Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Samo karmienie nie jest droga do sukcesu :D Ot miły dodatek ;)[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']dla coponiektórych to WSZYSTKO! :lol:[/QUOTE]

ja się tak tylko nabijam :lol:

Od 5 dni boli mnie głowa... zwariuje niedługo;) I tylko "zarty" trzymają mnie jako tako przy życiu :(

Posted

[quote name='malawaszka']dla coponiektórych to WSZYSTKO! :lol:[/QUOTE]W sensie? Ja ostatnio się zaskoczyłam, powiesiłam na oczach psa saszetkę z żarciem, pobiegałyśmy i ZE mną pobiegła do żarcia. Ale ona kocha bieganie, nie mnie ;)

Posted

[quote name='zerduszko']W sensie? Ja ostatnio się zaskoczyłam, powiesiłam na oczach psa saszetkę z żarciem, pobiegałyśmy i ZE mną pobiegła do żarcia. Ale ona kocha bieganie, nie mnie ;)[/QUOTE]

Na zawodach co opowiadałaś? u Liz na wątku? Ona pewnie kocha biegac z Tobą:)

Posted

[quote name='zerduszko']W sensie? [/QUOTE]

no w sensie, że dla niektórych psów liczy się TYLKO żarcie :D i za nie kochają najbardziej :lol:

Saththa współczuję bólu głowy :shake: łykałaś proszki? tyle dni bym nie wytrzymała :shock:

Posted

[quote name='Saththa']Na zawodach co opowiadałaś? u Liz na wątku? Ona pewnie kocha biegac z Tobą:)[/QUOTE]
Tak :) Ona kocha biegać, bo to daje jej "satysfakcję".
[quote name='malawaszka']no w sensie, że dla niektórych psów liczy się TYLKO żarcie :D i za nie kochają najbardziej :lol:
:[/QUOTE]
No właśnie pies na początku chce żarcie, a jak się odpowiednio pracuje, to kocha pracować :eviltong: Moja Liz jest szkolona na żarcie, żeby jadła. Jak nie była szkolona, nie jadła by prawie nic :niewiem:

Posted

[quote name='zerduszko']Tak :) Ona kocha biegać, bo to daje jej "satysfakcję".

No właśnie pies na początku chce żarcie, a jak się odpowiednio pracuje, to kocha pracować :eviltong: Moja Liz jest szkolona na żarcie, żeby jadła. Jak nie była szkolona, nie jadła by prawie nic :niewiem:[/QUOTE]

O kurcze opna jeść nie chciała? Czytałam jej całą histroię ale to mi jakoś umkneło z pamięci.

[quote name='Tekla64']skoki superasne jejku ie to sie nie robi dla psa coby mu sie nie nudzilo no nie ? hihihi

zdjeciow i to wspolnych pieknych sporo i fajne ![/QUOTE]

Ciesze się, ze się podoba :)
[quote name='ahedok']ale świetne skoki :D

a potworek wcale nie straszny, uroczy! :loveu:[/QUOTE]

Straszny :lol:

Alez pada w szczecinie ehhh

Posted

[quote name='Saththa']
Alez pada w szczecinie ehhh[/QUOTE]

u nas jest ble i fu, ale jeszcze nie pada ;) a ja sobie wstałam własnie patrze a tu obiad :hmmmm: :lol:

Posted

Zdjęcia są bardzo fajne a skoki najbardziej mi się podobają,dobrze na nich widać jak Tazzik jest wpatrzony w Ciebie.

co do psów dla których liczy się tylko jedzenie,to znaczy ze człowiek do nich nie dotarł

zerduszko,jak tak czytam to co piszesz o Lizce,to mam jeden komentarz: marudzisz :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']Zdjęcia są bardzo fajne a skoki najbardziej mi się podobają,dobrze na nich widać jak Tazzik jest wpatrzony w Ciebie.

co do psów dla których liczy się tylko jedzenie,to znaczy ze człowiek do nich nie dotarł

zerduszko,jak tak czytam to co piszesz o Lizce,to mam jeden komentarz: marudzisz :eviltong:

Ciesze się, ze się podobają;)

