Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='zerduszko']Chyba złą farbę wybrałam. I teraz mam odrosty intensywniejsze od reszty :D W ogóle fajną masz fryzurkę :loveu:[/QUOTE] O kurcze jak to odrosty intensywniejsze?;) I dziękuję ale już do fryzjera msuzę b oza dużo mam tych włosów i mnie szlag trafia;) [quote name='wilczy zew']ale Ty nie tylko o jedzeniu,tylko o wszystkim co jej dotyczy :eviltong:[/QUOTE] Ojjj im bardziej marudzi tym bardziej ją kocha :loveu::) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa'] Wakacjowac się;)[/QUOTE] no toż się właśnie wakacjuje ! :D Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']no toż się właśnie wakacjuje ! :D[/QUOTE] przesypiasz je :lol: Quote
zerduszko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']O kurcze jak to odrosty intensywniejsze?;) [/QUOTE] Odrosty były jaśniejsze niż czarny i mocniej chwyciło :lol: [quote name='Saththa']I dziękuję ale już do fryzjera msuzę b oza dużo mam tych włosów i mnie szlag trafia;)[/QUOTE] A co planujesz? [quote name='Saththa']Ojjj im bardziej marudzi tym bardziej ją kocha :loveu::)[/QUOTE] Ja nie marudzę :boom: Quote
taxelina Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ja sie melduje i probuje nadazyc za Wami o czym wy tak gadacie :razz: a mowia ze to u mnie leca strony... _:roll: Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']przesypiasz je :lol:[/QUOTE] ludzieeee raz mi się zdarzyło :lol: a te włosy rushoffe Ci się trzymają od wtedy ? ; o Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='zerduszko']Odrosty były jaśniejsze niż czarny i mocniej chwyciło :lol: A co planujesz? Ja nie marudzę :boom:[/QUOTE] Aaaa to dlatego mocniej chwyciły;) Ja już o tej porze ostatnio nie mysle;) No obciąc włosy planuję ;) Farbowałam tydzien temu ;) [quote name='deer_1987']ja sie melduje i probuje nadazyc za Wami o czym wy tak gadacie :razz: a mowia ze to u mnie leca strony... _:roll:[/QUOTE] Oj tam oj tam nie przesadzaj;) [quote name='klaudusia0219']ludzieeee raz mi się zdarzyło :lol: a te włosy rushoffe Ci się trzymają od wtedy ? ; o[/QUOTE] Oj żartuję;) A co do włosów to już nie sa różowe od jakiś 3 tyg :lol: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='zerduszko']Ja nie marudzę :boom:[/QUOTE] dziewczyno spokojnie bo Ci jeszcze żyłka pęknie :scared: Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='wilczy zew']dziewczyno spokojnie bo Ci jeszcze żyłka pęknie :scared: i zmieni kolor włosów?:lol: Mam zapytanie. Odnosnie szelek do roweru :) może macie jakies doświadczenie? http://www.dogomania.pl/threads/210494-Szelki-do-biegania-przy-rowerze.-Kt%C3%B3re Quote
zerduszko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']No obciąc włosy planuję ;) Farbowałam tydzien temu ;) [/QUOTE] A jak? :P [quote name='wilczy zew']dziewczyno spokojnie bo Ci jeszcze żyłka pęknie :scared:[/QUOTE] A kto tu jest niespokojny:boom: Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='zerduszko']A jak? :P [/QUOTE] z jednej strony chłopczyk z drugiej dziewczynka;) Jesteś na facebook? Tam mam zdjecie profilowe jak to mniej wiecej wyglądac bedzie;) Quote
taxelina Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 nie mam doswiadczenia z rowerem, ale polecam takie jak ma Niunia czyli cos jak 1 :) Quote
zerduszko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']z jednej strony chłopczyk z drugiej dziewczynka;) Jesteś na facebook? Tam mam zdjecie profilowe jak to mniej wiecej wyglądac bedzie;)[/QUOTE] Jestem, dziś załozyłam dla psów :cool3: Daj namiar jak Cię znaleźć, bo ja nie kumam tego jeszcze :eviltong: Ps, co do roweru: po co Ci szelki:evilbat: Quote
taxelina Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000537261764 Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa'] A co do włosów to już nie sa różowe od jakiś 3 tyg :lol:[/QUOTE] a jakieee? ;) [quote name='Saththa']z jednej strony chłopczyk z drugiej dziewczynka;)[/QUOTE] fajnie to brzmi :D Quote
wilczy zew Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 mam doswiadczenie z rowerem,mój mix ONka wiele lat biegał i odradzam szelki,psa w szelkach nie jesteś w stanie w pełni kontrolować a pies przy rowerze nie może ciągnąć i musi być w pelni posłuszny;prowadzisz po prawej stronie roweru możesz zadawać pytania Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='deer_1987']nie mam doswiadczenia z rowerem, ale polecam takie jak ma Niunia czyli cos jak 1 :) Yhym dziekuję za odpowiedź [quote name='zerduszko']Jestem, dziś załozyłam dla psów :cool3: Daj namiar jak Cię znaleźć, bo ja nie kumam tego jeszcze :eviltong: Ps, co do roweru: po co Ci szelki:evilbat: Jak to po co, jakoś musze ta cholere moją siwa miec "w garści"") [quote name='deer_1987']http://www.facebook.com/profile.php?id=100000537261764 Tak to właśnie ja :lol: [quote name='klaudusia0219']a jakieee? ;) cofnij sie do zdjęć z wczoraj to zobaczysz jakie sa teraz :lol: bo zdjęcia są świeże;) fajnie to brzmi :D Nooo na FB masz na moim profilowym :lol: Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa'] Nooo na FB masz na moim profilowym :lol:[/QUOTE] no ja wiem jakie too tylko mówie, że jak ktoś nie wie to fajnie brzmi :D a włosy jak dla mnie rude - chyba , albo różowe .. nie wiem późno jest :D Quote
zerduszko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']Jak to po co, jakoś musze ta cholere moją siwa miec "w garści"")[/QUOTE] Nie wiem gdzie chcesz z nim jeździć, ale moja uciekająca panna ;) jak wsiądę na rower przykleja się do mnie automatycznie. Dlatego psy zawsze mam luzem jak jeżdżę. Większa frajda :) Ach... fryzura boska :D Ja tez coś muszę zmienić. Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']no ja wiem jakie too tylko mówie, że jak ktoś nie wie to fajnie brzmi :D a włosy jak dla mnie rude - chyba , albo różowe .. nie wiem późno jest :D[/QUOTE] No włosy już w tej chwili rudoczerwone :lol: bo mi się szybko po tym rozjasnianiu kolor spłukuje :mad: [quote name='zerduszko']Nie wiem gdzie chcesz z nim jeździć, ale moja uciekająca panna ;) jak wsiądę na rower przykleja się do mnie automatycznie. Dlatego psy zawsze mam luzem jak jeżdżę. Większa frajda :) Ach... fryzura boska :D Ja tez coś muszę zmienić.[/QUOTE] No ja jeszcze z Tazzem nie probowałam. Ale jakieś 400m od domu mam park z laskiem arkonskim w którym sa ściezki rowerowe takie. No i tam z tym, że ludzie też tam spacerują a Tazz jest duzy i nie chciałabym mandatu dostać :lol: A i dziekuję :loveu: W końcu jak ja to mówię dorosłam do zabawy fryzurą wczesniej zawsze długie miałam;) Ale ta jest zdecydowanie dla mnie lepsza;) Wygodniejsza a i latem jest super :) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']No włosy już w tej chwili rudoczerwone :lol: bo mi się szybko po tym rozjasnianiu kolor spłukuje :mad: [/QUOTE] ja też myśle nad jakimś kolorem na lato jakąś szamponetką, bo za farbę to by mnie rodzice chyb zabili :lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja też myśle nad jakimś kolorem na lato jakąś szamponetką, bo za farbę to by mnie rodzice chyb zabili :lol:[/QUOTE] A nad jakim kolorem się zastanawiasz:)? Quote
omry Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie wiedziałam, że temat farbowania włosów tak ludzi wciąga :D Ja naturalne i długie - zawsze tylko kitkę złapię i mam spokój. Ciotka fryzjerka grozi, że jak coś zrobię z włosami, to mnie oskalpuje, więc cóż.. Quote
zerduszko Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']A i dziekuję :loveu: W końcu jak ja to mówię dorosłam do zabawy fryzurą wczesniej zawsze długie miałam;) Ale ta jest zdecydowanie dla mnie lepsza;) Wygodniejsza a i latem jest super :)[/QUOTE] Ja teraz mam półdługie, ale na ogół ziemieniam. Bardzo krótkie mi się podobaja, ale wyglądam wówczas jak chłopak :P Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='omry']Nie wiedziałam, że temat farbowania włosów tak ludzi wciąga :D Ja naturalne i długie - zawsze tylko kitkę złapię i mam spokój. Ciotka fryzjerka grozi, że jak coś zrobię z włosami, to mnie oskalpuje, więc cóż..[/QUOTE] Tez długo nic nie ruszał. Czasem tylko podciełam końciówki ;) 23 lata miałam jak zaczełam ścinac :lol: Quote
Recommended Posts