Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']No proszę! A Furla 6 maja skończy 18 miesięcy :) Prawie tacy sami są, jakoś myślałam że Tazzik starszy. Pewnie dlatego że duży, bo Furla jest kurdupelek ;)[/QUOTE]

Ooo no prosze tego same dnia urodzeni tylko miesiac różnicy :lol:

A co do jego "dużości" to ja nie widze ;) Na szkoleniu spotkalismy brata jego (Ci sami rodzice tylko miot inny) ma 8/9 miesięcy teraz i jest większy niz Tazz;) Albo nadrabia swoja "wystawową fryzura":)

Posted

[quote name='greatmadwomen']O jeju jakie bachory jeszcze :D Ja tu myślałam że starsze są, Tazzik to wiedziałam że młody duch, a Furli jakoś się nie spodziewałam :)[/QUOTE]

I Echo w głowie :lol:

Posted

Oooj tak wiatr hula za oczami po pustym czerepie ;)

Na fotach Tazz wygląda na dużego ale i Furla na taką wychodzi, a nie jest. Ile ma w kłębie? To będzie dla mnie miarodajne i wyrobię sobie miarkę Tazzikową.

Posted

[quote name='weszka']Oooj tak wiatr hula za oczami po pustym czerepie ;)

Na fotach Tazz wygląda na dużego ale i Furla na taką wychodzi, a nie jest. Ile ma w kłębie? To będzie dla mnie miarodajne i wyrobię sobie miarkę Tazzikową.[/QUOTE]

jakis czas temu miał 71,5 cm;) teraz nie wiem czy nie urósł alb onie zmalał b oto jakiś czas temu było:lol:

Posted

No to duuży! Tak bez dokładności moich pomiarów to Dirki ma ok. 68 cm, Vesper ok. 67 cm, a Furla coś ok. 63 cm tylko ;) No ale suczki powinny mieć 60-65 więc jest nieduża panienka ;)

Posted

[quote name='weszka']No to duuży! Tak bez dokładności moich pomiarów to Dirki ma ok. 68 cm, Vesper ok. 67 cm, a Furla coś ok. 63 cm tylko ;) No ale suczki powinny mieć 60-65 więc jest nieduża panienka ;)[/QUOTE]

Nie nie duża tylko w normie :)

Posted

[quote name='weszka']Pieszczotliwie zwiemy ją karzełkiem :)[/QUOTE]

Heheh:)
[quote name='Doginka']Ciesz się, ze nie jest za mała:lol:

A Tazio mam nadzieję, jeszcze zmężnieje, to jeszcze szczyl:lol::loveu:[/QUOTE]

No pewnie, że tak:)

Posted

moja panienka za chwile konczy dwa lata, ale chyba juz powinnam sie przyzwyczaic ze jej miedzy oczami juz nic nie przybedzie ...ona tak.... durno szczenieca juz zostanie, glupol jeden

Posted

[quote name='Doginka']Ciesz się, ze nie jest za mała:lol:

[/QUOTE]

Jak na moje standardy to jest za mała ;) Ale cóż nie każdemu bozia dała wzrostu ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']jak to mówią 'Jedni stali po wzrost, a drudzy po rozum :D '[/QUOTE]

ciekawe, czy ci co tak mówią uznają, że psy kiedykolwiek miały lub będą miały coś wspólnego z bogiem ;)

Posted

[quote name='ahedok']ciekawe, czy ci co tak mówią uznają, że psy kiedykolwiek miały lub będą miały coś wspólnego z bogiem ;)[/QUOTE]
No właśnie:lol:

Posted

mi chodziło o rzekomy brak duszy u psa - czyli skoro pies nie miał duszy to wgl go nie było póki nie dostał ciała czyli nie mógł czekać w kolejce po wzrost/rozum

tfu tfu tfu

koniec spamu ja chcę foty :D

Posted

[quote name='ahedok']mi chodziło o rzekomy brak duszy u psa - czyli skoro pies nie miał duszy to wgl go nie było póki nie dostał ciała czyli nie mógł czekać w kolejce po wzrost/rozum
[/QUOTE]

mnie to nie dotyczy :-P ale fotki bardzo porządane :diabloti:

Posted

[quote name='ahedok']mi chodziło o rzekomy brak duszy u psa - czyli skoro pies nie miał duszy to wgl go nie było póki nie dostał ciała czyli nie mógł czekać w kolejce po wzrost/rozum
[/QUOTE]

Ja mam taki fajny cytat w podpisie z którym się zgadzam ;)

Co do fot to niestety nie ma mnie w szczecinie ejstem u rodziny TZ ta w szczecinku:) nie ma okazj ido fot robienia jak narazie, pogoda brzydka, dzis jedziemy do znajomych to może cos porobię ale nie wiem jak bedzie;)

Przedwczoraj bylimy nad ejziorem chwile ale nie wzielam aparatu pare zdjęc telefonem zrobiłam ale nie wzielam czytnika ze soba;)

Posted

[quote name='ahedok']mi chodziło o rzekomy brak duszy u psa - czyli skoro pies nie miał duszy to wgl go nie było póki nie dostał ciała czyli nie mógł czekać w kolejce po wzrost/rozum[/QUOTE]

a o tym to juz gdzieś kiedyś było :hmmmm:

taaak, pies nie ma duszy, nie czuje bólu a kieruja nim wyłacznie instynkty - jest jak maszyna, zresztą jak i inne zwierzęta.... ech.... :stupid:

Posted

[quote name='jambi']a o tym to juz gdzieś kiedyś było :hmmmm:

taaak, pies nie ma duszy, nie czuje bólu a kieruja nim wyłacznie instynkty - jest jak maszyna, zresztą jak i inne zwierzęta.... ech.... :stupid:[/QUOTE]

cóż, jeszcze ileśtam lat temu (nie tak dawno) sądzono, że i noworodki nie czują bólu :stupid:

Posted

[quote name='Doginka']Jak zwykle wymówki, bo się fot nie chciało wstawić:lol:...:mad:[/QUOTE]

Nooo wiesz... jak mam foty to wstawiam :obrazic: :(
[quote name='jambi']a o tym to juz gdzieś kiedyś było :hmmmm:

taaak, pies nie ma duszy, nie czuje bólu a kieruja nim wyłacznie instynkty - jest jak maszyna, zresztą jak i inne zwierzęta.... ech.... :stupid:[/QUOTE]

Hmmm nie wiedziałam :razz: to mi się jakis wybrakowany trafil... :D
[quote name='ahedok']cóż, jeszcze ileśtam lat temu (nie tak dawno) sądzono, że i noworodki nie czują bólu :stupid:[/QUOTE]

Taaa :mdleje: