wilczy zew Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 możesz na gazę i przemywać ja ściągnę strupki za 20zeta Quote
WATACHA Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Fajna wycieczka, pięknie.Ja jednak jestem domator i wolę popodziwiać z daleka :). Historia ze strupkiem powalająca :) Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='3 x']strupek głupek :evil_lol:[/QUOTE] Raczej ja głupek :splat: ale to naprawde wyglądało tragicznie... [quote name='wilczy zew']możesz na gazę i przemywać ja ściągnę strupki za 20zeta[/QUOTE] Ale podróż do Ciebie kosztowałaby więcej [quote name='WATACHA']Fajna wycieczka, pięknie.Ja jednak jestem domator i wolę popodziwiać z daleka :). Historia ze strupkiem powalająca :)[/QUOTE] 4 dni z czego dwa pracujące tam to za mało czasu niestety... Tia- strupek :roll: Quote
ania0112 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 a jak stan zapalny sie zrobil to nie dostal antybiotyku? fajnie, że tylko strupek. nasz wet tez malo bierze za to parking nadrabia :diabloti: Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='ania0112']a jak stan zapalny sie zrobil to nie dostal antybiotyku? fajnie, że tylko strupek. nasz wet tez malo bierze za to parking nadrabia :diabloti:[/QUOTE] Toż w aptece zostawiłam na maśc z antybiotykiem kolejne 26 zł bo 3 zł rivanol... A Tazzman wylizuje młodemu z ucha maść... :grab: a ona tylko do uzytku zewnętrznego jest... Strup znowu się robi coraz większy... myślicie coby zdrapać strupek? tj rozmoczyć i wtedy? Quote
3 x Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Saththa']Raczej ja głupek :splat: ale to naprawde wyglądało tragicznie... [/QUOTE] pocieszę cię kiedyś poszliśmy z Fredem do weta, jak rzucał jedzeniem i nie chciał jeść i całą noc piszczał pojchaliśmy o 2 w nocy a tak się objawiła jego reakcja na którestam cieczki nie na piersze jakie unas przezywał ale na któreś kolejne :splat: [quote name='Saththa'] A Tazzman wylizuje młodemu z ucha maść... :grab: a ona tylko do uzytku zewnętrznego jest... Strup znowu się robi coraz większy... myślicie coby zdrapać strupek? tj rozmoczyć i wtedy?[/QUOTE] może czymś mu zakrecić to ucho przed Tazzem? bo na logikę jak Tazio liże to pewnie podrażnia no i zlizuje maśc Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 nie bardzo mam pomysł czym... Fix sobie zdejmie... a jak nie on to Tazzman :lol: Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Puk puk... Niedziela dziś :lol: :cool3: Dzisiaj sam Tazzio ;) Zdjęcia z małego ruchu po szkoleniowego ;) :iloveyou: Nochalek, łapecki i uszko :) Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Bo przeciez po co biegac jak można żreć patyka? Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Duma sobie :) I ufok :) I koniec, ide pod prysznic :) Quote
zerduszko Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Szczeniaczek słodki :loveu: Moją uwagę zwróciły też przeszkody, jak tęsknie :placz: Quote
ania0112 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 sliczny. ja bym strupa zostawila niech zasycha az sam odpadnie... tylko by tazz nie lizał.... Quote
Saththa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='malawaszka']zalotnik jest :loveu: ano jest ;) [quote name='zerduszko']Szczeniaczek słodki :loveu: Moją uwagę zwróciły też przeszkody, jak tęsknie :placz: juz nie długo :) [quote name='wilczy zew']Fajne foty :loveu: zdrap strupa dzieki ;) [quote name='ania0112']sliczny. ja bym strupa zostawila niech zasycha az sam odpadnie... tylko by tazz nie lizał.... yhym i co ja mam z tym strupem zrobic hmmmm Quote
zerduszko Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Strupa zostaw, jak się zrywa dłużej się goi. Quote
ulana Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Tazzio słodki :loveu: A w ogóle od czego ten strup? Skaleczył się? Może pisałaś, ale mi umknęło... Quote
Saththa Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='zerduszko']Strupa zostaw, jak się zrywa dłużej się goi.[/QUOTE] własnie tez mi tak łazi po głowie... [quote name='ulana']Tazzio słodki :loveu: A w ogóle od czego ten strup? Skaleczył się? Może pisałaś, ale mi umknęło...[/QUOTE] chyba Tazzman...a le choelra wie Quote
WATACHA Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja bym posmarowała jakimś dobrym tłuszczem.Zawsze tak robię jak mam "zimno". Szybko znika i nie pęka.Ostatnio Mentor pozdzierał sobie poduszki do krwi, przemyłam rivanolem, posmarowałam olejem sezamowym (3 dni) i piątego dnia śladu prawie nie było. Quote
Saththa Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='AnkaG']Łiii słodki Tazziolek :) te przysiupy :) :lol: [quote name='WATACHA']Ja bym posmarowała jakimś dobrym tłuszczem.Zawsze tak robię jak mam "zimno". Szybko znika i nie pęka.Ostatnio Mentor pozdzierał sobie poduszki do krwi, przemyłam rivanolem, posmarowałam olejem sezamowym (3 dni) i piątego dnia śladu prawie nie było. A to maść mamy z antybiotykiem, tłustą jak cholera bo jej później z palców zmyc nie moge :lol: Bonusik poniedziałkowy? :cool3: Quote
ulana Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 O - nochalek. :) Czy u Fiksia widoczne jest ucho ze strupkiem? Quote
Saththa Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='ulana']O - nochalek. :) Czy u Fiksia widoczne jest ucho ze strupkiem?[/QUOTE] to to uszko ale to nie strupek już tylko slad p ostrupie... w tej chwili jest powycinana sierść tam :( Quote
ania0112 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 widze ze tazz jak brokat pomaga w pisaniu na kompie i nosem szturcha rękę lub się na niej kładzie... Quote
Recommended Posts