Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no to super - trzustka wyzdrowiała :)

a to wiemy bo robilismy wszytskie badania jakoś na pcozatku kwietnia? nie pamietam pisałam;)

ania0112 napisał(a):
fajnie ze nie chudnie! to jeszcze nazbiera masy i przytyje... moze w koncu :)
a jak Fix?

No nabierze ale pewnie nie na tej karmie :shake:
teraz 2 tyg będzie dostawał 1/4 kapsułki kreonu a potem będziemy schodzić z tej karmy :)

Waszko wiesz ze ja Ci zbieram kapsułki :razz:

A co u Fixa?

W zwiazku z tym, że trzeba pilnować Tazzia... i teraz siedzi z nimi mój wujek bo ja w pracy... i ciagle jest "pod kontrolą"

Fix ma jutro na 10.20 kastracje :diabloti:

Posted

jest. łącznie z tabletkami do domu, kołnierzem zabiegiem wsiem wsiem wsiem tak jak u Tazza :mdleje:

Ale u Tazza był sam zabieg w tej cenie. a ja potem dojezdzałam i dopłacałam

Posted

lepiej mu będzie :) Dłużej pożyje ;)

A biedna będę ja;) szpital w domu :shake: ten rok upływa mi pod znakiem jednej wielkiej wizyty u weta. od poczatku stycznia.

Posted

Saththa napisał(a):
O Matko... Tazz 1 raz ale własniemiałam przed oczam iTwoje wpisy ze znowu opuszek poszedł.

Ja to bym Tazza nie wyniosła... 37 kilo :watpliwy:

przestał chudnąć na szczęsnie tak btw

no faktycznie różnica wagi jest, Duma ma 26 kg (skakałam z radości jak osiągnęła 27 ,ale niestety znowu przestała jeść...) mam jakąś oszczędnościową wersję sznupa :evil_lol:

kciuki za kastrację i szybkie wygojenie!

Posted

Jestem przeciwna kastrowaniu dzieci.

Nie rozumiem,że przy Tazziku dopłacałaś.
Tak sterylkę jak i kastrację płaciłam raz i wsio było w tej cenie,nawet uspokajacz dla Kurdupla przy zdejmowaniu szwów.
Cenę wet wyznaczał na podstawie takiej tabelki z wagą.

Posted

a no weci sobie róznie liczą...
matko 6-7 mc? ale to leciiiiiiii!
To kciukasy za Fixa!
Może druga połowa roku (już od czerwca ;)) będzie bez ani jeden wizyty! za to też kciukam!

Posted

A mi się wydawało, ze Fix jest mniej starszy :D ale jak sobie policzyłam ile mój ma... leci! Nawet nie strasz, że już neidługo i mnei to czeka, ale ja bym wolała później :roll: Chyba :lol:

A jakieś foty, jak urósł? :D Prosim :)

Posted

ania0112 napisał(a):
a no weci sobie róznie liczą...
matko 6-7 mc? ale to leciiiiiiii!
To kciukasy za Fixa!
Może druga połowa roku (już od czerwca ;)) będzie bez ani jeden wizyty! za to też kciukam!

Oby oby :)
zerduszko napisał(a):
A mi się wydawało, ze Fix jest mniej starszy :D ale jak sobie policzyłam ile mój ma... leci! Nawet nie strasz, że już neidługo i mnei to czeka, ale ja bym wolała później :roll: Chyba :lol:

A jakieś foty, jak urósł? :D Prosim :)

No leci leci :)

Nie ma fot :shake:

Zalało mi garaż... a w tunelu mam jakies 50-60 cm wody :shake:

Posted

no u mnie nie najlepiej. Jutro trzeba bedzie kupic pompe i wypompować. ale dzieki temu moze bede miała z kim Tazza zostawić jak bede Fixa na kastracje wiozła;) bo w planie miałam wizyte z dwoma psami rano i o 16.20 mamy zmiane opatrunku u Tazza i odbiór Fixa.

Posted

Nic nie wiem o żadnym laniu, działka sucha jak pieprz, a to tylko 30 km od Wrocka. Ja chcę deczczyku, nie mam siły latać z wężem i podlewać. (ale zaraz potem ma wyjść słoneczko)

Ale ZAlania nie zazdroszczę.

Posted

Saththa napisał(a):
Ja to bym Tazza nie wyniosła... 37 kilo :watpliwy:

No ja to swojego lekko jedną ręką - i narzekam, że ciężki! :)
A kiedy jęczałam o olbrzyma na początku, to był jeden z argumentów męża, że w razie czego do weta go nie doniosę. Wtedy pukałam sie w czoło, ale dziś już nie...

Napisz jak tam Fixio zniósł zabieg.

U nas deszczu nie uświadczysz od paru dni. Zalania nie zazdroszczę.