Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulana']
Raz się nie mogłam oprzeć Mordziastej w obroży jesiennej i nabyłam podobną, trochę szeroka jest, ale skróciłam i jakoś Zibiemu nie przeszkacza. Ale to nie od taks było, no i nie ma 4 cm :)[/QUOTE]

Jak nam miło :-) Mordziasta chodzi w 2,5cm,ta jesienna jest z DS.

Posted

Sandra fajne obróżki licytujesz. Te mordy zwróciły moją uwagę jak przeglądałam pierwszy raz wszystko - ataku śmiechu dostałam. :) Szkoda, że na Zibcia za szeroka.
Netoperki pokazywałam Wojtkowi, ale stwierdził, że Zibi to nie krwiopijca, hihi.

Posted

Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje...
Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki".

Posted

nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti:
eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol:

Posted

[quote name='ania0112']nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti:
eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol:[/QUOTE]
Jak na razie, to z 13 moich wybranych tylko 2 są ciutkę podnoszone ostatnio (nie pamiętam przez kogo). Jakby co, to jakbym wygrała, to ewentualnie mogę Tobie jakąś podebraną ustąpić, jak dasz radę moją cenę udźwignąć...

Posted

[quote name='marako']Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje...
Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki".[/QUOTE]

Jakie żarłoki :-)

[quote name='ania0112']nie wiem czemu ale mam złe przeczucie odnośnie marako licytacji... mam głupie wrażenie, ze to ona mi coś wykradnie :evil_lol:jeżeli tak to ostrzegam, ze łatwo nie będzie :diabloti:
eh tam na bazarku jest sliczna błękitno fioletowa ale musiałabym kupić sobie do niej olbrzyma :lol:[/QUOTE]

Też źle widzę licytację Marako.

Po co kupować olbrzyma? Malawaszka ma kilka na zbyciu :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']

Też źle widzę licytację Marako.

[/QUOTE]
Nie martw się, z tych, które wybrałam (bo nie łakomiłam się na te najbardziej oblegane) nie ma Twoich.

Ania 0112 - dwie Twoje, Saththa - jedna Twoja. (na 13..., więc niedużo trafień)

Posted

[quote name='malawaszka']te mi się te podobają - zwłaszcza ta druga - mega śliczna jest[/QUOTE]
Ta druga baaardzo mi się podoba, ale jest ogromna nawet na moje olbrzymki i musiałabym mocno zmniejszać, a taka duża zakładka nie wygląda za dobrze. Dlatego ją odpuszczam (i dobrze, że nie kusi, bo jest już niezła cena za nią).

Posted

[quote name='marako']Ta druga baaardzo mi się podoba, ale jest ogromna nawet na moje olbrzymki i musiałabym mocno zmniejszać, a taka duża zakładka nie wygląda za dobrze. Dlatego ją odpuszczam (i dobrze, że nie kusi, bo jest już niezła cena za nią).[/QUOTE]

Mozesz napisać do Taks i zmniejszy :-)

Posted

[quote name='ulana']Sandra fajne obróżki licytujesz. Te mordy zwróciły moją uwagę jak przeglądałam pierwszy raz wszystko - ataku śmiechu dostałam. :) Szkoda, że na Zibcia za szeroka.
Netoperki pokazywałam Wojtkowi, ale stwierdził, że Zibi to nie krwiopijca, hihi.[/QUOTE]

No Mordy juz nie moje :lol:
[quote name='wilczy zew']Wciagnelyście mnie,licyfuję poziomki....[/QUOTE]

Powodzenia :)
[quote name='marako']Mi się wiele marzy (bo chcę na wyprawkę dla szczeniorów też kupić - choć nie wiem, czy na teraz bardziej, czy na za jakiś czas, bo one rosną szybko). Ale trzymam w tajemnicy, żeby przez 20:00 zaliytować, może nikt nie zareaguje...
Przy takiej ilości (chcę zamówić 12!) to nie mogę szaleć cenowo. Za dużo szczeniory jedzą (już doszły do kilograma wołowiny dziennie!), bankrutuję mimo "trzynastki".[/QUOTE]

Uuuuua To bedzie zamówienie masakra :)