Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulana']Chyba raczej nie tym razem. Wzięłam poprzednio. Wygląda rzeczywiście na Zibim nieźle. :) Nie wiem czy coś wezmę tym razem, bo co mi się podoba to na dziewczynki. :) Pomyślę jeszcze.[/QUOTE]

To weź też i dziewczynkę :)

Posted

[quote name='Saththa']To weź też i dziewczynkę :)[/QUOTE]
Ha - Zibi miał być dziewczynką. :) Dla równowagi - 2 facetów (mąż i syn) i 2 kobity (ja i owa niedoszła sznupka).
Ale jak się Wojtek zakochał od pierwszego wejrzenia, to co ja miałam zrobić - mama? I w taki sposób pozostaję w mniejszości. :)

A na pannę naprawdę i bez jaj mam wielką ochotę, tylko... Facet i facetka sznupiasta pod jednym dachem to tak trochę skomplikowanie może być. :)

Posted

a co dwa sznupy pod dachem samiec i samica? my mamy się koffają :loveu: ale tak przyjaźnie a nie zboczenie :eviltong: tak serio to cudownie się dogadują i jeden broni drugiego. my może będziemy mieć coś małęgo i czarnego i suczynkę to wiesz... nic prostszego - mówisz - masz :lol:

Posted

[quote name='ania0112']a co dwa sznupy pod dachem samiec i samica? my mamy się koffają :loveu: ale tak przyjaźnie a nie zboczenie :eviltong: tak serio to cudownie się dogadują i jeden broni drugiego. my może będziemy mieć coś małęgo i czarnego i suczynkę to wiesz... nic prostszego - mówisz - masz :lol:[/QUOTE]

A czy któres nie jest wykastrowane?

Posted

[quote name='ania0112']no wykastrowany to brokat, a wysterylizowana to inka :p
to sunie weźmie sobie ulana wysterylizowaną... a jak zibi będzie zbyt namolny to ciach ciach i po sprawie :)[/QUOTE]

no włąsnie a Ulana moze chciałaby wystawiac :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']

Nie marudzic,ze licytujecie,wspieracie biedne piesy :cool3:[/QUOTE]

ooo właśnie! dobrze, że mi przypomniałaś bo teraz jakoś mi lepiej i lżej na sumieniu :)

Posted

[quote name='ania0112']wez cicho! wspieramy adopcje nie?!;)[/QUOTE]

Aleeeeeeee nic na siłę :)

[quote name='ania0112']ehhh ja też zalicytowałam... i szelki. :oops2:

chłopaki słodziaki jak zwykle![/QUOTE]

masakra z tymi obrożami.... heh

[quote name='Margi']I łapecki i nochalki.Cud miód malyna.:loveu:[/QUOTE]

:iloveyou:
[quote name='wilczy zew']Piknosci foty :-)

Nie marudzic,ze licytujecie,wspieracie biedne piesy :cool3:[/QUOTE]

aleeeeeeeeeeee :lol:

Posted

łooooooo ja cie! kule są i u nas ale nigdy nie widziałam babeczk, mufinek itp dobrze ze u nas ich nie ma bo bym się spłukała do zera....

nie wiem teraz czy chce mi się kąpać czy jeśc....;)

Posted

[quote name='ania0112']łooooooo ja cie! kule są i u nas ale nigdy nie widziałam babeczk, mufinek itp dobrze ze u nas ich nie ma bo bym się spłukała do zera....

nie wiem teraz czy chce mi się kąpać czy jeśc....;)[/QUOTE]

Hehehehehhehe ja z kul zrezygnowałam bo nie mam wanny ale peeling sobie kupiłam.... limonka z zurawina słodko kwasny zapach... o 21 się kąpałam a wciąz czuć w powietrzu i na skórze zapach :iloveyou: musze tak wrocic koniecznie ;)

Posted

Tazzik jednak jest cudniasty :loveu: i jak sie tak patrze, to Hippo wyglada jednak jak sfilcowany olbrzym - no identyko - tylko wzrostu mu zabraklo :evil_lol:

Posted

[quote name='Pink']Tazzik jednak jest cudniasty :loveu: i jak sie tak patrze, to Hippo wyglada jednak jak sfilcowany olbrzym - no identyko - tylko wzrostu mu zabraklo :evil_lol:[/QUOTE]

Moze ejszcze urosnie :)
[quote name='zerduszko']Oczywiscie myslalam, ze to zarcie :eviltong:

A chłopaki jak zwykle czadowe. Fix fest gruby :loveu:[/QUOTE]

:) Chudy jest jak cholera Fix :):lol: