Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Nie płacz, nie można mieć wszystkiego... a ja tylko dwie dla dwóch psów :) i zostawiłam Ci 52!

Tu tez tak mogłaś, zalicytować od razu za 50zl i nikt by Cie nie przebił :eviltong:[/QUOTE]

ale wtedy płacę te 50zł....

[quote name='AnkaG']Szalone jesteście :)[/QUOTE]

Na jednym bazarku,co Zerduszko prowadzila tez byla walka :-)

Posted

[quote name='zerduszko']Nr 18 i jeszcze ze 2 inne mi się podobają, z tych które licytowałaś :) Także którąś z 20, które licytowałaś musiałam Ci podebrać ;)[/QUOTE]
zaraz 20.. 6 ich było z czego jedna dla cioci co daje 5. a 2 mi podebrałyscie z marako więc zostałam z 3. to trzeba było brać 18 a nie błękitne mufinki;) patrz jak ładnie by ci pasowały biało zółte mufinki do biało zółtych os:p nie chcesz się zamienić?:cool3:

Posted

Mnie akurat że tak powiem dizajn taks nie podchodzi ale fajne obroże i smycze bardzo lubię i mam ich spore ilości ;) Obroże półzaciskowe absolutnie najlepsze ale ja akurat preferuję inny typ półzacisku niż taks robi. W każdym razie dogodzić mi ze smyczą ciężko bo mam swoje szurnięte wymagania ;)

Posted

A ja nie znoszę zacisków, wkurza mnie ich zdejmowanie. Dodatkowo żeby Liz z tego nie wyjęła głowy, to musiałabym jej na podduszanie zacisnąć. Stad mam jedna 4 cm, z takiej szerokiej nie wyjmie. Zatrzask jest szybszy, co szczególnie mi potrzebne na zawodach ;)

Posted

[quote name='zerduszko']A ja nie znoszę zacisków, wkurza mnie ich zdejmowanie. Dodatkowo żeby Liz z tego nie wyjęła głowy, to musiałabym jej na podduszanie zacisnąć. Stad mam jedna 4 cm, z takiej szerokiej nie wyjmie. Zatrzask jest szybszy, co szczególnie mi potrzebne na zawodach ;)[/QUOTE]

a jak ona ma ją ubraną to nie wygląda jakby miała kołnierz usztywniający? :evil_lol:

Posted

[quote name='ania0112']a jak ona ma ją ubraną to nie wygląda jakby miała kołnierz usztywniający? :evil_lol:[/QUOTE]
Jak się ma szyje, a już szczególnie szczupłą, to się nie wygląda jak w kołnierzu :loveu: OMC charcik :eviltong: Lizka to nie taboret :diabloti:

Posted

a do czego ty pijesz kochana? Bo taboret to Abi ale to robota ds a nie nasza... nasze są względnie przyzwoite i szyje mają ;) wez zrób jej zdjecie bo chcę to zobaczyć... zwłaszcz, ze Lizka to tak długiej szyjki nie ma..:p

Posted

Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy:

Posted

na obrone Abi to powiem, że wiesz jakie są początki, uczą czegoś to smaczek itp... już ją powoli odchudzają...a na wiosne dłuuugie spacerki to powinni to zrzucić :roll: a wet im powiedział, ze poł kilo powinna zrzucic i będzie cacy... coś wet nowe okulary powinien sobie zafundować...

Posted

[quote name='ania0112']faktycznie fajnie wygląda tylko okucia duze no a w zatrzaskach to chyba sam zatrzask jest masywny co?
Pewnie tak, choć nigdy nie widziałam na zywo. Kiedyś sobie zaszaleje i jak będę na jakiś duuuzych zawodach, to kupie jej coś pięknego, szerokiego i drogiego. Obadamy jak duży zatrzask nie będzie wyglądał debilnie. Jest jeszcze opcja tradycyjnego zapięcia.
Ewentualnie taki zacisk, gdzie jest tylko jedno polkolko :cool3: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455920947843107&set=a.360288900739646.1073741835.306443086124228&type=1&theater Moze udałoby mi się moja przerobić :eviltong:

A idźcie, bo mnie wzięło znów! A tak się broniłam długo ;)

[quote name='ania0112']na obrone Abi to powiem, że wiesz jakie są początki, uczą czegoś to smaczek itp... już ją powoli odchudzają...a na wiosne dłuuugie spacerki to powinni to zrzucić a wet im powiedział, ze poł kilo powinna zrzucic i będzie cacy... coś wet nowe okulary powinien sobie zafundować...
Lizke uczę 5 lat, codziennie dostaje różne smaki. Upasła się ostatnio bardzo :eviltong:

Dla mnie to normalnie jest znęcanie nad psem.

Posted

[quote name='zerduszko']

A idzcie, bo mnie wzielo znow! A tak się broniłam długo ;)[/QUOTE]

hahah bywa :evil_lol: oj spoko jeszcze trochę i znowu się uspokoi... aż do kolejnego bazarku :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy:[/QUOTE]

Popieram!!!
.......

Posted

[quote name='malawaszka']Abi taboret, Zbynio taboret, Figa (p&s) taboret, Sandy taboret... tak mnie to wq... że nie wiem co... chyba w umowach zacznę pisać, że odbieramy psy za utuczenie jak wieprze... :angryy: a potem będa mi maile pisać i płakać, że wątroba wysiadła, że łapy wysiadły, ... :angryy:[/QUOTE]

Mnie też to wk:angryy: