Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Myśmy już kiedyś przerabiały ten temat i widzę, że dalej wnioski nie wyciągnięte ;) Poza Sandrą :D

[/QUOTE]

Znaczy ze co? :lol:
[quote name='Margi']Ale zdjęciów.:lol:
Fajny wyjazd,sama chętnie bym pojechała i pomoczyła nogi.
Nie mówili żeby zwierząt nie dotykać bo ugryzą ?[/QUOTE]

Nie mówili :) za to sprzedawali żarcie do karmienia :evil_lol: na którym było napisane aby nie karmić bo to zabronione i niebezpieczne :diabloti:

Posted

[quote name='Saththa']
Nie mówili :) za to sprzedawali żarcie do karmienia :evil_lol: na którym było napisane aby nie karmić bo to zabronione i niebezpieczne :diabloti:[/QUOTE]

buuahaha ot logika :lol:

Posted

Woda! Niebo! Palmy! Ooo! :)

Ale to straszliwie trudno tak TZ wybrać sobie odpowiedniego na dłuższą perspektywę normalnie. :hmmmm:

I jeszcze żeby lubił psy. ;)

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']A ja myślałam, że to OFE cię zasponsorowało, całkiem jak w ich pamiętnych reklamach. :evil_lol:[/QUOTE]

w sensie, że chciałaś już wysłać Sandrę na emeryturę na Karaibach??? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahaha ot logika :lol:[/QUOTE]

Ano ;)
[quote name='wilczy zew']sprytne-na żarciu mają kasę a jak paluszki źwierz odgryzie to alibi :)[/QUOTE]

O to to własnie :)

[quote name='ulana']Woda! Niebo! Palmy! Ooo! :)

Ale to straszliwie trudno tak TZ wybrać sobie odpowiedniego na dłuższą perspektywę normalnie. :hmmmm:

I jeszcze żeby lubił psy. ;)[/QUOTE]

No trudno trudno ;)

[quote name='Aśka Belkowska']A ja myślałam, że to OFE cię zasponsorowało, całkiem jak w ich pamiętnych reklamach. :evil_lol:[/QUOTE]

Hmmm nie kojarze reklam :) Ale ja jeszcze za wczesnie niesttey na emeryture:(
[quote name='AnkaG']Bardzo trudno wybrać TZ-ta. Łiii ja 15-go tego miesiąca mam srebrne wesele. Dotrwałam i nie ubiłam ...

Sandra - faaaajnie miałaś :)[/QUOTE]

O no to gratulacje;)

[quote name='malawaszka']w sensie, że chciałaś już wysłać Sandrę na emeryturę na Karaibach??? :lol:[/QUOTE]

na Kanarach byłam :lol:
[quote name='ania0112']to już wszystko jasne z tym wyjazdem.... nie ma TZ kolegów do oddania? :evil_lol:
a co do twojej pracy to przynajmniej dobrze kojarzyłam czym się zajmujesz :)[/QUOTE]

jeden nie żonaty się ostał, ale zajęty tak czy siak :)

I chyba keidys gdzies juz psiałam co robię;)

[quote name='Aśka Belkowska']W sensie sponsora. Zresztą teraz nic nie wiadomo, skoro exwiceminister - 38letni emeryt strzela do ludzi z nudów, to wszystko jest możliwe. :razz:[/QUOTE]

W jakim sensie znaczy?:)

Posted

[quote name='malawaszka']buuahaha no to ja popłynęłam ciut dalej :errrr:[/QUOTE]

ciut? :eek2: :lol:
[quote name='ania0112']Sandra! Żona nie ściana da się przesunąć :evil_lol:[/QUOTE]

tia... :roll: ale chcesz zając miejsce takiej przesuniętej?:lol: juz do przesuwania tor bedzie wyjezdzony :lol:

Posted

[quote name='ania0112']hahahahaha :roflt:tego z tym torem to nie znałam, dobre :)[/QUOTE]

:)
[quote name='malawaszka']ale w pewnym wieku nie da się już raczej trafić na takiego bez przesunięć :D[/QUOTE]

a nie bo to nie zawsze wina faceta jest :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Znaczy ze co? :lol:[/QUOTE]

Znaczy, ze masz odpowiedniego TZ. Zabiera Cie na zagramaniczne wycieczki ;)
Ja to do marketu ostatnio jedynie jeżdżę :diabloti:

Niestety w pewnym wieku to już tylko odpady w stanie wolnym zostają :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Znaczy, ze masz odpowiedniego TZ. Zabiera Cie na zagramaniczne wycieczki ;)
Ja to do marketu ostatnio jedynie jeżdżę :diabloti:

Niestety w pewnym wieku to już tylko odpady w stanie wolnym zostają :diabloti:[/QUOTE]

Nie no nie mozna tak, ze odpady... czasem to naprawde jest wina baby :lol: Zdarza sie ze trafia biedny na same złe baby :)

wiesz dobrze ze do marketu Cię zabiera a nie w dom uzostawia;)

Posted

[quote name='Saththa']
wiesz dobrze ze do marketu Cię zabiera a nie w dom uzostawia;)[/QUOTE]

no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:[/QUOTE]

pociecha, że w rzeczonej Biedronce zbyt nie poszaleje :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:[/QUOTE]

Ojjjjjj :calus:
[quote name='JankaBezZiemii']pociecha, że w rzeczonej Biedronce zbyt nie poszaleje :diabloti:[/QUOTE]

E tam jak się chce to i się wszedzie zaszaleje :)

Posted

[quote name='ania0112']widze Sandra ze twój TZ chyba wiele wcześniej przeszedł z tymi złymi babami, że tak bronisz tego stanowiska :p[/QUOTE]

Hmmm nic się nie chwalił:)

Ale znam parę przypadku, ze chłop niewinny tylko na wariatkę trafił :) i nawet z odzysku to nie jego wina :)

Chodziło mi pisząc o tych przesunięciach, ze jak chłop łatwo się "odbić" daje to źle wróży na przyszłośc :diabloti: dla tej która przesuwa :lol:

Posted

wiem o co Ci chodziło i masz sporo w tym racji :)
ale po prostu myslałąm ze skoro az tak bronisz to jednak twój TZ miał niemiłe przeżycia... no ale jak nie to tylko lepiej dla niego :lol: