wilczy zew Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='ulana'] Raz się nie mogłam oprzeć Mordziastej w obroży jesiennej i nabyłam podobną, trochę szeroka jest, ale skróciłam i jakoś Zibiemu nie przeszkacza. Ale to nie od taks było, no i nie ma 4 cm :)[/QUOTE] Jak nam miło :-) Mordziasta chodzi w 2,5cm,ta jesienna jest z DS. Quote
ulana Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Sandra fajne obróżki licytujesz. Te mordy zwróciły moją uwagę jak przeglądałam pierwszy raz wszystko - ataku śmiechu dostałam. :) Szkoda, że na Zibcia za szeroka. Netoperki pokazywałam Wojtkowi, ale stwierdził, że Zibi to nie krwiopijca, hihi. Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wciagnelyście mnie,licyfuję poziomki.... Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Wciagnelyście mnie,licyfuję poziomki....[/QUOTE] ojjj podobno to truskawy... tak czy siak współczuję bo o nie jest największa bitwa Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 To są poziomki-wąskie i długie,truskawki są bardziej pękate. Taks przerobi na zatrzask. Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Mi się podoba ta http://imageshack.us/a/img845/8813/j7jm.jpg :diabloti: Poza ta nic, a dwie by mi się przydały. Moje taksowki prawie 5 lat maja. Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 nie nie zerce - ona ci sie nie podoba! :eviltong: Quote
zerduszko Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Hehehe ;) Marza mi sie dwie jasnoniebieskie obrozki, jak na zlosc takie sa tylko wielkie :placz: Np. https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q50/706/5v1k.jpg i https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/594/77w2.jpg W sumie, to mogłabym ich zapinać w klacie :lol: Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje... Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki". Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti: eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol: Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='ania0112']nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti: eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol:[/QUOTE] Jak na razie, to z 13 moich wybranych tylko 2 są ciutkę podnoszone ostatnio (nie pamiętam przez kogo). Jakby co, to jakbym wygrała, to ewentualnie mogę Tobie jakąś podebraną ustąpić, jak dasz radę moją cenę udźwignąć... Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 hahha spokojnie - bazarek to bazarek jak mi podbierzesz to się nie obrażę zresztą jak stracę to nie umrę w końcu mam tylko jednego psa do noszenia obróżek :lol: Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='marako']Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje... Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki".[/QUOTE] Jakie żarłoki :-) [quote name='ania0112']nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti: eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol:[/QUOTE] Też źle widzę licytację Marako. Po co kupować olbrzyma? Malawaszka ma kilka na zbyciu :evil_lol: Quote
Margi Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Marako na pewno uda się.W końcu to dla cudnych maluszków.:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='zerduszko']Hehehe ;) Marza mi sie dwie jasnoniebieskie obrozki, jak na zlosc takie sa tylko wielkie :placz: Np. https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q50/706/5v1k.jpg i https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/594/77w2.jpg W sumie, to mogłabym ich zapinać w klacie :lol: te mi się te podobają - zwłaszcza ta druga - mega śliczna jest Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wilczy zew'] Też źle widzę licytację Marako. [/QUOTE] Nie martw się, z tych, które wybrałam (bo nie łakomiłam się na te najbardziej oblegane) nie ma Twoich. Ania 0112 - dwie Twoje, Saththa - jedna Twoja. (na 13..., więc niedużo trafień) Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 hahah to będzie walka :diabloti: mam tylko nadzieję ze to nie dwie mufinki bo o jedna bede bardzo walczyc. no ale nic pozyjemy zobaczymy do 20.01 :cool1: Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='malawaszka']te mi się te podobają - zwłaszcza ta druga - mega śliczna jest[/QUOTE] Ta druga baaardzo mi się podoba, ale jest ogromna nawet na moje olbrzymki i musiałabym mocno zmniejszać, a taka duża zakładka nie wygląda za dobrze. Dlatego ją odpuszczam (i dobrze, że nie kusi, bo jest już niezła cena za nią). Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='marako']Ta druga baaardzo mi się podoba, ale jest ogromna nawet na moje olbrzymki i musiałabym mocno zmniejszać, a taka duża zakładka nie wygląda za dobrze. Dlatego ją odpuszczam (i dobrze, że nie kusi, bo jest już niezła cena za nią).[/QUOTE] Mozesz napisać do Taks i zmniejszy :-) Quote
marako Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Mozesz napisać do Taks i zmniejszy :-)[/QUOTE] Niech ktoś ma też radochę, a Taks mniej pracy, odpuszczam. Mam inne typy też ładne. Quote
Saththa Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='ulana']Sandra fajne obróżki licytujesz. Te mordy zwróciły moją uwagę jak przeglądałam pierwszy raz wszystko - ataku śmiechu dostałam. :) Szkoda, że na Zibcia za szeroka. Netoperki pokazywałam Wojtkowi, ale stwierdził, że Zibi to nie krwiopijca, hihi.[/QUOTE] No Mordy juz nie moje :lol: [quote name='wilczy zew']Wciagnelyście mnie,licyfuję poziomki....[/QUOTE] Powodzenia :) [quote name='marako']Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje... Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki".[/QUOTE] Uuuuua To bedzie zamówienie masakra :) Quote
Recommended Posts