem :)

Posted

temat aktualny ale raczej juz nie w tym roku :roll: Jambi a normalna smycz czy z amortyzacja?

i nie mam konfliktu osobowości.... L) Tak mi jest wygodnie;) A teraz to juz wogule zaszalałm i mocno wygoliłam :lol:

najważniejsza rzecz - utrzymac tempo dobre dla psa! żadne galopy, pies ma biec swobodnie kłusem :smile:

Chyba raczej dobre dla mnie... powoli acz do przodu :lol!:

Posted

jambi napisał(a):
czemu po prawej? Aron biegał po lewej - tak samo jak był przyzwyczajony do chodzenia przy nodze, jak mówiłam równaj to równał do koła od roweru :)

Jak się z rowerzysta z przeciwka mija, to mniejsza szansa, że się rzuci w wir?? ;) Gorzej, jak się chce pieszych wyprzedzić :D

A tak jeszcze co do równaj, to Liz równa do tej nogi, do której ma bliżej, gooopol ;) <chociaż tak serio pisząc to może świadczyć o jej ynteligencji>

Czekam na foty łysola :)

Posted

smycz normalna - moja ulubiona taka parciana ze zmienna regulacją długości :)
a z tym mijaniem, to patrz, jakoś nigdy na to nie wpadłam, ale ja sie z reguły z nikim nie mijałam tak blisko ... tak sie przyzwyczailiśmy :niewiem: dawno dawno temu codziennie w ten sposób jeżdziliśmy na Pola Mokotowskie (w obie strony ok. 10 km) a na Polach był luzik - pies wolny, swobodnie biegający :) no i Balbina wtedy z koszyczka też ;)

Sandra - mi się Twoja fryzurka baaardzo podoba! jestes jedną z niewielu kobiet, która się w tego typu fryzurce świetnie prezentuje :) serio serio

Posted

jambi napisał(a):

Sandra - mi się Twoja fryzurka baaardzo podoba! jestes jedną z niewielu kobiet, która się w tego typu fryzurce świetnie prezentuje :) serio serio

:oops: Dziekuję;)

wilczy zew napisał(a):

Sandra
coś Ty się tego amortyzatora uczepiła?

no żeby amortyzował;) Bo mi mówili, że koneicznie znajomi a tutaj prosze :lol:

Zaraz bedzie Tazzio;)

Posted

Tadam :)

Tazzio po fryzjerze;)

zmienilismy koncepcje grzywki ale... jakoś mi tak nie podejszła...

Łańcuszek jakiś za duży się zrobił :hmmmm: musze kupić nowy :lol:

cdn

Posted

wlasnie chodzi o te samochody dlatego normalnie chodzi pies przy lewej nodze a przy rowerze powinien po prawej
kiedys nie bylo sciezkow hihihi wiec sie tak utarlo jak i lewa noga , bo "strona slabsza"

ano wlasnie poogladalam popodziwialam letnia fryzurke ale zapomnialam wyrazic pisemny zachwyt!

Posted

zerduszko napisał(a):

Ale ma nochal słodki? :D

Raczej słony :lol:
eria napisał(a):
ooo Tazzio wersja elegancka , nie ubłocona, super :D rzadki widok hihih

Ano rzadki ;) to est fakt;)

Tekla64 napisał(a):
wlasnie chodzi o te samochody dlatego normalnie chodzi pies przy lewej nodze a przy rowerze powinien po prawej
kiedys nie bylo sciezkow hihihi wiec sie tak utarlo jak i lewa noga , bo "strona slabsza"

ano wlasnie poogladalam popodziwialam letnia fryzurke ale zapomnialam wyrazic pisemny zachwyt!

No wiesz, jak mogłaś zapomnieć?:(

ahedok napisał(a):
jaki łysolec :loveu:
na ile mm był cięty? :hmmmm:

Nie mam pojęcia na ile... ale na mało;)