ania0112 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 a mi sie strasznie podoba wyraz pysia tazza - taki radosny krejzol wyszedł :) Quote
JankaBezZiemii Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 piękni są :loveu: z OCZAMI też :eviltong: Quote
Saththa Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 [quote name='wilczy zew']widziałam :loveu:[/QUOTE] :lol: [quote name='weszka']Cudne buziaki :loveu: Tazz w szczegółach jak rzadko się zdarza ;)[/QUOTE] A to fakt bo on miw iecznie plamuje :) [quote name='Margi']Cudne oba chłopaki. Fixik ma fajną końcówkę nochalka taką różową a Tazzio ma najpiękniejszy nochal na świecie no i oko wyraziste.[/QUOTE] :loveu: [quote name='ulana']Śliczne nochale. A Tazzio to i nos, i oczy, i zęby, jęzor nawet. :)[/QUOTE] Hahah :) [quote name='ania0112']a mi sie strasznie podoba wyraz pysia tazza - taki radosny krejzol wyszedł :)[/QUOTE] To fakt :) Żywy taki ;) [quote name='JankaBezZiemii']piękni są :loveu: z OCZAMI też :eviltong:[/QUOTE] A moze przedewszystkim :) Quote
zerduszko Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Idz Wilczy Zle! Nie rób pokuszenia, nie rób :mad: Quote
malawaszka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 wilcza a niech Cię :mad: a mogłam żyć w słodkiej nieświadomości, że jest taksówkowy bazar :placz: Quote
wilczy zew Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Czy ja coś pisałam o bazarku?? :-o To było info do Sandry :evil_lol: Quote
marako Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='malawaszka']wilcza a niech Cię :mad: a mogłam żyć w słodkiej nieświadomości, że jest taksówkowy bazar :placz:[/QUOTE] A jest?????? Quote
Margi Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 No jest :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252630-taksowe-obro%C5%BCe-smycze-szelki-na-Szyd%C5%82owiec-i-Kielce-do-5-05 Quote
ania0112 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 hahah widziałam ze jestem ale myślałam sobie " nie wchodz! masz za duzo obrozy a za mało kasy" ale teraz o juz chyba z ciekawosci zajrze...:roll: Quote
marako Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Po raz pierwszy właściwie nic mnie z szerszych obróżek nie zauroczyło w takim stopniu, żebym nie mogła się oprzeć. Kilka mi się podoba, a najbardziej 32, której nie podbiorę malawaszce. Ciut za krótka jest - chyba, że dla Indii, ale smyczki do niej nie ma, a w wyprawce wydawałam pasujące do obróżek smyczki, naprawdę ładnie i efektownie wygląda komplecik. Liczyłam na smycz przepinaną w odcieniu żółtym, bo mam ładną obróżkę z poprzedniego bazarku i żadna smycz moja nie pasuje do niej. Niestety nie ma... (A propos Indii - to zostaje z nami, o ile dwa domki, które wcześniej się interesowały suczkami jej nie wezmą. Zdecydowałam się już jej nie ogłaszać, tylko zdać się na los... Domek, który czekał, jednak nie mogąc się doczekać skorzystał z okazji i w międzyczasie wziął inną). Quote
malawaszka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='marako'] (A propos Indii - to zostaje z nami, o ile dwa domki, które wcześniej się interesowały suczkami jej nie wezmą. Zdecydowałam się już jej nie ogłaszać, tylko zdać się na los... Domek, który czekał, jednak nie mogąc się doczekać skorzystał z okazji i w międzyczasie wziął inną).[/QUOTE] :mdleje: ale chociaż dali Ci znać czy taką "niespodziankę" zrobili? a co do obróżki - śmiało licytuj :lol: zalicytowałam tyle z cichą nadzieją, że nie wszystkie będą moje :D czekam jeszcze co będzie z Luną ale chyba się zdecyduję jechać z nią do Czech - połowę bliżej niż do Wro a podobno świetny lekarz tam jest w Bohuminie Quote
marako Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='malawaszka']:mdleje: ale chociaż dali Ci znać czy taką "niespodziankę" zrobili? .... czekam jeszcze co będzie z Luną ale chyba się zdecyduję jechać z nią do Czech - połowę bliżej niż do Wro a podobno świetny lekarz tam jest w Bohuminie[/QUOTE] To, czy niespodziankę nie ma znaczenia, bo powiedzieli mi tuż po zdjęciu gipsu, a przecież z gipsem bym nikomu jej i tak nie wydała. Mają małą już od świąt, a ja dokładnie dzień po tym, jak ją wzięli napisałam im, ze Indii gips będzie za kilka dni zdjęty i będzie do wzięcia (oni wcześniej myśleli, że rehabilitacja potrwa jeszcze ze 2-3 tygodnie, ich starsza suka oklapła po stracie siostry i ich rozumiem, że byli niecierpliwi). Klika dni im zabrało, żeby się zebrać w sobie i mi powiedzieć. Tzn. powiedzieli, że ją wezmą, ale dopiero w połowie maja, żeby najpierw ich starsza suczka przywykła i zaakceptowała tamtą małą, a później dopiero drugą małą, a nie na raz. Ale wyczułam, ze czekają na to, aż ja im powiem, że niekoniecznie muszą brać Indię, że ja ją planowałam i tak zostawić sobie, a im zdecydowałam się oddać, bo miała być u nich wystawiana i warunki jak w raju, lepiej niż u mnie. W sumie India ma ten guzek i do końca nie wiem, jak to byłoby z wystawianiem (ja będę próbować, bo zapowiada się nieźle... Lepiej od Hondy.). Więc w zasadzie mi ulżyło, że tak się potoczyło wszystko, bo nie dość, że noga, to jeszcze guzek, o którym właśnie miałam im powiedzieć nie bez gula w gardle. Bardzo mnie to stresowało, a tak mam z ludźmi super kontakty, odesłałam im zadatek i jest OK. Chcą za 1-2 lata wziąć ode mnie sunię, jakbym miała znów szczenięta... Co do Luny, to czy zauważyłaś poprawę? Jak najbardziej, jak masz upatrzonego dobrego lekarza bliżej, z dobrymi opiniami i sprzętem, to pewnie, że nawet i do Czech (a porozumiesz się, żeby dobrze skumać, o co chodzi?) Najważniejsze, żeby pomóc Lunie jak najlepiej, a gdzie, to drugorzędna sprawa. (i tak zapraszamy do Wrocka, nawet i nie "przy okazji" leczenia, chociaż wiemy, ze stado musiałoby się rozjechać po domach, bo dużo ich zostawiasz, jak wyjeżdżasz...). Quote
malawaszka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 A to jak Ci ulżyło to super :loveu: to się cieszę z takiego obrotu sprawy :) o Lunie odpisałam u nas coby tu Sandrze i Mendziołom nie bałaganić :lol: Quote
ania0112 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 widze, że monia zakupy u taks pełną gęba .... my też:Help_2: Quote
Saththa Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Dzięki za linka do obróżek ale nie wiem czy się zdecyduję... kurde one mi się rozpinają... te duże Tazzmanowe przez to ze to drugie kółko jest mniejsze to mi przechodzi... i tak zostaję z samą obrożą w ręku a Tazzio sobie idzie dalej :shake: Na smyczy jak podepne to tak sie nie dzieje ale kurcze... chyba msuze zapytac Taks czy mogłaby w razie wu wymienic mi te mniejsze na takiej samej wielkości :razz: I piszcie sobie co chcecie;) Quote
Margi Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Marako,widocznie tak miało być,że India miała zostać w domku.:loveu: Quote
ulana Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='Margi']Marako,widocznie tak miało być,że India miała zostać w domku.:loveu:[/QUOTE] Tak sobie od razu pomyślałam. Bo przecież myślałaś o tym, prawda?... Matko, znowu taksówki. Ja się zupełnie spłuczę na tę komunikację. ;) Quote
Saththa Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [quote name='Margi']Marako,widocznie tak miało być,że India miała zostać w domku.:loveu:[/QUOTE] siłą wyższa :evil_lol: [quote name='ulana'] Matko, znowu taksówki. Ja się zupełnie spłuczę na tę komunikację. ;)[/QUOTE] heheh to tak jak ja... niby mi Tazz wyąłzi ale już policytowałam :splat: Quote
ania0112 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 ulana ty bierzesz żeglarskie? dobrze kojarze? są śliczne w kółka ratunkowe i na czarnego będzie miodzio :loveu::diabloti: Quote
ulana Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Chyba raczej nie tym razem. Wzięłam poprzednio. Wygląda rzeczywiście na Zibim nieźle. :) Nie wiem czy coś wezmę tym razem, bo co mi się podoba to na dziewczynki. :) Pomyślę jeszcze. Quote
ania0112 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 hahah ja cie nie namawiam na zakupy! co to to nie :) tylko się śmieje bo jak zobaczyłam te kółka ratunkowe to o tobie od razu pomyślałam :) Quote
zerduszko Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='ulana']Chyba raczej nie tym razem. Wzięłam poprzednio. Wygląda rzeczywiście na Zibim nieźle. :) Nie wiem czy coś wezmę tym razem, bo co mi się podoba to na dziewczynki. :) Pomyślę jeszcze.[/QUOTE] Gender! ;) Quote
Recommended Posts