Margi Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Sandra masz kota rozpuszczonego.:evil_lol:Głodny kot je wszystko co dostanie. Jeżeli Twój Garaż rzeczywiście żyje na dworze,to przy takich mrozach ma grube futro. Quote
ania0112 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 uf uf wybredny kicior :) na wiosnę będzie odchudzanie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 hahaha on pewnie ma kilka takich opiekunek :lol: koty to cwaniaki Quote
Saththa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='marako']A może to jest Garażowa?[/QUOTE] Wypatrzyłam jajka... [quote name='Margi']Sandra masz kota rozpuszczonego.:evil_lol:Głodny kot je wszystko co dostanie. Jeżeli Twój Garaż rzeczywiście żyje na dworze,to przy takich mrozach ma grube futro.[/QUOTE] tak tez sobie pomyslałam... ze rozpuszczony kurde :razz: [quote name='ania0112']uf uf wybredny kicior :) na wiosnę będzie odchudzanie :evil_lol:[/QUOTE] no na wiosnę juz ograniczamy zarcie tak aby w lecie już w ogóle nie dokarmiac;) [quote name='malawaszka']hahaha on pewnie ma kilka takich opiekunek :lol: koty to cwaniaki[/QUOTE] domyslam się :) Quote
jambi Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 sie spóźniłam i w zasadzie dziewczyny wszystko już napisały ;) a to, że rozpuszczony, a to że ma kilku dożywiaczy i to prawda, że głodny kot wtranżala wszystko, a kot, który po prostu sie posila jest wybredny :) Quote
Saththa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 i ze gruby :lol: ale to futro :) Jak u Mańka z epoki lodowcowej :lol: Quote
jambi Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Maniek nie był za gruby tylko puszysty ;) Quote
Saththa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='jambi']Maniek nie był za gruby tylko puszysty ;)[/QUOTE] to było Futro :razz: Quote
weszka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Garaż delektuje się posiłkiem żebyś miała przyjemność, że dobrze karmisz ;) a przy okazji możesz podziwiać i doceniać szczegóły jego zacnej budowy ciała oraz futra ;) Quote
Saththa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='weszka']Garaż delektuje się posiłkiem żebyś miała przyjemność, że dobrze karmisz ;) a przy okazji możesz podziwiać i doceniać szczegóły jego zacnej budowy ciała oraz futra ;)[/QUOTE] OHo Wielmożna Panna rozumie JasniePana Garaża :razz: Quote
zerduszko Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Saththa']OHo Wielmożna Panna rozumie JasniePana Garaża :razz:[/QUOTE] Jak się ma kota, to się wie. Człowiek to jest otwieracz do puszek :eviltong: Quote
Tekla64 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 no a jak sie ma horde kotow to zaden nie je wolno hihihi zwlaszcza jak jest zimno wiec Garaz to ma klawe zycie i moze sie delektowac zarciem jakie mu pasuje a nie tylko jakie dostanie a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant Quote
Saththa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Tekla64']no a jak sie ma horde kotow to zaden nie je wolno hihihi zwlaszcza jak jest zimno wiec Garaz to ma klawe zycie i moze sie delektowac zarciem jakie mu pasuje a nie tylko jakie dostanie a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant[/QUOTE] Mnie się tam Podobasz :lol!::megagrin: i Zrobione przez Ciebie psy równiez ;) Quote
jambi Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Tekla64'] a co do pierwszego razu , pewnie o ile ja bede w stane cie wspomoc, cos przekazac bo przeca wiesz ze ja kompletny amatorignorant[/QUOTE] ten pierwszy raz mnie sie jakoś odmiennie skojarzył.... przemknęło mi przez głowę czemuż by Magda miała Cię uświadamiać.... ale już ogarnęłam o co chodzi :grins: Quote
Saththa Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='jambi']ten pierwszy raz mnie sie jakoś odmiennie skojarzył.... przemknęło mi przez głowę czemuż by Magda miała Cię uświadamiać.... ale już ogarnęłam o co chodzi :grins: :razz: Kurdeeeeeee licytuje u Taks na bazarku 4 obroze po dwie na głowe.... a pioruński bazarek sie kończy jak ja na slubie bedę :placz: bazarek czynny do 1 lutego do godz 20.00 czyli liczą się posty z max godz 20.00 czasu Dogo – z 20.01 już nie czy ktoś mógłby mi przypilnować? :( podałabym górna granicę :( plisssssssss Quote
AnkaG Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Kurde ja w sobotę mam też wychodne do znajomych. Quote
Tekla64 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ja sie na tym nie znam i wiesz ze takowe sprawy zawalam wiec sorki moze ktos bardziej kumaty w tym Quote
WATACHA Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Saththa']:razz: Kurdeeeeeee licytuje u Taks na bazarku 4 obroze po dwie na głowe.... a pioruński bazarek sie kończy jak ja na slubie bedę :placz: czy ktoś mógłby mi przypilnować? :( podałabym górna granicę :( plisssssssss[/QUOTE] Mogę spróbować, ale nie wiem czy nie zapomnę i czy na pewno będę Quote
Saththa Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='WATACHA']Mogę spróbować, ale nie wiem czy nie zapomnę i czy na pewno będę[/QUOTE] Dziekuję no zobaczymy moze ktoś wie ze będzie w sobotę :) a moze obroze osiągną takie ceny ze nie przelicytuje juz wyzej... Quote
ania0112 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ja będę bo ja tez licytuje :p więc jak chcesz to moge przypilnowac ale wiesz ze i wypadki sie zdarzaja jak ktos np w ostatnij minucie zalicytuje i juz nie zdaze poprawic. ale generalnie bede bo i ja mam złowieszczy plan na moją obrózke która ciągle ktos chce mi ukrasc :) Quote
Saththa Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Oczywiście ze się wypadki zdarzą;) ja zawsze czekam do ostatniej minutki nawet jak mnie wczesniej przelicytowali;) to do ostatniej minuty i sekundy odmierzam hahahahha tak jak tutaj to o 20.00 i 30 sekund bym wysłała ... trochu jestem nie normalna :multi: Ale będe wdzięczna jakbyś spróbowała wiadomo - pretensji miec nie będe;) bo cos sie moze uda a tak to z daleka od kompa nicz bym nie zdziałała :razz: Więć chcę- jak mozesz to przypilnuj błagam:) a ja w sobote /rano napsize CI PW z kwotami, bo to sie zmieni jeszcze do piatku pewnie;) 4 sztuki licytuje;) 1,5,140 i 150 ;bodajże;) a nr 5 sa trzy sztuki wiec jest nadzieja;) Quote
ania0112 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Wiem co licytujesz :p oo 2 sztuki sądziłam ze dwie. no nic nie ma problemu. właśnie jak cie wcześniej przelicytuja to spoko bo czekasz do ostatniej minutki i trala masz smycz. gorzej gdy ty prowadzisz i nagle bum ktos cie przelicytował :eviltong: ok to wyślij mi pw w sobote a ja popilnuje i twojego kramiku :) Quote
AnkaG Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ha ha będziesz musiała na dwóch kompach być na raz zalogowana :) Ale ciiii Quote
Saththa Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='ania0112']Wiem co licytujesz :p oo 2 sztuki sądziłam ze dwie. no nic nie ma problemu. właśnie jak cie wcześniej przelicytuja to spoko bo czekasz do ostatniej minutki i trala masz smycz. gorzej gdy ty prowadzisz i nagle bum ktos cie przelicytował :eviltong: ok to wyślij mi pw w sobote a ja popilnuje i twojego kramiku :)[/QUOTE] Dziekuję :) [quote name='AnkaG']Ha ha będziesz musiała na dwóch kompach być na raz zalogowana :) Ale ciiii[/QUOTE] dlaczego na dwóch? Przelicytuje je jako ona dla mnie;) później sie Taks wyjaśni, ze w moim imieniu i tyle i do mnie PW wysla;) Quote
Recommended Posts