Tekla64 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 jaaa ale ona ma jednak dzika radoche z wody!!!! to powinien byc wodolaz! moze ci sie ino deczko pomemlalo z rasami co? puszcza bukowa w ogole jest cudna cala ze wszytskimi jeziorkami!!! niesamowity nastroj o kazdej porze roku piekny spacer a piesy szczesliwe bo mialy fajny czas Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 hihihi Tazzman :loveu: on się taki długiii wydaje :-o już mu broda porządna rośnie :iloveyou: Quote
ahedok Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 śliczny Tazzman, ale jakiś chudziutki jak dla mnie ;) Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 weszka Dumny i mokry Tazzio bardzo słodki :smile: Woda to jego zywioł na moje nieszczęście :mad::mad::evil_lol: deer_1987 http://i1020.photobucket.com/albums/...r/DSCN1357.jpg Bardzo fajna kuzynka :smile: Dzięki :) jambi a Tazzio widze do wody puszczony przy użyciu linki asekuracyjnej ;) Nie miałam wyjścia. Tam się za metr robi bardzo głęboko a ta cholera z wody nie wyjdzie dopuki mu się nie zbudzi... a poza tym ja m ujeszcze nie ufam tj w jego umiejetnosci pływackie i wolałam nie ryzykowac ;) Tekla64 jaaa ale ona ma jednak dzika radoche z wody!!!! to powinien byc wodolaz! moze ci sie ino deczko pomemlalo z rasami co? Mi się nie pokiełbasiło :evil_lol: To jemu się pomyliło :shake: Ale brat jego ma tak samo :evil_lol::evil_lol: Tekla64 puszcza bukowa w ogole jest cudna cala ze wszytskimi jeziorkami!!! niesamowity nastroj o kazdej porze roku piekny spacer a piesy szczesliwe bo mialy fajny czas A tak to świeta racja :) klaudusia0219 hihihi Tazzman :loveu: on się taki długiii wydaje :-o już mu broda porządna rośnie :iloveyou: Bo on jest długi :lol: to mix wodołaza z jamnikiem :lol: A broda coraz dłuższa;) ahedok śliczny Tazzman, ale jakiś chudziutki jak dla mnie ;-) Dla mnie też chudy ale P. Doc mówi, ze jest ok. :cool3: Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tazz ma jeszcze czas żeby nabrać masy - teraz taki fajny przecinek :lol: Quote
Rumi. Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Saththa jaki banerek super masz :D na innym wątku od razu go zauważyłam, wpadający w oko jest :) Quote
Doginka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wow, ale łeb to on ma wieeeeeeelki:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01008.jpg Obejrzałam wszystkie śliczne foteczki:loveu: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 malawaszka napisał(a):Tazz ma jeszcze czas żeby nabrać masy - teraz taki fajny przecinek :lol: w styczniu 37 kg ważył :) Teraz zmieniamy karmę tj ten sam producent ale na ryż i jagnięcinę... Może to pomożę w przytyciu ehh greatmadwomen napisał(a):Saththa jaki banerek super masz :D na innym wątku od razu go zauważyłam, wpadający w oko jest :) Dziekuję, tez mi się bardzo podoba... tylko avatar mi nie pasuje :razz: Doginka napisał(a):Wow, ale łeb to on ma wieeeeeeelki:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01008.jpg Obejrzałam wszystkie śliczne foteczki:loveu: Wielka głowa a reszta malutka :lol:, a co do fotek to się ciesze, ze sie podobają :) Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Saththa napisał(a):w styczniu 37 kg ważył :) Teraz zmieniamy karmę tj ten sam producent ale na ryż i jagnięcinę... Może to pomożę w przytyciu ehh mój niedługo 7-misięczny dziudziuś już waży 34 :D Dziekuję, tez mi się bardzo podoba... tylko avatar mi nie pasuje :razz: A tam jest napisane ' Tazz bez KUDLA?' :razz: nie kumam :niewiem: Wielka głowa a reszta malutka :lol:, a co do fotek to się ciesze, ze sie podobają :) fotecki Tazza zawsze :loveu: Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A Sandraaaa :diabloti: pochwal się skąd masz avek i bannerek bo sie zakochałam :loveu: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 heheheh Tazz bez kudła :) W sensie bez kłaków :lol: a, ze jest kudla to trudno;) No ja z Tazzem mam problem z koopami heh wszytsko przelatuje przez niego i dlatego pewnie taki chudy... chociaż jak juz napisałam wage ma w normie;) Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Saththa napisał(a):heheheh Tazz bez kudła :) W sensie bez kłaków :lol: a, ze jest kudla to trudno;) No ja z Tazzem mam problem z koopami heh wszytsko przelatuje przez niego i dlatego pewnie taki chudy... chociaż jak juz napisałam wage ma w normie;) a co wcina ? :) Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 w tej chwili arion premium maintance large breed. ale już mam zamówionego lamba i ryża ;) Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Saththa napisał(a):w tej chwili arion premium maintance large breed. ale już mam zamówionego lamba i ryża ;) my żremy Pro Plana Athletic ;) a bannerek..? ską macie? :diabloti: Quote
eria Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ooo Tazz też na Arionie, Foksia moja wcina L&R :) od lat ! Super komplecik sobie sprawiłaś ! Avek zwłaszcza mnie przekonuje hihih Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 klaudusia0219 napisał(a):my żremy Pro Plana Athletic ;) a bannerek..? ską macie? :diabloti: banerek od Rozety ;] eria napisał(a):Ooo Tazz też na Arionie, Foksia moja wcina L&R :) od lat ! Super komplecik sobie sprawiłaś ! Avek zwłaszcza mnie przekonuje hihih no my na R&L dopiero od piatku jak przyjdie ;) Quote
FredziaFredzia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Tazz chudzinka, za to łajka nadrabia trochę czy takie zdjęcie wyszło? :evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/swietaspacer/zamaz.jpg Ale szmaragdowe jezioro super, miałam okazję się przekonać chodząc z całym rokiem 2,5 godziny wokół i po całych zadrzewionych okolicach. To widzimy się na wystawie? :cool3: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Taaa ksara to taka kłoda na chudych nóżkach :shake: No mam nadzieję ;) ze sie zobaczymy:) A kiedy ta wystawa opróc tego, ze w czerwcu :lol: Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Saththa napisał(a):Nie miałam wyjścia. Tam się za metr robi bardzo głęboko a ta cholera z wody nie wyjdzie dopuki mu się nie zbudzi... a poza tym ja m ujeszcze nie ufam tj w jego umiejetnosci pływackie i wolałam nie ryzykowac ;) no i dobrze, że mu nie ufasz ;) i bynajmniej nie z powodu umiejętności pływackich bo takie zapewne ma, ale z powodu ... rozsądku ;) kiedyś nad morzem, przy ogromnych falach spacerowałam sobie z psem i znajomymi, w pewnym momencie mój kolega idiota wziął patyk i rzucił w cholere daleko... Aron oczywiście poleciał, fale go nakrywały a ten płynął i płynął do tego patyczka, w końcu go złapał, ale droge powrotną miał straszną, co chwila fala go przykrywała i wciągała, wlazłam do tej wody z zawałem serca, wrzeszcząc do niego, prawie płacząc, dopłynął, bez patyczka - zgubił go gdzieś po drodze i nawet miał ochote się wracać ale zdaje sie moje wrzaski go przekonały... myślałam, że sie utopi, a koledze puściłam taką wiąchę..... ech... Saththa napisał(a):Dla mnie też chudy ale P. Doc mówi, ze jest ok. :cool3: no bo jest ok! on jest duży, jeszcze nie do końca rozwinięty, to młodziak, dajcie mu czas ;) Quote
Fides79 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Saththa napisał(a): Dziekuję, tez mi się bardzo podoba... tylko avatar mi nie pasuje :razz: ja nie wiem co Ci nie pasuje, mnie tam sie baaaardzoooo baardzzooo podoba ten nowy komplecik, z lekka sie zdziwilam od rana jak zobaczyłam, ale rzucaja sie w oko, naprawdę super :p Quote
Saththa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):no i dobrze, że mu nie ufasz ;) i bynajmniej nie z powodu umiejętności pływackich bo takie zapewne ma, ale z powodu ... rozsądku ;) kiedyś nad morzem, przy ogromnych falach spacerowałam sobie z psem i znajomymi, w pewnym momencie mój kolega idiota wziął patyk i rzucił w cholere daleko... Aron oczywiście poleciał, fale go nakrywały a ten płynął i płynął do tego patyczka, w końcu go złapał, ale droge powrotną miał straszną, co chwila fala go przykrywała i wciągała, wlazłam do tej wody z zawałem serca, wrzeszcząc do niego, prawie płacząc, dopłynął, bez patyczka - zgubił go gdzieś po drodze i nawet miał ochote się wracać ale zdaje sie moje wrzaski go przekonały... myślałam, że sie utopi, a koledze puściłam taką wiąchę..... ech... Heh nie zazdroszczę :mdleje: no bo jest ok! on jest duży, jeszcze nie do końca rozwinięty, to młodziak, dajcie mu czas ;) ma czas ma;) Fides79 napisał(a):ja nie wiem co Ci nie pasuje, mnie tam sie baaaardzoooo baardzzooo podoba ten nowy komplecik, z lekka sie zdziwilam od rana jak zobaczyłam, ale rzucaja sie w oko, naprawdę super :p Hehehe bo teraz mi pasuje;) Ale av doszedł później a pisałam to jak miałam stary av i nowy baner;) Quote
Tekla64 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 jo z woda i wariatami trza mocno uwazac Baton ten moj reproduktor jamniczy byl wariatem wodnym i kazdy badyl musial wyciagnac ale kiedys sie nacial na kawalek konara z zatopionego drzewa i musialam po niego wejsc do wody bo mimo ze juz opadl z sil calkiem i juz pare razy byl szedl pod wode to mimo wszystko walczyl dalej coby go na brzeg wytachac a zamiast tego to jego wytachalam zmordowanego i na w pol utopionego a jego mamuska kiedys zima poplynela hen za horyzont za kaczka ktora nie odleciala ino odplywala se przed nia, cala dlugosc mola w Redlowie i juz jej widac nie bylo a sznsy na uratowanie zadnej bo za daleko byla i w morzu wiec zgnebieni schodzilismy z mola strasznie i jeszcze stalismy na brzegu nie mogac odejsc a ona se zplaza do nas z innej strony zmachana do granic przytruchtala Quote
taxelina Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 tez zwrocilam uwage na bardzo fajny baner :) Quote
Marta_Ares Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ale szalenstwa w wodzie :D piekne to jezioro :loveu: :loveu::loveu: Quote
Saththa Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Tekla64 napisał(a):jo z woda i wariatami trza mocno uwazac Baton ten moj reproduktor jamniczy byl wariatem wodnym i kazdy badyl musial wyciagnac ale kiedys sie nacial na kawalek konara z zatopionego drzewa i musialam po niego wejsc do wody bo mimo ze juz opadl z sil calkiem i juz pare razy byl szedl pod wode to mimo wszystko walczyl dalej coby go na brzeg wytachac a zamiast tego to jego wytachalam zmordowanego i na w pol utopionego a jego mamuska kiedys zima poplynela hen za horyzont za kaczka ktora nie odleciala ino odplywala se przed nia, cala dlugosc mola w Redlowie i juz jej widac nie bylo a sznsy na uratowanie zadnej bo za daleko byla i w morzu wiec zgnebieni schodzilismy z mola strasznie i jeszcze stalismy na brzegu nie mogac odejsc a ona se zplaza do nas z innej strony zmachana do granic przytruchtala No są takie przypadki... mi się nigdy jeszcze takie nie wydarzyło Tami nie lubił wody (bo gryzła i parzyła:lol:) Ale z tym to nic nie wiadomo :shake: deer_1987 napisał(a):tez zwrocilam uwage na bardzo fajny baner :) :) Marta_Ares napisał(a):ale szalenstwa w wodzie :D piekne to jezioro :loveu: :loveu::loveu: Ano piękne;) Quote
Recommended Posts