wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='zerduszko']Nie płacz, nie można mieć wszystkiego... a ja tylko dwie dla dwóch psów :) i zostawiłam Ci 52! Tu tez tak mogłaś, zalicytować od razu za 50zl i nikt by Cie nie przebił :eviltong:[/QUOTE] ale wtedy płacę te 50zł.... [quote name='AnkaG']Szalone jesteście :)[/QUOTE] Na jednym bazarku,co Zerduszko prowadzila tez byla walka :-) Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='zerduszko']Nr 18 i jeszcze ze 2 inne mi się podobają, z tych które licytowałaś :) Także którąś z 20, które licytowałaś musiałam Ci podebrać ;)[/QUOTE] zaraz 20.. 6 ich było z czego jedna dla cioci co daje 5. a 2 mi podebrałyscie z marako więc zostałam z 3. to trzeba było brać 18 a nie błękitne mufinki;) patrz jak ładnie by ci pasowały biało zółte mufinki do biało zółtych os:p nie chcesz się zamienić?:cool3: Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 tak sądziłam :) no to oficjalnie mam 3 obroze 1 smycz i 1 szelki :) Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Sandra kupila Batmany,to Tazzik bedzie teraz super psem :-) Quote
WATACHA Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='wilczy zew']Sandra kupila Batmany,to Tazzik bedzie teraz super psem :-) Ha,ha,ha teraz trzeba dokupić pelerynkę Quote
weszka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Mnie akurat że tak powiem dizajn taks nie podchodzi ale fajne obroże i smycze bardzo lubię i mam ich spore ilości ;) Obroże półzaciskowe absolutnie najlepsze ale ja akurat preferuję inny typ półzacisku niż taks robi. W każdym razie dogodzić mi ze smyczą ciężko bo mam swoje szurnięte wymagania ;) Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 A ja nie znoszę zacisków, wkurza mnie ich zdejmowanie. Dodatkowo żeby Liz z tego nie wyjęła głowy, to musiałabym jej na podduszanie zacisnąć. Stad mam jedna 4 cm, z takiej szerokiej nie wyjmie. Zatrzask jest szybszy, co szczególnie mi potrzebne na zawodach ;) Quote
WATACHA Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja lubię najbardziej tradycyjne zapięcia :) Quote
ania0112 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='zerduszko']A ja nie znoszę zacisków, wkurza mnie ich zdejmowanie. Dodatkowo żeby Liz z tego nie wyjęła głowy, to musiałabym jej na podduszanie zacisnąć. Stad mam jedna 4 cm, z takiej szerokiej nie wyjmie. Zatrzask jest szybszy, co szczególnie mi potrzebne na zawodach ;)[/QUOTE] a jak ona ma ją ubraną to nie wygląda jakby miała kołnierz usztywniający? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ania0112']a jak ona ma ją ubraną to nie wygląda jakby miała kołnierz usztywniający? :evil_lol:[/QUOTE] Jak się ma szyje, a już szczególnie szczupłą, to się nie wygląda jak w kołnierzu :loveu: OMC charcik :eviltong: Lizka to nie taboret :diabloti: Quote
ania0112 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 a do czego ty pijesz kochana? Bo taboret to Abi ale to robota ds a nie nasza... nasze są względnie przyzwoite i szyje mają ;) wez zrób jej zdjecie bo chcę to zobaczyć... zwłaszcz, ze Lizka to tak długiej szyjki nie ma..:p Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 A tak ogólnie ;) Dla Lizki idealna byłaby 3-3,5 cm, bo ona jednak mały piesek. 4cm maja za duże okucia jak dla niej. No i nie zacisk, bo beznadziejnie wygląda http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/Ssssspacer078.jpg.html Quote
ania0112 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 faktycznie fajnie wygląda tylko okucia duze no a w zatrzaskach to chyba sam zatrzask jest masywny co? Quote
malawaszka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy: Quote
ania0112 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 na obrone Abi to powiem, że wiesz jakie są początki, uczą czegoś to smaczek itp... już ją powoli odchudzają...a na wiosne dłuuugie spacerki to powinni to zrzucić :roll: a wet im powiedział, ze poł kilo powinna zrzucic i będzie cacy... coś wet nowe okulary powinien sobie zafundować... Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ania0112']faktycznie fajnie wygląda tylko okucia duze no a w zatrzaskach to chyba sam zatrzask jest masywny co? Pewnie tak, choć nigdy nie widziałam na zywo. Kiedyś sobie zaszaleje i jak będę na jakiś duuuzych zawodach, to kupie jej coś pięknego, szerokiego i drogiego. Obadamy jak duży zatrzask nie będzie wyglądał debilnie. Jest jeszcze opcja tradycyjnego zapięcia. Ewentualnie taki zacisk, gdzie jest tylko jedno polkolko :cool3: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455920947843107&set=a.360288900739646.1073741835.306443086124228&type=1&theater Moze udałoby mi się moja przerobić :eviltong: A idźcie, bo mnie wzięło znów! A tak się broniłam długo ;) [quote name='ania0112']na obrone Abi to powiem, że wiesz jakie są początki, uczą czegoś to smaczek itp... już ją powoli odchudzają...a na wiosne dłuuugie spacerki to powinni to zrzucić a wet im powiedział, ze poł kilo powinna zrzucic i będzie cacy... coś wet nowe okulary powinien sobie zafundować... Lizke uczę 5 lat, codziennie dostaje różne smaki. Upasła się ostatnio bardzo :eviltong: Dla mnie to normalnie jest znęcanie nad psem. Quote
ania0112 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='zerduszko'] A idzcie, bo mnie wzielo znow! A tak się broniłam długo ;)[/QUOTE] hahah bywa :evil_lol: oj spoko jeszcze trochę i znowu się uspokoi... aż do kolejnego bazarku :diabloti: Quote
AnkaG Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Da się odchudzic pieska... Ja musiałam poczekac az TZ pojedzie na statek. Moje nie były mocno grube ale miały za duzo ciałka w pewnym okresie. :) Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='malawaszka']Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy:[/QUOTE] Popieram!!! ....... Quote
WATACHA Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='malawaszka']Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy:[/QUOTE] Mnie też to wk:angryy: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Aleście naplotły :mdleje: :razz: Ja zasadniczo wole pół zacisk z łańcuszka... ale... kij z tym :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 I tam żaden smietnik :) tylk oczemu sie tak rozpisujecie jak ja jestem niedysponowana :evil_lol: chętnie bym z Wami pogadała :lol: Quote
Recommended Posts