Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='greatmadwomen']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1682.jpg ale duży Tazzik
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1683.jpg a kuku słodki :loveu:

dziekujemy;)
[quote name='klaudusia0219']mmm napiłabym się takiego soczku :loveu: a Tazz a pańci wymiata ;)

heheh zapraszam :razz:

[quote name='malawaszka']no ja myślałam, że będzie po Tobie łaził czterema :errrr:

[quote name='greatmadwomen']hihi ja też :D myślałam bardziej iż powalona Saththa będzie a Tazzik na niej :D

[quote name='weszka']Jaka śmichota :) Też myślałam że będziesz miała np. Tazzika na pleckach albo na rączkach ;) No ale takie też dobre hehe

tak właśnie myślałam, ze tak bedziecie myslec stąd moje, ze mam nadzieje, ze się mocno nie zawiedziecie;)

[quote name='deer_1987']Ale duzy :razz:

I tam ;)
[quote name='ahedok']jaki ślicznota
zapiszcie się na Taniec z psem :D

nie raczej mnie to nie kręci :razz:

Posted

cobyś się nie zdziwiła ! u mnie plany zmieniają się jak w kalejdoskopie jak to Tekla ujęła :evil_lol:
najpierw był zamówiony fryzjer w Zielonej Górze, potem się okazało, że jadę do Wawki do ariss, ale jednak zostaje tutaj i nie wiem czy nie namówie mamy na Szczecin :diabloti:

Posted

[quote name='klaudusia0219']cobyś się nie zdziwiła ! u mnie plany zmieniają się jak w kalejdoskopie jak to Tekla ujęła :evil_lol:
najpierw był zamówiony fryzjer w Zielonej Górze, potem się okazało, że jadę do Wawki do ariss, ale jednak zostaje tutaj i nie wiem czy nie namówie mamy na Szczecin :diabloti:[/QUOTE]

a kiedy do Ariss?

Posted

[quote name='Saththa']a kiedy do Ariss?[/QUOTE]

miałam jechać w tym tyg, ale jednak nie jadę do Wawy więc do ariss tym razem też nie :( bo miałam jechać tam się ostrzyc zn Sharka

Posted

[quote name='klaudusia0219']miałam jechać w tym tyg, ale jednak nie jadę do Wawy więc do ariss tym razem też nie :( bo miałam jechać tam się ostrzyc zn Sharka

Oj biedny Sharki, dobrze ze się ochłodziło;)
[quote name='Fides79']aleś, zdjęć narobiła i ktoś narobił Tobie :multi::multi:
super sie Tazior bawi, z patykiem widzę robi jak Felek :p
a za rzut piłką jaki grzeczny :cool3:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1683.jpg ależ te łapska ma ofutrzone :lol:

z tymiz djeciami to jeszcze nie koniec ale najpierw chce zaległości całodniowe forumowe nadrobić;)

A zdjęć rzeczywiscie sporo nigdy tyle jeszcze nie zrobiłam na 1 spacerze :lol: A zdjęcia nam robiła Neskowa właścicielka;) A łapy i on cały już zarosnięty;)

Posted

[quote name='Saththa']
z tymiz djeciami to jeszcze nie koniec ale najpierw chce zaległości całodniowe forumowe nadrobić;)

A zdjęć rzeczywiscie sporo nigdy tyle jeszcze nie zrobiłam na 1 spacerze :lol: A zdjęcia nam robiła Neskowa właścicielka;) A łapy i on cały już zarosnięty;)[/QUOTE]

no co ty nie powiesz :diabloti: popatrz na mojego :lol:

Posted

[quote name='klaudusia0219']no co ty nie powiesz :diabloti: popatrz na mojego :lol:[/QUOTE]

No wiesz i co ja mam Ci na to odpowiedziec?:), Że mój tak zarósł w dwa miesiące?:lol:

Posted

[quote name='Saththa']No wiesz i co ja mam Ci na to odpowiedziec?:), Że mój tak zarósł w dwa miesiące?:lol:[/QUOTE]

no twój też tak trochę zarasta.. dość szybko :lol:
a tak fogule to chcem stjęcia :) ( boże jak można tak pisać katastrofa :roll: :lol:)

Posted

[quote name='klaudusia0219']no twój też tak trochę zarasta.. dość szybko :lol:
a tak fogule to chcem stjęcia :) ( boże jak można tak pisać katastrofa :roll: :lol:)

"dość szybko" :roflt:

stjęcia? :lol: a znasz? fshut :evil_lol:

A zdjęcia hmmmm powiadasz.... :razz:

Mówisz masz;)

Zapraszam na:

Skoki synchroniczne...

Nie zsynchronizowane :diabloti::diabloti:

I jeszcze raz :eviltong::eviltong:

cdn

Posted

Skoczył sam :loveu::loveu::multi::multi::multi:

Gdzies tu cos było :cool3::cool3:

Noo gdzie smaczek??:placz::placz:

I ostatnie....

Potfooooolek :cooldevi::cooldevi:

Nooo i to juz koniec :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha ja nie mogę jakie czuby :loveu: ekstra skoki :klacz:[/QUOTE]

czuby?? :obrazic: no wiesz... ja tutaj atrakcje staram się zapewnić i Tazzowi i da Was zdjecia pstrykają ale czuby? :lol:

Posted

ha ha jakie poświecenie, dla dobra i nauki pieseczka no nie mogę :lol::lol::lol:
ile razy musiałaś tak skoczyć, zanim załapał o co chodzi i sam się odważył??

Posted

[quote name='Fides79']ha ha jakie poświecenie, dla dobra i nauki pieseczka no nie mogę :lol::lol::lol:
ile razy musiałaś tak skoczyć, zanim załapał o co chodzi i sam się odważył??[/QUOTE]

On ogólnie już wczesniej skakał sam. Ale z własnej woli bez komendy. Po prostu wpadał do domku i przeskakiwał pomiędzy mną a znajomą siedzacymi na ławce w środku :lol: Odbijał się od ławki i skakał;)

Za mną poszedł od razu, pewnie dlatego, ze juz sam z siebie skoczył wczesniej:) gorzej było zeby skoczył sam na komende beze mnie;) Pare razy się zawachał a ta ławka w srodku z desek z przerwami i mu łapy wpadały. I dlatego skakałam z nim. Jak się "wprawi" to nie powiennien się już zatrzymywac w trakcie;) no i przeniesiemy się do innej budki bo tam "lita" ławka jest;)

Posted

[quote name='Fides79']a ja myslałam, że on z poziomu ziemi tak śmigał przez tą pół ściankę :cool3:[/QUOTE]

mam nadzieje, żedo takiego poziomu dojdziemy;) Kiedys :lol:
[quote name='deer_1987']Ale duzo fotek :loveu:[/QUOTE]

jak nigdy hehehhe

Posted

[quote name='Saththa']"dość szybko" :roflt:

stjęcia? :lol: a znasz? fshut :evil_lol:

niee snammm :(

A zdjęcia hmmmm powiadasz.... :razz:

Mówisz masz;)

dziex :)

skoki szprytneeeeeeeeee :)

Posted

[quote name='Saththa']Bo skoczył ze mna?:)[/QUOTE]
Ale sprowadziłaś do poziomu :lol: Ale wiesz jak jest, pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Ale sprowadziłaś do poziomu :lol: Ale wiesz jak jest, pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;)[/QUOTE]

wiem wiem ale to dlatego, ze go karmie :evil_lol:
I to tez taki "żart" staram się aby mi ufał. Aby wiedział, ze "jak się coś dzieje to ja jestem" w cudzysłowiu;)