Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']szerokiej drogi! udanej podróży :)[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='weszka']Słodko się spakował. Psy tam wiedzą o co chodzi z walizkami. U mnie jak wyciągam swoją to jest przeważnie psia zwała ale jak już zaczyna się pakowanie suczych betów to humor od razu się poprawia.
Dziwnie bez psów no nie? Ja czasem tak myślę, że chwilę bym chciała spokoju bez nich ale jak właśnie gdzieś przed wyjazdem czasem je zawiozę do siostry i jestem sama to jest beznadziejnie.

Fajnego wyjazdu![/QUOTE]

No dziwnie... w ciagu dnia jak bywałyu fryza też mi było dziwnie ale wieczór bez nich to już w ogóle jakas masakra...

[quote name='junoo']Yay jaki Idefix uroczy
Po takim widoku serce by mi pękło
Miałabym problem wyjechać bez psa :([/QUOTE]

Na pare dni tez?:)
[quote name='AnkaG']No i ..... ???
Nie zapłakały się chłopaki?[/QUOTE]

NIe zapłakały ;)
[quote name='ulana']I jak tam? Wszyscy w porządku?

A może chłopaki odmówiły pójścia z właścicielką?:o[/QUOTE]

Tak ejst jestesmy wróciliśmy. szczeniaki już czekały w domu na mnie ( apropo odmowy pójścia) bo odebrane zostały z hoteliku w piatek ;)

ale czy w porządku?

Auto mi zwariowało chce oleju a ma olej i piszczy jak nie powiem co. Do tego przed wyjsciem z domu nastawiłam pralkę, była awaria wodociągów, zalało mi podłogę plus białe rzeczy są brązowokremowe... :grab:

Ale jestemy zyjemy ;)

Posted

[quote name='ania0112']ooo masz! nie ma to jak ostry powrót do rzeczywistości...[/QUOTE]

wole taki... w zeszłym roku gnałam do weta i wracałam z pozszywanym Tazzmanem na łapie heh

Posted

wow! a słyszałam ze na tej wyspie to tylko sie lezy i byczy w sensie mało imprez itp raczej spokoj...
sandra jezeli to nie tajemnica to zdradź co ty robisz??? bo jestem ciekawa co to za praca ze takie wyjazdy słuzbowe robią :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Się zgadzam :)

[quote name='ania0112']wow! a słyszałam ze na tej wyspie to tylko sie lezy i byczy w sensie mało imprez itp raczej spokoj...
sandra jezeli to nie tajemnica to zdradź co ty robisz??? bo jestem ciekawa co to za praca ze takie wyjazdy słuzbowe robią :lol:[/QUOTE]

Teraz był spokój na promenadzie bo szybko ciemno i wiało dośc mocno oni są przed wysokim sezonem ejszcze ;) ale lokali było od cholery ale czy dyskoteki były to nie wiem bo ja nie gustuje w tego typu imprezach ;)

[quote name='zerduszko']Zdradź, zdradź! jakiej pracy mam szukac ;)

Bosko tam :)[/QUOTE]

No Boskoooo ;)

[quote name='JankaBezZiemii']pięęęęęęęęęęęknie :)

mam nadzieję że jak byłaś na wieży to dzwonów nie uruchomili? :evil_lol:[/QUOTE]

To fakt :)

Nie uruchomili ;) w sumie ani razu ich nie słyszałam więc albo nie działają, alebo od wielkiego dzwonu uruchamiają :lol:

Jak się jedzie drogą to z jednej strony ocean a z drugiej te wzgórza ichnie :)

Mam filmik z busa jeśli chcecie :)

A ja pracuję w kancelarii gospodarczej trochę księgowa trochę ogólnopojęta praca biurowa ale TZ jest radca prawnym i to raczej przez jego klienta pojechaliśmy niż przeze mnie :) A Razem bo pracujemy razem, plus zawsze to lepiej jechac we dwoje niz samemu, no i ma się dwoje oczu do ogarnięcia sytuacji a nie tylko swoje ;)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']aaaaaaaaaaaaaa

czyli przepis jest proty dziewczyny - nie pracy trza szukać ino TZ odpowiedniego ;)

f :loveu:[/QUOTE]
No to czemu tego nie napisałaś 35 lat temu? (wiem, jeszcze nie było Cię w tym wcieleniu, to nie wiedziałaś)