Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
A jak chodnik/ścieżka jest tylko po tej drugiej stornie

piszę o jeździe jezdnią a jeśli mijamy się na leśnym dukcie z innym rowerzystą czy samochodem to też jest ochrona dla psa

dwa psy też z jednej strony

Tazzio piękniusi
jakich łapek nie lubisz bo na tym zdjeciu nie widzę
wielkość łańcuszka dobiera się mierząc psu obwód łba tuż przed uszami i dodaje się 5cm

Posted

weszka napisał(a):
Tazz na elegancko - widok ładny i rzeczywiście rzadki ;)

Bo on sie zawsze uświni :mdleje: a ja go wolę odrośniętego :lol: jeszcze ze 2 tyg pewnie i już będzie taki mój :lol:

WATACHA napisał(a):
:loveu:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/lipiec/DSCN1711.jpg

A jak ktoś chce jeździć z dwoma psami to oba z jednej ?

WATACHA uprzejmie informuję ze zaczełaś 100 stronę u Tazziora w galerii :multi: Mamy mały jubileusz;)

I tez mi się podoba to zdjęcie ;)

wilczy zew napisał(a):
piszę o jeździe jezdnią a jeśli mijamy się na leśnym dukcie z innym rowerzystą czy samochodem to też jest ochrona dla psa

dwa psy też z jednej strony

Tazzio piękniusi
jakich łapek nie lubisz bo na tym zdjeciu nie widzę
wielkość łańcuszka dobiera się mierząc psu obwód łba tuż przed uszami i dodaje się 5cm

Nie lubię jak mu pazury wystają :) wole taką niedźwiedzią łapę:)
Tak wiem, pisałaś jak się dobiera łańcuszek. Ale ciężko mi było go dobrze zmierzyć jak był zarośnięty. Bo nie wiedziałam czy już czy jeszcze moge przez te kłaki...

Mam jeszcze zdjęcia z wybiegu. Ale już chyba dziś nie dam rady bo już mi się oczy zamykają heh:( a chciałam ejszcze pochodzić p owatkach.

Posted

Saththa napisał(a):
Bo on sie zawsze uświni :mdleje: a ja go wolę odrośniętego :lol: jeszcze ze 2 tyg pewnie i już będzie taki mój :lol:

WATACHA uprzejmie informuję ze zaczełaś 100 stronę u Tazziora w galerii :multi: Mamy mały jubileusz;)

I tez mi się podoba to zdjęcie ;)

Nie lubię jak mu pazury wystają :) wole taką niedźwiedzią łapę:)
Tak wiem, pisałaś jak się dobiera łańcuszek. Ale ciężko mi było go dobrze zmierzyć jak był zarośnięty. Bo nie wiedziałam czy już czy jeszcze moge przez te kłaki...

Mam jeszcze zdjęcia z wybiegu. Ale już chyba dziś nie dam rady bo już mi się oczy zamykają heh:( a chciałam ejszcze pochodzić p owatkach.

No to jakaś nagroda mi się należy ;).

Posted

malawaszka napisał(a):
a co? na pustynię się przeprowadziłaś???? :p

TZ na rybach :lol: Tazz nie pomoże;)

WATACHA napisał(a):
No to jakaś nagroda mi się należy ;).

Hmmm Wolisz Puszczyka czy Gustawa? :lol: Myslę, że malawaszko nie bedzie miała za dużo na przeciw przeciw takiej samowolce z mojej strony:lol:

Posted

Saththa napisał(a):
TZ na rybach :lol: Tazz nie pomoże;)

Hmmm Wolisz Puszczyka czy Gustawa? :lol: Myslę, że malawaszko nie bedzie miała za dużo na przeciw przeciw takiej samowolce z mojej strony:lol:

Ej,ej hola, hola.To ja zrezygnuję z nagrody, właściwie to sam fakt, że rozpoczęłam 100 stronę napawa mnie dumą.
PS. Najbardziej lubię cz-s miniatury ;).

Posted

WATACHA napisał(a):
Ej,ej hola, hola.To ja zrezygnuję z nagrody, właściwie to sam fakt, że rozpoczęłam 100 stronę napawa mnie dumą.
PS. Najbardziej lubię cz-s miniatury ;).

