zerduszko Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Do tego marketu to ja sama jeżdżę ;) Baby czasem wariują przy facetach, to fakt :diabloti: Nikt mi nie wmówi ich niewinności, żadnego z nich :eviltong: Quote
ulana Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='AnkaG']Bardzo trudno wybrać TZ-ta. Łiii ja 15-go tego miesiąca mam srebrne wesele. Dotrwałam i nie ubiłam ...[/QUOTE] Gratuluję, ale podtrzymuję stanowisko. Ja tam twardy orzech do zgryzienia miałam jak przyszło do wybierania. A jak już wybrałam to brat o mało z krzesła nie zleciał, kiedy się dowiedział kogo, hihi. :) [quote name='zerduszko']Niestety w pewnym wieku to już tylko odpady w stanie wolnym zostają :diabloti:[/QUOTE] No co ty, skąd takie radykalne opinie? Znam paru wolnych facetów i wcale nie nazwałabym ich odpadami. W różnie słusznym wieku są. [quote name='malawaszka']no własnie wiałśnie, ciesz się zerduszko!! mój właśnie SAM pojechał do marketu Biedronka, a mnie w domu zostawił :placz:[/QUOTE] Wolałabyś sama robić zakupy, a on żeby leżał na kanapie? ;) Sandra, dostałam SMS-a. :) Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='ulana'] Wolałabyś sama robić zakupy, a on żeby leżał na kanapie? ;) [/QUOTE] absolutnie nie!!! :lol: bo i ja nie leże na kanapie jak On jedzie :lol: Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='ulana'] Sandra, dostałam SMS-a. :)[/QUOTE] O to zaciskam kciukolce me :) Quote
zerduszko Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='ulana']No co ty, skąd takie radykalne opinie? Znam paru wolnych facetów i wcale nie nazwałabym ich odpadami. W różnie słusznym wieku są. [/QUOTE] Z życia mam takie dobre zdanie o chłopach :eviltong: Quote
ulana Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='zerduszko']Z życia mam takie dobre zdanie o chłopach :eviltong:[/QUOTE] Uuuu. Przykre... Może masz do nich złe podejście? ;) Quote
3 x Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']aaaaaaaaaaaaaa czyli przepis jest proty dziewczyny - nie pracy trza szukać ino TZ odpowiedniego ;) fantastyczna wycieczka :loveu:[/QUOTE] tylko uważajcie,żeby wam się taki jak mi nie trafił wycieczka na do grecji dla jednej osoby za free (znaczy dla mnie) - doplata za drugą os, a ten mówi, że nie chce jechać :crazyeye: [quote name='ania0112']Sandra! Żona nie ściana da się przesunąć :evil_lol:[/QUOTE] tudzież: nie ma takiego wagonu którego nie da sie odczepic :evil_lol: [quote name='Saththa'] tia... :roll: ale chcesz zając miejsce takiej przesuniętej?:lol: juz do przesuwania tor bedzie wyjezdzony :lol:[/QUOTE] nie mogłaś mi tego powiedzieć 9 lat tamu ? [quote name='malawaszka']ale w pewnym wieku nie da się już raczej trafić na takiego bez przesunięć :D[/QUOTE] w 'nie-pewnym' wieku też można sobie takiego znaleść ;) [quote name='Saththa']Nie no nie mozna tak, ze odpady... czasem to naprawde jest wina baby :lol: Zdarza sie ze trafia biedny na same złe baby :) wiesz dobrze ze do marketu Cię zabiera a nie w dom uzostawia;)[/QUOTE] [quote name='ania0112']widze Sandra ze twój TZ chyba wiele wcześniej przeszedł z tymi złymi babami, że tak bronisz tego stanowiska :p[/QUOTE] [quote name='Saththa']Hmmm nic się nie chwalił:) Ale znam parę przypadku, ze chłop niewinny tylko na wariatkę trafił :) i nawet z odzysku to nie jego wina :)[/QUOTE] ogólnie przecież wiadomo, że baby to samo zuo ;) [quote name='Saththa'] Chodziło mi pisząc o tych przesunięciach, ze jak chłop łatwo się "odbić" daje to źle wróży na przyszłośc :diabloti: dla tej która przesuwa :lol:[/QUOTE] to tez mogłaś mi 9 lat temu napisać :mad: widoki cudne :loveu: ale pewnie dla mnei tam to za ciepło by było Quote
zerduszko Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='ulana']Uuuu. Przykre... Może masz do nich złe podejście? ;)[/QUOTE] Ale nie pisałam, ze z mojego życia tylko :eviltong: Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='3 x'] nie mogłaś mi tego powiedzieć 9 lat tamu ? to tez mogłaś mi 9 lat temu napisać :mad: widoki cudne :loveu: ale pewnie dla mnei tam to za ciepło by było[/QUOTE] Mówiłam ale moze nie słuchałaś? :lol: Widoki tak :) Czy za Ciepło? w ciągu dnia rzeczywiscie ciepło było ale wieczorem już chłodniej, długie spodnie i bluza ;) Dobra koniec tymi wagonikami :lol: KURDE! na 20 dzis do weta jade z tym małym białym jakas cholera mu sie na uchu zrobiła... myslałam, że to Tazzman mu zachaczył i ze sie zrobił strup ale wygląda tragicznie, do tego krwawi, boli go, nie goi sie jakos dziwnie wygląda... włazi w głąb ucha... szlag mnie trafi na 20 do weta jade. :mdleje: Quote
wilczy zew Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 biedne uszko,jak wrócisz to napisz co i jak Quote
malawaszka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 o matko co za dziadostwo? oby nic poważnego! Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='wilczy zew']biedne uszko,jak wrócisz to napisz co i jak[/QUOTE] Tak ejst [quote name='malawaszka']o matko co za dziadostwo? oby nic poważnego![/QUOTE] Nie wiem... ale jak wczoraj zaczełam sie rpzyglądac i chciałam rozmoczyć zeby mu oderwac troche tego strupa bo jest wielki i gruby to sie okazało ze to w ogóle nie ejst strup na wierzchu tylko taki czarny meszek z takimi malutkimi kulkami czarnymi... pod spodem jest krew i strup... ja pierdziele nie wiem co to kurde jest.... Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='malawaszka']może grzybek się przypałętał jakiś...[/QUOTE] Nie wiem... ale był zanim wyjechałam a teraz jak wróciłam wygląda okropnie. od wierzchu i od wewnatrz ucha. nie ma co gdybać jadymy do weta dzis :shake: Quote
3 x Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 jedzcie jedzcie i dajcie znac potem co to wyszło Quote
zerduszko Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 /Masz ten abonament u weta? ;) Kciukam zeby nic. Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='3 x']jedzcie jedzcie i dajcie znac potem co to wyszło[/QUOTE] Tak jest! [quote name='zerduszko']/Masz ten abonament u weta? ;) Kciukam zeby nic.[/QUOTE] nie mam :shake: ale już powinnam mieć zniżke jak choelra!!!!! Quote
weszka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Fajne widoczki, muszę pojechać na tę kozią wyspę. Z dyskusji o przesunięciach i wagonikach ubawiłam się setnie :evil_lol: A na koniec znowu ucho... no oby nic poważniejszego. Kciuki! Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 ja zwariowałam zupełnie na puncie tych wysp... każda jedna przecudowna jest dla mnie. jak na razie widziałam 4 i kocham każda :lol: Chociaż zasadniczo dwie z nich są inne niz te dwie kolejne a i te razem się różnią od siebie ale wodę mają taką cudowną niebieską :splat: Quote
ulana Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Saththa']Ulana... to żeś pojechała heheheh[/QUOTE] Lubię szybką jazdę. Terenówką zwłaszcza. :) [quote name='zerduszko']Ale nie pisałam, ze z mojego życia tylko :eviltong:[/QUOTE] Ufff. Ulżyło mi. :) Napisz co z tym uchem powiedział wet. Trzymam kciuki, żeby nic poważnego. Quote
weszka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Saththa']ja zwariowałam zupełnie na puncie tych wysp... każda jedna przecudowna jest dla mnie. jak na razie widziałam 4 i kocham każda :lol: Chociaż zasadniczo dwie z nich są inne niz te dwie kolejne a i te razem się różnią od siebie ale wodę mają taką cudowną niebieską :splat:[/QUOTE] Mnie też tam bardzo ciągnie przez krajobrazy właśnie ale jakoś nie było jeszcze okazji bo zawsze coś na drodze. Teraz można polecieć poza sezonem za całkiem przyzwoite pieniądze więc liczę że jak nie w tym roku to za rok już się uda. Quote
Saththa Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='weszka']Mnie też tam bardzo ciągnie przez krajobrazy właśnie ale jakoś nie było jeszcze okazji bo zawsze coś na drodze. Teraz można polecieć poza sezonem za całkiem przyzwoite pieniądze więc liczę że jak nie w tym roku to za rok już się uda.[/QUOTE] Krajobrazy na teneryfie w parku narodowym ponad wysokością chmur sa przeboskie... jak na księżycu normalnie. Natomiast Fuerte i Lanzarote maja pełno tych wzgórków o pieknych kolorach... tak banalnie, ze napisze :multi: Gomera jest bardzo zielona :) nabrzeze każda ma przecudne :lol: Na która się wybierasz?:) Quote
3 x Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Saththa']Krajobrazy na teneryfie w parku narodowym ponad wysokością chmur sa przeboskie... jak na księżycu normalnie. Natomiast Fuerte i Lanzarote maja pełno tych wzgórków o pieknych kolorach... tak banalnie, ze napisze :multi: Gomera jest bardzo zielona :) nabrzeze każda ma przecudne :lol: Na która się wybierasz?:)[/QUOTE] nie mogłaś tego wczesniej napisać? a nie jak ja se już wakacje zorganizowalam bynajmniej nie w tamtych rejonach ;) Quote
Recommended Posts