Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandra masz kota rozpuszczonego.:evil_lol:Głodny kot je wszystko co dostanie.
Jeżeli Twój Garaż rzeczywiście żyje na dworze,to przy takich mrozach ma grube futro.

Posted

[quote name='marako']A może to jest Garażowa?[/QUOTE]

Wypatrzyłam jajka...
[quote name='Margi']Sandra masz kota rozpuszczonego.:evil_lol:Głodny kot je wszystko co dostanie.
Jeżeli Twój Garaż rzeczywiście żyje na dworze,to przy takich mrozach ma grube futro.[/QUOTE]

tak tez sobie pomyslałam... ze rozpuszczony kurde :razz:
[quote name='ania0112']uf uf wybredny kicior :) na wiosnę będzie odchudzanie :evil_lol:[/QUOTE]

no na wiosnę juz ograniczamy zarcie tak aby w lecie już w ogóle nie dokarmiac;)
[quote name='malawaszka']hahaha on pewnie ma kilka takich opiekunek :lol: koty to cwaniaki[/QUOTE]

domyslam się :)

Posted

sie spóźniłam i w zasadzie dziewczyny wszystko już napisały ;) a to, że rozpuszczony, a to że ma kilku dożywiaczy
i to prawda, że głodny kot wtranżala wszystko, a kot, który po prostu sie posila jest wybredny :)

Posted

Garaż delektuje się posiłkiem żebyś miała przyjemność, że dobrze karmisz ;) a przy okazji możesz podziwiać i doceniać szczegóły jego zacnej budowy ciała oraz futra ;)

Posted

[quote name='weszka']Garaż delektuje się posiłkiem żebyś miała przyjemność, że dobrze karmisz ;) a przy okazji możesz podziwiać i doceniać szczegóły jego zacnej budowy ciała oraz futra ;)[/QUOTE]

OHo Wielmożna Panna rozumie JasniePana Garaża :razz:

Posted

no a jak sie ma horde kotow to zaden nie je wolno hihihi zwlaszcza jak jest zimno
wiec Garaz to ma klawe zycie i moze sie delektowac zarciem jakie mu pasuje a nie tylko jakie dostanie
a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant

Posted

[quote name='Tekla64']no a jak sie ma horde kotow to zaden nie je wolno hihihi zwlaszcza jak jest zimno
wiec Garaz to ma klawe zycie i moze sie delektowac zarciem jakie mu pasuje a nie tylko jakie dostanie
a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant[/QUOTE]

Mnie się tam Podobasz :lol!::megagrin: i Zrobione przez Ciebie psy równiez ;)

Posted

[quote name='Tekla64']
a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant[/QUOTE]

ten pierwszy raz mnie sie jakoś odmiennie skojarzył.... przemknęło mi przez głowę czemuż by Magda miała Cię uświadamiać.... ale już ogarnęłam o co chodzi :grins:

Posted

[quote name='jambi']ten pierwszy raz mnie sie jakoś odmiennie skojarzył.... przemknęło mi przez głowę czemuż by Magda miała Cię uświadamiać.... ale już ogarnęłam o co chodzi :grins:

:razz:

Kurdeeeeeee licytuje u Taks na bazarku 4 obroze po dwie na głowe.... a pioruński bazarek sie kończy jak ja na slubie bedę :placz:

bazarek czynny do 1 lutego do godz 20.00 czyli liczą się posty z max godz 20.00 czasu Dogo – z 20.01 już nie

czy ktoś mógłby mi przypilnować? :( podałabym górna granicę :( plisssssssss

Posted

[quote name='Saththa']:razz:

Kurdeeeeeee licytuje u Taks na bazarku 4 obroze po dwie na głowe.... a pioruński bazarek sie kończy jak ja na slubie bedę :placz:

czy ktoś mógłby mi przypilnować? :( podałabym górna granicę :( plisssssssss[/QUOTE]

Mogę spróbować, ale nie wiem czy nie zapomnę i czy na pewno będę

Posted

[quote name='WATACHA']Mogę spróbować, ale nie wiem czy nie zapomnę i czy na pewno będę[/QUOTE]

Dziekuję no zobaczymy moze ktoś wie ze będzie w sobotę :) a moze obroze osiągną takie ceny ze nie przelicytuje juz wyzej...

Posted

ja będę bo ja tez licytuje :p więc jak chcesz to moge przypilnowac ale wiesz ze i wypadki sie zdarzaja jak ktos np w ostatnij minucie zalicytuje i juz nie zdaze poprawic. ale generalnie bede bo i ja mam złowieszczy plan na moją obrózke która ciągle ktos chce mi ukrasc :)

Posted

Oczywiście ze się wypadki zdarzą;) ja zawsze czekam do ostatniej minutki nawet jak mnie wczesniej przelicytowali;) to do ostatniej minuty i sekundy odmierzam hahahahha tak jak tutaj to o 20.00 i 30 sekund bym wysłała ... trochu jestem nie normalna :multi:

Ale będe wdzięczna jakbyś spróbowała wiadomo - pretensji miec nie będe;) bo cos sie moze uda a tak to z daleka od kompa nicz bym nie zdziałała :razz: Więć chcę- jak mozesz to przypilnuj błagam:) a ja w sobote /rano napsize CI PW z kwotami, bo to sie zmieni jeszcze do piatku pewnie;)

4 sztuki licytuje;) 1,5,140 i 150 ;bodajże;) a nr 5 sa trzy sztuki wiec jest nadzieja;)

Posted

Wiem co licytujesz :p oo 2 sztuki sądziłam ze dwie. no nic nie ma problemu. właśnie jak cie wcześniej przelicytuja to spoko bo czekasz do ostatniej minutki i trala masz smycz. gorzej gdy ty prowadzisz i nagle bum ktos cie przelicytował :eviltong: ok to wyślij mi pw w sobote a ja popilnuje i twojego kramiku :)

Posted

[quote name='ania0112']Wiem co licytujesz :p oo 2 sztuki sądziłam ze dwie. no nic nie ma problemu. właśnie jak cie wcześniej przelicytuja to spoko bo czekasz do ostatniej minutki i trala masz smycz. gorzej gdy ty prowadzisz i nagle bum ktos cie przelicytował :eviltong: ok to wyślij mi pw w sobote a ja popilnuje i twojego kramiku :)[/QUOTE]
Dziekuję :)

[quote name='AnkaG']Ha ha będziesz musiała na dwóch kompach być na raz zalogowana :) Ale ciiii[/QUOTE]

dlaczego na dwóch? Przelicytuje je jako ona dla mnie;) później sie Taks wyjaśni, ze w moim imieniu i tyle i do mnie PW wysla;)