[quote name='omry']Mnie się tam najbardziej Wasze skoki podobają :razz:

Heheh ciesze się;)

Zaraz się nawybieg wybieramy z Tazzem ale dziś bez skoków bo pada :( i jasię połamię jak bede skakać w takich warunkach :lol:
[quote name='klaudusia0219']a cóż robić w taką przesudaśną pogodę? :)

Wakacjowac się;)

Posted

haha też myslałam że będzie na Tobie czterema łapami ale taniec towarzyski tez ok:evil_lol:
No ale skoki wysokie:lol: Ale Tazz coś Ci chyba nie załapał lekcji, powinien przeskakiwać tak jak Ty:D

Posted

[quote name='westie_justa']haha też myslałam że będzie na Tobie czterema łapami ale taniec towarzyski tez ok:evil_lol:
No ale skoki wysokie:lol: Ale Tazz coś Ci chyba nie załapał lekcji, powinien przeskakiwać tak jak Ty:D[/QUOTE]

Heheh skakał tak jak mu było wygodniej ;) Jak już się nastroi skokowoi bedzie ładnie przeskakiwał ta wysokość z odbiciem na łąwce spróbujemy od drugiej strony :lol::) Ale to długa droga;)

Posted

[quote name='Saththa']O kurcze opna jeść nie chciała? Czytałam jej całą histroię ale to mi jakoś umkneło z pamięci.
Na poczatku na pewno pisałam, że nie chce jeść, ale w tamtym roku znów przestała... Aleee, ze Ci się chciało czytać? :lol:

Zachciało mi się włosy przefarbować jak się na Ciebie napatrzyłam... i jak zwykle nie chwyciło :lol: Sama robisz czy u fryzjera?

[quote name='wilczy zew']zerduszko,jak tak czytam to co piszesz o Lizce,to mam jeden komentarz: marudzisz :eviltong:
A jakby Twój pies jadł raz na dwa dni i to jakieś 30% tego co powinien, to byś się cieszyła, że na karmie zaoszczędzisz? :evil_lol: Jeszcze mi ją odbiorą, bo zachudzona i co? :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Na poczatku na pewno pisałam, że nie chce jeść, ale w tamtym roku znów przestała... Aleee, ze Ci się chciało czytać? :lol:

Zachciało mi się włosy przefarbować jak się na Ciebie napatrzyłam... i jak zwykle nie chwyciło :lol: Sama robisz czy u fryzjera?
[/QUOTE]

Chciało mi się czytac bo chciałam poznać jej histroię a nie było dużo stron;)

A co do włosów to raz sama czasem u fryzjera. Ale teraz w maju miałam rozjaśniane przez fryzjera i wszytsko lepiej łapie. Z ciemnymi włosami jest problem heh

Posted

[quote name='zerduszko']Ja właśnie nie chcę utleniać, bo ołysieję ;) A ostatnio miałam czarne, więc ciężko bez rozjaśniania przefarbować.[/QUOTE]

No mi fryzjerka zrobiła kuku głowie... Każda teraz farba mi spływa po głowie... ale ze ja neiswiadoma co ona mi bedzie robić heh bardzo żałuję mogła zrobić to inaczej :shake:
Doginka farbowała Miście czarne włosy i złapało z tym, że ja nie pamiętm czym;)

Posted

[quote name='zerduszko']
A jakby Twój pies jadł raz na dwa dni i to jakieś 30% tego co powinien, to byś się cieszyła, że na karmie zaoszczędzisz? :evil_lol: Jeszcze mi ją odbiorą, bo zachudzona i co? :eviltong:[/QUOTE]

ale Ty nie tylko o jedzeniu,tylko o wszystkim co jej dotyczy :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']ale Ty nie tylko o jedzeniu,tylko o wszystkim co jej dotyczy :eviltong:[/QUOTE]
Poka mi to wszystko. Ja nie mam w zwyczaju piać z zachwytu, jak jest problem. Każdy ma wady i zalety, psy tez. Moje psy kocham, ale nie mam zamiaru ich gloryfikować. Stwierdzam fakty po prostu. Nie będę mówić, ze deszcz pada jak mi ktoś w twarz pluje :diabloti: