Margi Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ale zdjęciów.:lol: Fajny wyjazd,sama chętnie bym pojechała i pomoczyła nogi. Nie mówili żeby zwierząt nie dotykać bo ugryzą ? Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='zerduszko']Myśmy już kiedyś przerabiały ten temat i widzę, że dalej wnioski nie wyciągnięte ;) Poza Sandrą :D [/QUOTE] Znaczy ze co? :lol: [quote name='Margi']Ale zdjęciów.:lol: Fajny wyjazd,sama chętnie bym pojechała i pomoczyła nogi. Nie mówili żeby zwierząt nie dotykać bo ugryzą ?[/QUOTE] Nie mówili :) za to sprzedawali żarcie do karmienia :evil_lol: na którym było napisane aby nie karmić bo to zabronione i niebezpieczne :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa'] Nie mówili :) za to sprzedawali żarcie do karmienia :evil_lol: na którym było napisane aby nie karmić bo to zabronione i niebezpieczne :diabloti:[/QUOTE] buuahaha ot logika :lol: Quote
wilczy zew Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']buuahaha ot logika :lol:[/QUOTE] sprytne-na żarciu mają kasę a jak paluszki źwierz odgryzie to alibi :) Quote
ulana Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Woda! Niebo! Palmy! Ooo! :) Ale to straszliwie trudno tak TZ wybrać sobie odpowiedniego na dłuższą perspektywę normalnie. :hmmmm: I jeszcze żeby lubił psy. ;) Quote
Aśka Belkowska Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 A ja myślałam, że to OFE cię zasponsorowało, całkiem jak w ich pamiętnych reklamach. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Bardzo trudno wybrać TZ-ta. Łiii ja 15-go tego miesiąca mam srebrne wesele. Dotrwałam i nie ubiłam ... Sandra - faaaajnie miałaś :) Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Aśka Belkowska']A ja myślałam, że to OFE cię zasponsorowało, całkiem jak w ich pamiętnych reklamach. :evil_lol:[/QUOTE] w sensie, że chciałaś już wysłać Sandrę na emeryturę na Karaibach??? :lol: Quote
ania0112 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 to już wszystko jasne z tym wyjazdem.... nie ma TZ kolegów do oddania? :evil_lol: a co do twojej pracy to przynajmniej dobrze kojarzyłam czym się zajmujesz :) Quote
Aśka Belkowska Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 W sensie sponsora. Zresztą teraz nic nie wiadomo, skoro exwiceminister - 38letni emeryt strzela do ludzi z nudów, to wszystko jest możliwe. :razz: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']buuahaha ot logika :lol:[/QUOTE] Ano ;) [quote name='wilczy zew']sprytne-na żarciu mają kasę a jak paluszki źwierz odgryzie to alibi :)[/QUOTE] O to to własnie :) [quote name='ulana']Woda! Niebo! Palmy! Ooo! :) Ale to straszliwie trudno tak TZ wybrać sobie odpowiedniego na dłuższą perspektywę normalnie. :hmmmm: I jeszcze żeby lubił psy. ;)[/QUOTE] No trudno trudno ;) [quote name='Aśka Belkowska']A ja myślałam, że to OFE cię zasponsorowało, całkiem jak w ich pamiętnych reklamach. :evil_lol:[/QUOTE] Hmmm nie kojarze reklam :) Ale ja jeszcze za wczesnie niesttey na emeryture:( [quote name='AnkaG']Bardzo trudno wybrać TZ-ta. Łiii ja 15-go tego miesiąca mam srebrne wesele. Dotrwałam i nie ubiłam ... Sandra - faaaajnie miałaś :)[/QUOTE] O no to gratulacje;) [quote name='malawaszka']w sensie, że chciałaś już wysłać Sandrę na emeryturę na Karaibach??? :lol:[/QUOTE] na Kanarach byłam :lol: [quote name='ania0112']to już wszystko jasne z tym wyjazdem.... nie ma TZ kolegów do oddania? :evil_lol: a co do twojej pracy to przynajmniej dobrze kojarzyłam czym się zajmujesz :)[/QUOTE] jeden nie żonaty się ostał, ale zajęty tak czy siak :) I chyba keidys gdzies juz psiałam co robię;) [quote name='Aśka Belkowska']W sensie sponsora. Zresztą teraz nic nie wiadomo, skoro exwiceminister - 38letni emeryt strzela do ludzi z nudów, to wszystko jest możliwe. :razz:[/QUOTE] W jakim sensie znaczy?:) Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa'] na Kanarach byłam :lol: [/QUOTE] buuahaha no to ja popłynęłam ciut dalej :errrr: Quote
ania0112 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa'] jeden nie żonaty się ostał, ale zajęty tak czy siak :) [/QUOTE] Sandra! Żona nie ściana da się przesunąć :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']buuahaha no to ja popłynęłam ciut dalej :errrr:[/QUOTE] ciut? :eek2: :lol: [quote name='ania0112']Sandra! Żona nie ściana da się przesunąć :evil_lol:[/QUOTE] tia... :roll: ale chcesz zając miejsce takiej przesuniętej?:lol: juz do przesuwania tor bedzie wyjezdzony :lol: Quote
ania0112 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 hahahahaha :roflt:tego z tym torem to nie znałam, dobre :) Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 ale w pewnym wieku nie da się już raczej trafić na takiego bez przesunięć :D Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='ania0112']hahahahaha :roflt:tego z tym torem to nie znałam, dobre :)[/QUOTE] :) [quote name='malawaszka']ale w pewnym wieku nie da się już raczej trafić na takiego bez przesunięć :D[/QUOTE] a nie bo to nie zawsze wina faceta jest :lol: Quote
zerduszko Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa']Znaczy ze co? :lol:[/QUOTE] Znaczy, ze masz odpowiedniego TZ. Zabiera Cie na zagramaniczne wycieczki ;) Ja to do marketu ostatnio jedynie jeżdżę :diabloti: Niestety w pewnym wieku to już tylko odpady w stanie wolnym zostają :diabloti: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='zerduszko']Znaczy, ze masz odpowiedniego TZ. Zabiera Cie na zagramaniczne wycieczki ;) Ja to do marketu ostatnio jedynie jeżdżę :diabloti: Niestety w pewnym wieku to już tylko odpady w stanie wolnym zostają :diabloti:[/QUOTE] Nie no nie mozna tak, ze odpady... czasem to naprawde jest wina baby :lol: Zdarza sie ze trafia biedny na same złe baby :) wiesz dobrze ze do marketu Cię zabiera a nie w dom uzostawia;) Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Saththa'] wiesz dobrze ze do marketu Cię zabiera a nie w dom uzostawia;)[/QUOTE] no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz: Quote
JankaBezZiemii Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:[/QUOTE] pociecha, że w rzeczonej Biedronce zbyt nie poszaleje :diabloti: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:[/QUOTE] Ojjjjjj :calus: [quote name='JankaBezZiemii']pociecha, że w rzeczonej Biedronce zbyt nie poszaleje :diabloti:[/QUOTE] E tam jak się chce to i się wszedzie zaszaleje :) Quote
ania0112 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 widze Sandra ze twój TZ chyba wiele wcześniej przeszedł z tymi złymi babami, że tak bronisz tego stanowiska :p Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='ania0112']widze Sandra ze twój TZ chyba wiele wcześniej przeszedł z tymi złymi babami, że tak bronisz tego stanowiska :p[/QUOTE] Hmmm nic się nie chwalił:) Ale znam parę przypadku, ze chłop niewinny tylko na wariatkę trafił :) i nawet z odzysku to nie jego wina :) Chodziło mi pisząc o tych przesunięciach, ze jak chłop łatwo się "odbić" daje to źle wróży na przyszłośc :diabloti: dla tej która przesuwa :lol: Quote
ania0112 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 wiem o co Ci chodziło i masz sporo w tym racji :) ale po prostu myslałąm ze skoro az tak bronisz to jednak twój TZ miał niemiłe przeżycia... no ale jak nie to tylko lepiej dla niego :lol: Quote
Recommended Posts