Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='AnkaG']I męczy Tazzia :)[/QUOTE] Ano męczy ;) Ale Tazz na szczescie czuje się dobrze nie ejst osowiały ani nic;) [quote name='marako']No, biedny Tazz. Może tym razem już po jedzeniu nie będzie sensacji, jak ma taką chęć coś przekąsić. Okropnie jest, jak pies się odwadnia i chudnie, czy to sraczka, czy wymioty, a jeść wtedy nie powinno się dawać, więc błędne koło. Grace waży 31,4 kilogramy - schudła przez tydzień o 9-10, bo ważyła 40-42. Przy jej wzroście to bardzo mało, bo ma 68-69 w kłębie. Ale teraz zjadłaby konia z kopytami, a my dawkujemy rzadziutką papkę po 150 ml. I poimy też nie do syta, ale po 100-150 ml. Jak ona macha ogonkiem na widok miski i połyka to wszystko.[/QUOTE] O to Grace wazyła tyle ile Tazz powinien tylko nie zdarzyłam go dopaść jeszcze po tej całej :shake: Biedna jest... ucałuj ją w nochala ode mnie;) Quote
ania0112 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Pogadaj z Tazziem ja chętnie wezmę od niego sposób na chudnięcie a w zamian dam mu pare kilo... :) nawet te 10 jak chcesz :lol: Quote
Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='ania0112']Pogadaj z Tazziem ja chętnie wezmę od niego sposób na chudnięcie a w zamian dam mu pare kilo... :) nawet te 10 jak chcesz :lol:[/QUOTE] Szpadaj... jakby to tak działało to by zabrał ode mnie :diabloti: jestesmy po posiłku 150g utrzymany od 16 w środk uTazza i po zastrzyku jutro kolejny ;) jakiś rabat czy inny karnet albo abonament by mi się przydał :shake: Quote
zerduszko Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Cza było weta spytać czy się rabat nie należy ;) Jakby tak moje teraz, tfu, to bym chyba musiała kredyta wziąć :shake: Nawet kastracja Bolta musi poczekać :roll: Quote
Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='zerduszko']Cza było weta spytać czy się rabat nie należy ;) Jakby tak moje teraz, tfu, to bym chyba musiała kredyta wziąć :shake: Nawet kastracja Bolta musi poczekać :roll:[/QUOTE] Ha myslisz, ze nie zapytałam?:lol: zapytałam a jakże ale niesztety :shake: Pani w rejestracji za to stwierdziła ze ostatnia wizyta gratis:lol: ale nie ze w miesiącu tylko taka ostatnia to stwierdziłam ze podziękuję jeszcze;) Quote
Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='zerduszko']A dla Ciebie też? :shake::-o[/QUOTE] nie rozumiem kurde :lol: Gdzie pisałas ze sie w kurtke nie miescisz bo się chyba nie odniosłam do tego kurde :lol: Nowa trza kupic;) Quote
AnkaG Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ja już przestałam liczyć ile na Kajcię od maja wydałam... Oby zdrowiała... Fajniutko, że Tazzio lepiej. Nooo szczypiorek z niego :) w końcu widziałam go wczoraj :) Dla reszty - spotkałyśmy się z Sandrą u wetów. Tazzio obwąchał stópki Kajci bo miałam ją na rękach. Quote
Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='AnkaG']Ja już przestałam liczyć ile na Kajcię od maja wydałam... Oby zdrowiała... Fajniutko, że Tazzio lepiej. Nooo szczypiorek z niego :) w końcu widziałam go wczoraj :) Dla reszty - spotkałyśmy się z Sandrą u wetów. Tazzio obwąchał stópki Kajci bo miałam ją na rękach.[/QUOTE] a w tym roku to od trzustki Tazza tez liczyc nie będę :shake: Niech wyzdrowieją wszystkie psiaki i spokój będzie;) No schudł schudł ale wet powiedział ze szybko powinien odrobic... A tak potwierdzam spotkanie było i obwąchanie tez;) Quote
zerduszko Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Saththa']nie rozumiem kurde :lol: Gdzie pisałas ze sie w kurtke nie miescisz bo się chyba nie odniosłam do tego kurde :lol: Nowa trza kupic;)[/QUOTE] No jak stwierdzisz, ze potrzebujesz ostatniej wizyty, to Ty tez masz gratis? :diabloti: O kurtce gdzieś pisałam... szkoda mi kilku stów na 3 miesiące, jak mam dobrą :shake: a tej już nie założę NIGDY więcej :eviltong: Quote