Haaa gardzisz nagroda?? :obrazić:

Czarnosrebrne mówisz :hmmmm: Obawiam się, że niestety możem miec dla Ciebie kiedys propozycje... Bo na pewno się jakiś tak iznajdzie;(

Posted

Saththa napisał(a):
Haaa gardzisz nagroda?? :obrazić:

Czarnosrebrne mówisz :hmmmm: Obawiam się, że niestety możem miec dla Ciebie kiedys propozycje... Bo na pewno się jakiś tak iznajdzie;(

Może kieeeeeeeeeeeeeeedyś :).

Posted

Saththa napisał(a):

Obawiam się, że Zbynio sznyt :D

Posted

a ja lubie taki zaraz po po dwoch tyg to juz sa zarosniete hihihi no nie mowie o mojej Tekli ta dlugo trzyma piekny wlos

rob te foty i pokazuj nam twojej fryzury te somy ciekawe

Posted

WATACHA napisał(a):
Może kieeeeeeeeeeeeeeedyś :).

zerduszko napisał(a):

malawaszka napisał(a):
buuahahah z ust mi to wyjęłaś :roflt: to jak?? zapakować??? :diabloti:

No widzisz mówiłam, ze się znajdzie :lol!:
Fides79 napisał(a):
no elegant ze ho ho, prawie nie do poznania ;):p

a zdjecie robisz sama albo na samowyzwalaczu, albo aparat trzymasz w wyciągniętej ręce i pstykasz :cool3:

Nie mam samowyzwlacza :0 Albonie umiem go znaleźć :lol: TZ wróci to może;)

Tekla64 napisał(a):
a ja lubie taki zaraz po po dwoch tyg to juz sa zarosniete hihihi no nie mowie o mojej Tekli ta dlugo trzyma piekny wlos

rob te foty i pokazuj nam twojej fryzury te somy ciekawe

wieczorem;)
teraz w pracy potem wybieg, szkolenie i dopiero dom :mdleje:

Posted

ania90 napisał(a):
witamy sie :)

No witam :razz::)

bianka19 napisał(a):
ale elegancik z niego po tym fryzjerze. :cool3:

i czysty :lol::)

Chyba p oraz pierwszy ;) Dziekujemy za wizytę;)

zerduszko napisał(a):
To już chyba późna noc będzie :)

Nieee ale na pewno nie wczesniej niz 21;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Dlaczego w tym roku nie będziesz szkolić Tazzika do roweru?

bo jak widac troche wyżej:

teraz w pracy potem wybieg, szkolenie i dopiero dom

nie bardzo dysponuje wolnym czasem. a nie zrezygnuje ani z wybiegu ani ze szkolenia PT w tej chwili. Nie wyrabiam czasowo po prostu w tej chwili zasadniczo spie kolo 5h no chyba ze padam tak jak wczoraj po 23 heh chwilowo tylko go oswajam z rowerem. Znajoma przyjezdza na wybieg rowerem i prowadzam go obok roweru heh

Posted

zerduszko napisał(a):

Zastanawiałam się kto pierwszy o nim napisze :)

malawaszka napisał(a):
buuahahah z ust mi to wyjęłaś :roflt: to jak?? zapakować??? :diabloti:

Nie, jeszcze nie.No chyba, że zapakujesz, a za tydzień Zbynio wróci do Ciebie, razem ze mną, Leosiem i Mentorkiem.W domu już nie mielibyśmy czego szukać.Mentork by stróżował, Leoś robił za klowna, a ja mogę być gosposią :).

Posted

wilczy zew napisał(a):
Oczywiście,że nie rezygnuj ze szkolenia,bardzo dobrze,że oswajasz piesia z rowerem,to już szkolenie

Co z tym awanturującym się dogiem?

Hmmm nie pojawił się. Właścicielka z tego co wiem nie chce narażać innych uczestników szkolenia i i ich psów na bycie pozorantami.

Zdjęcia zmniejszam i wgrywają się na serwer z wczorajszego wybiegu i z moimi włosami;)

A i kupiłam nowy łańcuszek, tym razem z Tazzem byłam... różnica 3cm na "łańcuszku" a na psie niebo a ziemia heh