Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='greatmadwomen']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1682.jpg ale duży Tazzik http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1683.jpg a kuku słodki :loveu: dziekujemy;) [quote name='klaudusia0219']mmm napiłabym się takiego soczku :loveu: a Tazz a pańci wymiata ;) heheh zapraszam :razz: [quote name='malawaszka']no ja myślałam, że będzie po Tobie łaził czterema :errrr: [quote name='greatmadwomen']hihi ja też :D myślałam bardziej iż powalona Saththa będzie a Tazzik na niej :D [quote name='weszka']Jaka śmichota :) Też myślałam że będziesz miała np. Tazzika na pleckach albo na rączkach ;) No ale takie też dobre hehe tak właśnie myślałam, ze tak bedziecie myslec stąd moje, ze mam nadzieje, ze się mocno nie zawiedziecie;) [quote name='deer_1987']Ale duzy :razz: I tam ;) [quote name='ahedok']jaki ślicznota zapiszcie się na Taniec z psem :D nie raczej mnie to nie kręci :razz: Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 cobyś się nie zdziwiła ! u mnie plany zmieniają się jak w kalejdoskopie jak to Tekla ujęła :evil_lol: najpierw był zamówiony fryzjer w Zielonej Górze, potem się okazało, że jadę do Wawki do ariss, ale jednak zostaje tutaj i nie wiem czy nie namówie mamy na Szczecin :diabloti: Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']cobyś się nie zdziwiła ! u mnie plany zmieniają się jak w kalejdoskopie jak to Tekla ujęła :evil_lol: najpierw był zamówiony fryzjer w Zielonej Górze, potem się okazało, że jadę do Wawki do ariss, ale jednak zostaje tutaj i nie wiem czy nie namówie mamy na Szczecin :diabloti:[/QUOTE] a kiedy do Ariss? Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Saththa']a kiedy do Ariss?[/QUOTE] miałam jechać w tym tyg, ale jednak nie jadę do Wawy więc do ariss tym razem też nie :( bo miałam jechać tam się ostrzyc zn Sharka Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 aleś, zdjęć narobiła i ktoś narobił Tobie :multi::multi: super sie Tazior bawi, z patykiem widzę robi jak Felek :p a za rzut piłką jaki grzeczny :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1683.jpg ależ te łapska ma ofutrzone :lol: Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']miałam jechać w tym tyg, ale jednak nie jadę do Wawy więc do ariss tym razem też nie :( bo miałam jechać tam się ostrzyc zn Sharka Oj biedny Sharki, dobrze ze się ochłodziło;) [quote name='Fides79']aleś, zdjęć narobiła i ktoś narobił Tobie :multi::multi: super sie Tazior bawi, z patykiem widzę robi jak Felek :p a za rzut piłką jaki grzeczny :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1683.jpg ależ te łapska ma ofutrzone :lol: z tymiz djeciami to jeszcze nie koniec ale najpierw chce zaległości całodniowe forumowe nadrobić;) A zdjęć rzeczywiscie sporo nigdy tyle jeszcze nie zrobiłam na 1 spacerze :lol: A zdjęcia nam robiła Neskowa właścicielka;) A łapy i on cały już zarosnięty;) Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Saththa'] z tymiz djeciami to jeszcze nie koniec ale najpierw chce zaległości całodniowe forumowe nadrobić;) A zdjęć rzeczywiscie sporo nigdy tyle jeszcze nie zrobiłam na 1 spacerze :lol: A zdjęcia nam robiła Neskowa właścicielka;) A łapy i on cały już zarosnięty;)[/QUOTE] no co ty nie powiesz :diabloti: popatrz na mojego :lol: Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']no co ty nie powiesz :diabloti: popatrz na mojego :lol:[/QUOTE] No wiesz i co ja mam Ci na to odpowiedziec?:), Że mój tak zarósł w dwa miesiące?:lol: Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Saththa']No wiesz i co ja mam Ci na to odpowiedziec?:), Że mój tak zarósł w dwa miesiące?:lol:[/QUOTE] no twój też tak trochę zarasta.. dość szybko :lol: a tak fogule to chcem stjęcia :) ( boże jak można tak pisać katastrofa :roll: :lol:) Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']no twój też tak trochę zarasta.. dość