Saththa Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='zerduszko']No jak stwierdzisz, ze potrzebujesz ostatniej wizyty, to Ty tez masz gratis? :diabloti: O kurtce gdzieś pisałam... szkoda mi kilku stów na 3 miesiące, jak mam dobrą :shake: a tej już nie założę NIGDY więcej :eviltong:[/QUOTE] to moze nie wydawaj kilku stów... nie mozesz chodzic w takiej w jakiej sie nie dopinasz bo sie zaziębisz przeciez;) O siebie ne pytałam:) Quote
ania0112 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 no my w tym raku tyle na Brokasia... a rok temu przecież też to samo było... mieliśmy w tym roku robić blacharkę nadkola ale zamiast tego był serwis Brokata :) my się w domu śmiejemy bo ktoś nam po adopcji powiedział, że powinniśmy się cieszyć bo mamy rodowodowego za darmo.. a tu taki psikus i nie do końca wyszło to za darmo:evil_lol: jeszcze tak ze 2-3 lata takie i Brokat wyjdzie na prowadzenie w rankingu " nasz pies - destruktor budżetu rodzinnego" :p za to Inka dla przeciwwagi jest zdecydowanie najtańszym psem pomimo, że była kupowana a nie adoptowana :) Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 jego za darmo tylko drogi w eksploatacji :diabloti: Quote
zerduszko Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Tak to zawsze jest, jak na początku się mało zapłaci, to potem trza non stop dokładać :] Sandra, jak mam nie wydawać, jak nie umiem znaleźć tańszej tak DUŻEJ :eviltong: Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='zerduszko']Tak to zawsze jest, jak na początku się mało zapłaci, to potem trza non stop dokładać :] Sandra, jak mam nie wydawać, jak nie umiem znaleźć tańszej tak DUŻEJ :eviltong: Zerce ja zamawiałam stąd... http://goodlookin.pl/dla_niej/kurtki_i_plaszcze_zimowe.html mają niektóre modele do 7XL do 200 zł... Quote
3 x Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Saththa']Zerce ja zamawiałam stąd... http://goodlookin.pl/dla_niej/kurtki_i_plaszcze_zimowe.html mają niektóre modele do 7XL do 200 zł... jak ludzik Michelin ;) przynajmniej ja bym tak wyglądała ;) Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='3 x']jak ludzik Michelin ;) przynajmniej ja bym tak wyglądała ;)[/QUOTE] wcale nie jest tak źle. one się ładnie rozkładają. Tez miałam taki dylemat ale zaryzykowałam i jestem zadowolona :) Quote
zerduszko Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Saththa']Zerce ja zamawiałam stąd... http://goodlookin.pl/dla_niej/kurtki_i_plaszcze_zimowe.html mają niektóre modele do 7XL do 200 zł... Ale to nie może być 7xl bo wyglądam jak po koksach, znaczy bary mi się takie robią ;) Albo jak E.T. - rękawy do kolan :lol: To musi być specjalny krój, a w H&M nie mają już kurtek zimowych :crazyeye: No i 200 to jednak dużo jak na 3 miesiące :shake: Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='zerduszko']Ale to nie może być 7xl bo wyglądam jak po koksach, znaczy bary mi się takie robią ;) Albo jak E.T. - rękawy do kolan :lol: To musi być specjalny krój, a w H&M nie mają już kurtek zimowych :crazyeye: No i 200 to jednak dużo jak na 3 miesiące :shake:[/QUOTE] To jest DO 7XL wiec chodziło mi ze znajdziesz moze rozmiar ;)A ze specjalny krój to nie wpadłam... Quote
marako Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 W tej sytuacji to trzeba odwiedzić jakiś fajny lumpex w dniu dostawy. Ja zaopatruję siebie i rodzinę w kurtki dobrych marek prawie nowe (niekiedy nowe) w cenach 20-50 zł - od kilku lat. (nie tylko w kurtki). Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 OOooa ale z obstawa b oto bywa niebezpieczne;) Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='AnkaG']Że co Sandra???[/QUOTE] No w dniu dostawy iśc do lumpka... wiec z obstawą zeby ne powbijał nikt w Zerce łokci ;) Quote
AnkaG Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kobieta w ciąży poza kolejką to chyba pierwsza będzie :) Quote
Saththa Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='AnkaG']Kobieta w ciąży poza kolejką to chyba pierwsza będzie :)[/QUOTE] a mocno widac? b oja nie widac mocno nie da rady :shake: Quote
Recommended Posts