szybko :lol: a tak fogule to chcem stjęcia :) ( boże jak można tak pisać katastrofa :roll: :lol:) "dość szybko" :roflt: stjęcia? :lol: a znasz? fshut :evil_lol: A zdjęcia hmmmm powiadasz.... :razz: Mówisz masz;) Zapraszam na: Skoki synchroniczne... Nie zsynchronizowane :diabloti::diabloti: I jeszcze raz :eviltong::eviltong: cdn Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Skoczył sam :loveu::loveu::multi::multi::multi: Gdzies tu cos było :cool3::cool3: Noo gdzie smaczek??:placz::placz: I ostatnie.... Potfooooolek :cooldevi::cooldevi: Nooo i to juz koniec :oops: Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 hahahaha ja nie mogę jakie czuby :loveu: ekstra skoki :klacz: Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='malawaszka']hahahaha ja nie mogę jakie czuby :loveu: ekstra skoki :klacz:[/QUOTE] czuby?? :obrazic: no wiesz... ja tutaj atrakcje staram się zapewnić i Tazzowi i da Was zdjecia pstrykają ale czuby? :lol: Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ha ha jakie poświecenie, dla dobra i nauki pieseczka no nie mogę :lol::lol::lol: ile razy musiałaś tak skoczyć, zanim załapał o co chodzi i sam się odważył?? Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Fides79']ha ha jakie poświecenie, dla dobra i nauki pieseczka no nie mogę :lol::lol::lol: ile razy musiałaś tak skoczyć, zanim załapał o co chodzi i sam się odważył??[/QUOTE] On ogólnie już wczesniej skakał sam. Ale z własnej woli bez komendy. Po prostu wpadał do domku i przeskakiwał pomiędzy mną a znajomą siedzacymi na ławce w środku :lol: Odbijał się od ławki i skakał;) Za mną poszedł od razu, pewnie dlatego, ze juz sam z siebie skoczył wczesniej:) gorzej było zeby skoczył sam na komende beze mnie;) Pare razy się zawachał a ta ławka w srodku z desek z przerwami i mu łapy wpadały. I dlatego skakałam z nim. Jak się "wprawi" to nie powiennien się już zatrzymywac w trakcie;) no i przeniesiemy się do innej budki bo tam "lita" ławka jest;) Quote
Fides79 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 a ja myslałam, że on z poziomu ziemi tak śmigał przez tą pół ściankę :cool3: Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Fides79']a ja myslałam, że on z poziomu ziemi tak śmigał przez tą pół ściankę :cool3:[/QUOTE] mam nadzieje, żedo takiego poziomu dojdziemy;) Kiedys :lol: [quote name='deer_1987']Ale duzo fotek :loveu:[/QUOTE] jak nigdy hehehhe Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Saththa']"dość szybko" :roflt: stjęcia? :lol: a znasz? fshut :evil_lol: niee snammm :( A zdjęcia hmmmm powiadasz.... :razz: Mówisz masz;) dziex :) skoki szprytneeeeeeeeee :) Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ależ on Cię kocha http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1695.jpg :D Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']skoki szprytneeeeeeeeee :) heheh się starałam;) [quote name='zerduszko']Ależ on Cię kocha http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybiegzewszystkim/DSCN1695.jpg :D Bo skoczył ze mna?:) Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Saththa']Bo skoczył ze mna?:)[/QUOTE] Ale sprowadziłaś do poziomu :lol: Ale wiesz jak jest, pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;) Quote
Saththa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='zerduszko']Ale sprowadziłaś do poziomu :lol: Ale wiesz jak jest, pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;)[/QUOTE] wiem wiem ale to dlatego, ze go karmie :evil_lol: I to tez taki "żart" staram się aby mi ufał. Aby wiedział, ze "jak się coś dzieje to ja jestem" w cudzysłowiu;) Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Samo karmienie nie jest droga do sukcesu :D Ot miły dodatek ;) Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='zerduszko']Samo karmienie nie jest droga do sukcesu :D Ot miły dodatek ;)[/QUOTE] dla coponiektórych to WSZYSTKO! :lol: Quote
Recommended Posts